2008 Aralık Anneleri

yani insanı stres den uzaklaştırırsın sen canımmm:sm_cool:delikafadulden:roflol:

ayyy beni güldürdünya şekersin edam sağol şaka bir yana kul hakkı almak çok kötü hele kibir kendini birşey sanmak kalp kırmak o yüzden konusu edam tarafından açılmışken kırdım arkadaşalr olduysa kusura bakmayın özür dilerim

kıss ne rahatsızlığıı gel gel kıyamamm sana Şeniz

senmi kırdın
sen cok naif bi insansın yaaaaaCADIARZU

senmi kırdın
sen cok naif bi insansın yaaaaaCADIARZU

a.s.sen canımsın ben naifmiyim o senin naiflin :1hug:

ben burda çok şey paylaştım güldük agladık kızdık çok şey paylaştık o yüzden kırmak istemem kimseyi hepinizi seviyorum ama edam bilirsin çokta doğrucuyumdur herkezi seviyorum derken bana uymadı çogu arkadaşımı seviyorum ama arada nöttür olduklarımda yok değilsengözlerimebaksanab

ya tabiki herkes herkesi sevmek zorunda değildir belki ama
karşıdaki kişi insan sa eğer değer vermek zorundadır...
buda benim felsefem dir...
:uhm:

anamm bacım ne güsel felsefe o öyle.. bnmde felsem budurr

yaratılanı severim yaradandan ötürü .. işte bu kaddar

hadi zeynep bacı bi sen kaldın yazda sende bizde rahatlıyalım anacım ya gel küslükte nedemkmiş.. kaynatıos şoorda

yok kızlar ben küs değilim ama deger verilmediğim bir ortamda işim olmaz

:mymeka:sen dayak istiyon ama aaaaaa yeter :gitme:gel canım kuzum yerimmm senin alıngan yerlerini amanda alınırmış söyle kim üzdü seni dövemklava:klava:klava: kız herkez herkezi sevecek diye bir şey yok ama ben seni seviyom:asigim: tek aşkım egenin fustugusun sena.s.

edam msn de yalvar yalvar anca bunu yazdı amannn enişte ye acıdım şimdi ne çekiyordur adam bu karudannnn

bende seni seviyom AMA sende dahil hiçbir aralık annesi benim dogum günümü hatırlamadı buda bana verilen değeri önemi anlattı demekki 1 yıl boyunca hiçbir arkadaşım olmamış aranızda hiçbirinize iyi kötü bir diyologumuz geçmemiş acıkcası cok üzüldüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…