- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.381
kızlar burası oldukça karışmış bakıyorum üzüldüm bu duruma ama muhteşem haberi ermek istiyorum sizlere.veeeeeeeeee
annemin kontrolu başarılı geçti.yani iyi kurtuldu.beyin kendini toplamış ameliyat tamamen başarılı.sadece dikkat edecek bundan sonraki yaşantısında o kadar.çok sevindim.sizden hep duanızı istemiştim.bizim için dua eden herkesden Allah razı olsun.
gozunuz aydın gokdenizzza.s.
saglık herseyden önemli
benim annemde de eklem romatizması varmıs yeni ogrendik
kalp ve akciger hastalıklarına da sebep olabiliyormus
zaten bisuru sıkıntısı vardı netten baktım hep bu hastalıgın belirtisiymiş
tedavi gormesi gerekiyor
of canım sıkıldı yine
cok cok tesekkurlerra.s.sizede Allah şifa versin canımm
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
ALLAH kabul etsin annene bol selam
ne demek canım sen balımsın petegimsin şekersin bodrum katları seversin aman neyse orası sana özel:roflol: ben sevmem ama beni ilgilendirmez kat zevkişakkıdı
hehhhhhhhhh okader neyse kızlar ben kaçar yarın annemlerde mevlüt var şimdiden hazırlanmam lazım cok güzel olmalıyım cokkkkkkkkkkkk
kızlar burası oldukça karışmış bakıyorum üzüldüm bu duruma ama muhteşem haberi ermek istiyorum sizlere.veeeeeeeeee
annemin kontrolu başarılı geçti.yani iyi kurtuldu.beyin kendini toplamış ameliyat tamamen başarılı.sadece dikkat edecek bundan sonraki yaşantısında o kadar.çok sevindim.sizden hep duanızı istemiştim.bizim için dua eden herkesden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?