- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.361
bende seni seviyom AMA sende dahil hiçbir aralık annesi benim dogum günümü hatırlamadı buda bana verilen değeri önemi anlattı demekki 1 yıl boyunca hiçbir arkadaşım olmamış aranızda hiçbirinize iyi kötü bir diyologumuz geçmemiş acıkcası cok üzüldüm ben
bende seni seviyom AMA sende dahil hiçbir aralık annesi benim dogum günümü hatırlamadı buda bana verilen değeri önemi anlattı demekki 1 yıl boyunca hiçbir arkadaşım olmamış aranızda hiçbirinize iyi kötü bir diyologumuz geçmemiş acıkcası cok üzüldüm ben
aralık annelerine soruyorum,
face olmasa birbirinin doğum gününü önceden bilen kaç kişi vardı acaba??
orda yazıyor,
bakıyor,
hıı bilmemkimin doğumgünüymüş,
kutlıyım bari..
öyle değil mi?
cidden merakımdan soruyorum...
valla facenin yaradı yerde var yaramadı yerde
ben bazı özel arkadaşları biliyom mesela facede olmayan edam mesela
3 temmuz
canım sen neden üstüne alındın benim dogum günümde herkez facede birbirini tanıyor vaziyetteydi ve benim dogum günüme kadar kso nurgün ve bircok arkadaş hem burda hem orda kutladılar dogum gününü bende kendimce kutlanılmadığımdan dolayı üzüldüm ve bunu her dile getirdiğimde alıngan küsen anne ilan edildim ben kimseyi kıskanmıyorum kimseyide çekememezlik yapmıyorum sadece amacım bende bu formda 1 yıldır iyi yada kötü birşeyler yazdım dile getirdim ama demekki deger verilmediği için bana benimle ilgili ne olursa olsun hiçbir şekilde yorum veya söz edilmedi ben bunu söylemek istiyorum sadece
kendi adıma diyorum özür diliyorummmm
belki iş işten geçti ama
hatayı kabullenmekte bi kabiliyet
artık kabul et özürümüzüŞeniz
ay canım unutmamış bak
boşuna dememişim naif insan diye
Şeniz
yoo ben üzerime alınmadım ki..
sadece meraktan sordum
orda yazıyor,
bakıyor,
kutlıyım bari..
öyle değil mi?
orda yazıyor,
bakıyor,
kutlıyım bari..
öyle değil mi?
missss şişşşşttt sus kız alındıracan yine zeynebim sen bakma benim dünür böyle ne edecen kerttik bir kere ahhh ahhhhh
kızlar burası oldukça karışmış bakıyorum üzüldüm bu duruma ama muhteşem haberi ermek istiyorum sizlere.veeeeeeeeee
annemin kontrolu başarılı geçti.yani iyi kurtuldu.beyin kendini toplamış ameliyat tamamen başarılı.sadece dikkat edecek bundan sonraki yaşantısında o kadar.çok sevindim.sizden hep duanızı istemiştim.bizim için dua eden herkesden Allah razı olsun.
gozunuz aydın gokdenizzza.s.kızlar burası oldukça karışmış bakıyorum üzüldüm bu duruma ama muhteşem haberi ermek istiyorum sizlere.veeeeeeeeee
annemin kontrolu başarılı geçti.yani iyi kurtuldu.beyin kendini toplamış ameliyat tamamen başarılı.sadece dikkat edecek bundan sonraki yaşantısında o kadar.çok sevindim.sizden hep duanızı istemiştim.bizim için dua eden herkesden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?