2008 Aralık Anneleri

bak kırdın bile şeytanın bacagınıı delikafadulden kim kime değer vermio bacım hepimiz insanız birbirimisden farkımız nee.. 40 yıllık kankadiiliski açık forum bura. ortak nokta bebek.. 3 günlük dünyaa geçermi öle zaman boşver takıl.. burda kimse kimseyi üzmez bence ben kefilimm tüm arkadaşlarımaaa :enbuyukkk:

bacum demiştim yine diyorum sen 21 nisanda doğmuşsun bacum ben o gün evlendim evlilik yıldönümü vardı bacum birden unuttum ne yalan diyim lmaz: yapma böyle
ağlarım susturamazsın bakkkkk:gitme:

doomgünümüü.. ben 1 kişinin bile doom günün bilmiomm valla burdan görürsemm tesadüf kutluom yoksa nerden hbrimiz olsunki şekeriim.. kocalarımız unutuyo anamız babamız.. burda bebekli kişileriz hepimis nerden aklımıza gelsin . zaten anneler gunu var artık diğer gunler silindi bnm için :sm_cool: bu arada dün ankaradaki en yakın arkadaşımın doom gunuydu yaa bak unutmusum :roflol: hemen arayıp telafi etmem lasım :smiley-cool:

aralık annelerine soruyorum,
face olmasa birbirinin doğum gününü önceden bilen kaç kişi vardı acaba??
orda yazıyor,
bakıyor,
hıı bilmemkimin doğumgünüymüş,
kutlıyım bari..
öyle değil mi?

cidden merakımdan soruyorum...

missss şişşşşttt sus kız alındıracan yine zeynebim sen bakma benim dünür böyle ne edecen kerttik bir kere ahhh ahhhhh

kendi adıma diyorum özür diliyorummmm
belki iş işten geçti ama
hatayı kabullenmekte bi kabiliyet
artık kabul et özürümüzüŞeniz

valla facenin yaradı yerde var yaramadı yerde
ben bazı özel arkadaşları biliyom mesela facede olmayan edam mesela
3 temmuz

canım sen neden üstüne alındın benim dogum günümde herkez facede birbirini tanıyor vaziyetteydi ve benim dogum günüme kadar kso nurgün ve bircok arkadaş hem burda hem orda kutladılar dogum gününü bende kendimce kutlanılmadığımdan dolayı üzüldüm ve bunu her dile getirdiğimde alıngan küsen anne ilan edildim ben kimseyi kıskanmıyorum kimseyide çekememezlik yapmıyorum sadece amacım bende bu formda 1 yıldır iyi yada kötü birşeyler yazdım dile getirdim ama demekki deger verilmediği için bana benimle ilgili ne olursa olsun hiçbir şekilde yorum veya söz edilmedi ben bunu söylemek istiyorum sadece

yoo ben üzerime alınmadım ki..

sadece meraktan sordum

kendi adıma diyorum özür diliyorummmm
belki iş işten geçti ama
hatayı kabullenmekte bi kabiliyet
artık kabul et özürümüzüŞeniz

möhümmmmm değil canım benim ne özürü aaa özürdiletmek için demedim kırgınlığı dile getirmeye çalıştım sadece okadar neyse ben fazla yazmayayım aman geldi ortalık karıştı demesinler

kızlar burası oldukça karışmış bakıyorum üzüldüm bu duruma ama muhteşem haberi ermek istiyorum sizlere.veeeeeeeeee
annemin kontrolu başarılı geçti.yani iyi kurtuldu.beyin kendini toplamış ameliyat tamamen başarılı.sadece dikkat edecek bundan sonraki yaşantısında o kadar.çok sevindim.sizden hep duanızı istemiştim.bizim için dua eden herkesden Allah razı olsun.

benim de başka bir topikte eylul 2007den beri yazıstıgım çok sevdigim arkadslarım var kk da
ama hicbirinin dogumgununu bilmiyorum
ben de face de goruyorum ya da sayfada
çok utandım şimdi ama boyle
o kadar kişinin dogumgununu aklımda tutmam imkansız:kedi:
ama gorduysem mutlaka kutluyorum tabikia.s.

ben face olsa bile görmuomki şekerimm doru dürüst kullanmıom die tesadüf görüom es kaza ana sayfaya bakarsam.. yani ben şimdiden affola diyim.. ben zaten az öncede söledimm kimsenın doom gununu bilmiom komşum gold.un bile..

missss şişşşşttt sus kız alındıracan yine zeynebim sen bakma benim dünür böyle ne edecen kerttik bir kere ahhh ahhhhh

kötü manada demedim şekerimm zemuszemus alınmaz artık kırdı şeytanın bacagınıı .. herşey çook güsel olsunnnnnn alkisalkisalkis

hadi geçmiş olsun gözünüz aydın ALLAH şifalar versina.s.

gozunuz aydın gokdenizzza.s.
saglık herseyden önemli
benim annemde de eklem romatizması varmıs yeni ogrendik
kalp ve akciger hastalıklarına da sebep olabiliyormus
zaten bisuru sıkıntısı vardı netten baktım hep bu hastalıgın belirtisiymiş
tedavi gormesi gerekiyor
of canım sıkıldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…