- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.341
edamyy nerde yaaaaaa onun günaydın diyişini görmeden günüm güzel geçmiiyy.. loradaa gezmektenmi gelemiiy acabba huu millet toplaşalım accık ya zaten bebemde uyuyoo kayfe alayım yıne aptamilsizz.. çok şükür bugun sütüm var :roflol: küçük danalarımız meclisten dışarı bi fıkra geldi aklımaa zemuszemus
SOSİS
Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan zalak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- "Bak oğlum" demiş. "Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne aval aval bakmış ve;
- "peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
- "Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var..."
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yani insanı stres den uzaklaştırırsın sen canımmm:sm_cool:delikafadulden:roflol:
edammmm gülümmm bebüşüüümmm stresmi var terasa çık canım hava al:roflol::roflol::roflol:
edam süpersin seni seveyrümmmmm öpim canım çekti heee öpimmi
yaa ne utandırıyonuz insanıı yaa..:asigim: ben her aklıma geldiğinde bu fıkra kendi kendime gülmekten kopuyorum nedense :roflol: verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerin .. ohh işte anlattım ya rahatladım çatlayın naniknanik
ayyy beni güldürdünya şekersin edam sağol şaka bir yana kul hakkı almak çok kötü hele kibir kendini birşey sanmak kalp kırmak o yüzden konusu edam tarafından açılmışken kırdım arkadaşalr olduysa kusura bakmayın özür dilerim
senmi kırdın
sen cok naif bi insansın yaaaaaCADIARZU
a.s.sen canımsın ben naifmiyim o senin naiflin :1hug:
ben burda çok şey paylaştım güldük agladık kızdık çok şey paylaştık o yüzden kırmak istemem kimseyi hepinizi seviyorum ama edam bilirsin çokta doğrucuyumdur herkezi seviyorum derken bana uymadı çogu arkadaşımı seviyorum ama arada nöttür olduklarımda yok değilsengözlerimebaksanab
anamm bacım ne güsel felsefe o öyle.. bnmde felsem budurr
yaratılanı severim yaradandan ötürü .. işte bu kaddar
yok kızlar ben küs değilim ama deger verilmediğim bir ortamda işim olmaz
yok kızlar ben küs değilim ama deger verilmediğim bir ortamda işim olmaz
edam msn de yalvar yalvar anca bunu yazdı amannn enişte ye acıdım şimdi ne çekiyordur adam bu karudannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?