- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.461
di mi canım yaa. hepsi çok hakikaten..aman diyim canım hepsini yaptırtma bak ben 4 ay aşımızda ne çektim son aşımızda 1 taneyi doktor ayırdı 2 temmuzda olacak nurgül hepsini yaptırttı 3 gündür emir ateşler içind eyandı zaten 1 yaşa kadar aşı yok birini geri attırt bence yazık hırpalanmasın bebeğin:1hug:
bizim ebe de 3 asi birden yapmayalim agrisi cok olmasin dedia.s
bende pazartesi yaptırdım aşıları 3 tane bacaktan vurdular 1 tane ağızdan damlattılar 1 yaşına kadar aşısı yokmuş sağlık ocağı öle dedi ama ablam başka sağlık ocağına sordu 9. ayda sağlamlık kontorolü varmış ben bu sağlık ocağı işini sevmedim özel dr da 1 yaşında gel dedi özel aşısı varmış 1 yaşındada bu ne ya 3er 5 aşıları vurup 6 ayda bitirdiler oğlumda her ay vardı tek tek ama :umursamaz:
iyi geceler arkadaşlar.bir selam verip kaçıcam.yarın 24 saat nöbetciyim.kızım gelip gidicek yanıma.bakıcımız herzamanki gibi babamız.
geçmişe bakamadım ama son sayfada okuduğum aşılara değinmişsiniz.
bu ay 3 aşımız var yani 6. ayda 5 li karma pnömokok ve hepatit.
4. aydan farklı olarak hepatit var.hepatit de ateş yapmaz.ateş yapan aşı sadece pnömokok.yani aşıları ayrıda yapsak birlikte de yapsak eğer bebekte ateş yapacaksa yapar.yani birlikte yapılmasının çok etkisi olmuyor.5 li karmanın ateş yapma etkisi çok az ama hepatit hiç yapmıyor.mesela benim kızımda 2. ayda çok hafif 37 gibi bir ateş oldu üzerini açtık falan geçti ama 4. ayda hiç olmadı.bu ay henüz yaptırmadık ayın 24 de yapılacak.umarım yine ateş olmaz.ama hepsini bir yaparlar herhalde.açıkcası ayrı yaptırmayı düşünmüyorum.tek seferde 3 acıyı tek acı gibi algılar.ama ayrı ayrı gittiğimizde tekrar tekrar aynı acıyı yaşaması daha kötü bence.
kızlar günaydın. güzel bi haftasonu dilerim.Şeniz
Dr umuz sonkontrolde bize d-flor diye bi ilaç verdi. kendisi bir hap olup bebeişlere nasıl içireleceğini benim aklım almadı. nasıl kullnılıyor bilen duyan var mı aranızda. yoksa dr un ofisi dağıtıcam..klava:
canım büyük ihtimalle suda eritiliyordur ama sen yinede prospektüsü okumalısın.ve neden verdiki o hapı.
kıslar haftasonu buraya çok rağbet olmaz ama kocişlere babalar günü hediyesi ne aldınız merak ettim. (Ay gold önce sordumuydu acep bunu? :))
anammmmm
eteklerim tutuştuu
kızlar bırakın işi gücü toplaşın heleee
yarın bubalarr günüü
ne etsek ne alsakkk
ay ben almayı bırak düşünmedim bilemm
bugün anlaşılan taksiyle a.v. ye gitmeliyimm
oğlanıda ananeye bırakırımm vınnnn
haydiyinn düşünün bişilerr
ne alak heriflere
ne daha düşünmedinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilk babalar günüü onlarınn canımmm
koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşşsırnaşık şey
:kedi: yok valla
düşünmeye zaman olmadıki
aşıydı ateşti derken atlamışım
aslında istikbalin baba koltuğu var
tl. edip yarın sabah eve getirmeleri için sipariş verebilirim
nede olsa tanıdık mağaza
ama oda çok tuzlu olur gibi sanki kafamçokkarıştı
aaaanamm geçen gün bir ayakkabı beğenmişti
almadan çıkmıştı pahalı diyeeee
inşallah duruyordur
oğlan uyansınn
kaç nümöre giyiyoo bu adammmm
42 :lepi:
şükür hatırlıyorumm kocama dair bişiler -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?