2008 Aralık Anneleri

hoşgeldin canım.incilerinizde hayırlı olsun
darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile3
daha ortada henüz inciminci yok bizde

saol hayatim.hosbuldum.bu arada kimler ortalarda yok yaa lora watergirl...nerelerdeler hayırdir.i
inşallah çıkar canim ama çıkana kadar benim canim çıktı valla uykusuz her gecee.......kaydirigubbakcemile3

anlaşılan mesain bitmiş canımm
ufffffffffffff benim daha cokk var
sanki bugün cumanın hayrına erken cıksam ne olurkaydirigubbakcemile3

saol hayatim.hosbuldum.bu arada kimler ortalarda yok yaa lora watergirl...nerelerdeler hayırdir.i
inşallah çıkar canim ama çıkana kadar benim canim çıktı valla uykusuz her gecee.......kaydirigubbakcemile3

slm canlarim bende sizi özledimdelikafadulden

kiz loriş gelininin dişi çıktı haberin yoksositososito

hadi ya ohh hadi gözünüzaydin
disi cikmadan önce ne gibi belirtiler vardi cnm
yagizinda disleri sismis cok huysuzlasti bu ara
dun gece 12de uyudu askim benim sendede varmiydi bu sorunlar
acep bizim incilerde cikarmiki

hayatım
alanyaya gittik bu yaz..12 gün kaldikk.ama süper geçti..benim prensimm napıyorr:ecrin_bebek:

ohhh ne guzel otelemi gittiniz yoksa orda evinizmi var
bizim tatilimiz eylulde esim ozamana aldi iznini bakalim biz nereye gidecez
cok ihtiyacim var benimde tatile

hadi ya ohh hadi gözünüzaydin
disi cikmadan önce ne gibi belirtiler vardi cnm
yagizinda disleri sismis cok huysuzlasti bu ara
dun gece 12de uyudu askim benim sendede varmiydi bu sorunlar
acep bizim incilerde cikarmiki

canim sorma yaa benimki 12 de uyusa gene iyi.dişi şiştiyse gelir canim evet huysuzlukda cok yapıyor.gece uykusu oldugu halde saga sola saga sola dönüp dönüp duruyor.sabah 5 de uyandi sanki cok uyumus gibi.7.30 a kadar anca uyuttum.atesi yoktu.ates yapmadi yani.bide dişinin alt yerleri beyazladiısa hemen geliyor diş.bizim sol alt çıktı.ötekiside bembeyaz olmuş..yani seninkide yakina benziyor canim.

Selam annişler nabersiniz bakiim..

Gökdenizcim annen için çok sevindim canım.. büyük geçmişler olsun..

edammmmmm gelmiiiş. Kız var mı öyle açıklam ayapmadan ortadanm kaybolmak nerelerdesin ne zamandır..

Loraaa sen de kayboldun canıım.. sen nerelerdesin .. ben malum akşamcı karşılaşiamıyoruz hiç de..

tatile gidiceklere hayırlı yolculuklar olsun. :a015: Zepp bacım çatlıyos burda.. :jeyyar: darısı başımıza olsun tabe.. :Saruboceq:

tatilden gelenler de hoşgelmiş.. esin a.s.

ahh zeynep gelmiş o da hoşgelmiş. küsme kız öyle var ayoğa.. ben de kimselerin dgünüsünü bilmiyom.. face de de görürsem kaçırmam ama kaçıradabiliyorum anca yetişiyos bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…