2008 Aralık Anneleri

sevindirici bi haber canımmm.
Allah her daim bizlerle olsun...
gözün aydın canımŞeniz

sizede Allah şifa versin canımm
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

değilmi ama kırılmak niye anlamadım valla ben hiççç takmıyorum bir laf varya yazmıyım .... ...... kasımpaşayla ilgili anlayan anladı

hehhhhhhhhh okader neyse kızlar ben kaçar yarın annemlerde mevlüt var şimdiden hazırlanmam lazım cok güzel olmalıyım cokkkkkkkkkkkk

ne demek canım sen balımsın petegimsin şekersin bodrum katları seversin aman neyse orası sana özel:roflol: ben sevmem ama beni ilgilendirmez kat zevkişakkıdı

wallahi canım miss le sen dünür olma konusunda tam denk gelmişsiniz

ikinizde yaşlanmazsınız:roflol:delikafadulden.tabi eşlerinizde cok şansıkaydirigubbakcemile3

meyra hoşgeldin
ecrinceren hoşgeldin
gökdeniz gözünaydın
nurgün geçmiş olsun
zeynepcim nice yıllara ama havadan nem kapma. benim doğum günümü bu sene herkes unuttu ne takacamm sen de takma canım

hepinize selamlar hızlı bakıp çıkyorm

öptüm şekerleer

bi da face msn muhabbetleriniz orda kalsın mümkünse orda dile getirin burası kk alınmayın ama opuyorumnanaktan

ay gökdenizcim ben bunu atlamışım gecen sormayı sahiden çok büyük geçmiş olsun çok sevindim bu habere.. sağlıktan daha mühim bişi yok Allah yaşlılıkta bile leden ayaktan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin.. büyük badire atlattınız neyseki hayırlı haber :lepi: opuyorumnanaktan

cok gecmiş olsun canım,
gözün aydın....

sağol arkadaşım hepiniz sağolun bu duyguyu anlatmak çok zor.başarmamızda ise sizler ve dualarınızın yardımı çok o yüzden Allah hepinizin gönlüne göre versin.

elifhamza ares yavuz watergril vardı daha kimler kimler ayyyy ama yeni arkadaşlarda geldi aramıza ama eski arkadaşlarıda hep merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…