2008 Aralık Anneleri

niye sölemiyon kız kso de bakim gizemli olanlar kimmiş opuyorumnanaktan

şakadan dedim canım ya adı üstünde gizemli onlar:roflol:

anlaşılan mesain bitmiş canımm
ufffffffffffff benim daha cokk var
sanki bugün cumanın hayrına erken cıksam ne olurkaydirigubbakcemile3
canım arkadaşım benim kıyamam:1hug:

hoşgeldin bende tatili bekliyorumlaelaelaelaelae

kso canım, başın sağolsun, babacığının toprağı bol olsun. allah size uzun ömürler versin kızınla birlikte nice yaşlar yaşayın.. :Saruboceq:

Yaşasın yarın tatil. Oğluşun 4 tane aşısı var 3 ü birden oluyo da 4 ü birden olur mu bilemedim ben onuuu.. bakalım yarın ne diycekler.. hayırlısı ile kolay atlatırız inşallah..

kıslar haftasonu buraya çok rağbet olmaz ama kocişlere babalar günü hediyesi ne aldınız merak ettim. (Ay gold önce sordumuydu acep bunu? :))

Yaşasın yarın tatil. Oğluşun 4 tane aşısı var 3 ü birden oluyo da 4 ü birden olur mu bilemedim ben onuuu.. bakalım yarın ne diycekler.. hayırlısı ile kolay atlatırız inşallah..

aman diyim canım hepsini yaptırtma bak ben 4 ay aşımızda ne çektim son aşımızda 1 taneyi doktor ayırdı 2 temmuzda olacak nurgül hepsini yaptırttı 3 gündür emir ateşler içind eyandı zaten 1 yaşa kadar aşı yok birini geri attırt bence yazık hırpalanmasın bebeğin:1hug:

bende pazartesi yaptırdım aşıları 3 tane bacaktan vurdular 1 tane ağızdan damlattılar 1 yaşına kadar aşısı yokmuş sağlık ocağı öle dedi ama ablam başka sağlık ocağına sordu 9. ayda sağlamlık kontorolü varmış ben bu sağlık ocağı işini sevmedim özel dr da 1 yaşında gel dedi özel aşısı varmış 1 yaşındada bu ne ya 3er 5 aşıları vurup 6 ayda bitirdiler oğlumda her ay vardı tek tek ama :umursamaz:

ballım bizim doktorda öyle dedi çocukları 6 ay aşıya boguyorlar ateş oluyor dedi keşke bu doktoru önceden bulsaydım neyse 1 aşımız kaldı sağlık ocagı olayını ben kızım aylık aşısında kötü olunca kapattım işimde olmazlmaz:

ben oğlumda özel dr gittim hep kızımda 2 dir sağlık ocağına gidiyorum ama daha işim olmaz benimde doğru düzgün ilgilenmiyolar bile muayne bile etmediler:umursamaz: ne varsa özel dr da var yerimseniben

ballım çok haklısın aklın yolu bir bencede aşıdan önce muayene şart ama nerde sağlık ocagı bebelerin yüzüne bile bakmıyor soy deyip basıyor igneyi vicdanda kalmamış

bizim saglik ocagi cok iyi o zaman kizlar
her gittigimizde epey zaman ayiriyorlar bebegi seviyorlar
bugun asi yapilmadi ama boy kg bas kol cevresi filan olculdu bingildagi kontrol edildi kan damlasi verdiler oturup oturmadigina bakildi neyle besleniyor o bile not alindi..
baktim 4aylik notlarda da gulumsuyor yazmislar:)))
heryerde boyle olmuo demek:uhm:

canım bizimde herşeyi yazıyorlardı ama nasılki 4 ay aşımızda kızım 2-3 gün ateşler içinde yandı doktorumuz hepsini bir yaptıkları için aşı yapmış dedi artık agızlarında kuş tutsalar nafile birde muayene şöyle böyleydi belkide doktoru varmı demişlerdi özel evet demiştim ondandı

ben açıkçası hiç acele etmiyorum,
heveslenmiyorum da açıkçası diş konusunda..
huzurlu huzurlu uyuyoruz geceleri,gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…