2008 Aralık Anneleri

aaa evet o koltuğu net e görmüştüm güzelllll cok şıkkkkkkkkkkkkvereliniortak

evet oldukça şık
eşimde çok beğeniyor
hatta hayalimde ilk babalar günü alıcam diye
yanlız dediğim gibi çok tuzluu
artık işe başladığımda alırımm
şimdilik ayakkabı :gitme:

şakadan dedim canım ya adı üstünde gizemli onlar:roflol:

canım arkadaşım benim kıyamam:1hug:

hoşgeldin bende tatili bekliyorumlaelaelaelaelae

ohhh ne guzel otelemi gittiniz yoksa orda evinizmi var
bizim tatilimiz eylulde esim ozamana aldi iznini bakalim biz nereye gidecez
cok ihtiyacim var benimde tatile

yok tatlim otelde kaldik biz.seninde daha varmişyavvkaydirigubbakcemile3ama bosver geç olmasi daha iyi bak bizimkisi bitti döndük ama keske su zaman kullansaymişim falan diyor eşim.ondan daha iyi bosver hiçdegilse gün sayiyon bacımkaydirigubbakcemile3
ya sorma ihtiyaçolmaazmi insan nasil bunaliyor ya seni çok iyi anliyorum canim:asigim:

ay yazdim ama cıkmamişkaydirigubbakcemile3kso cum szk cim saolun hosbuldum canim..darisi çıkacaklarin başina inş:Saruboceq:

slm kızlar
geçmişe göz attım bi ama unuttum.şu grip yakaladı beni böyle talaşlı zamanda.
ilaç konusu biraz ele alınmış.bende dün sağlık ocağına gittim dr.bi güsel anlattım şöyleyim böyleyim.yazdı ilaçları,gittim eczaneye ordaki bayanlada bayağı bi muhabbet sarmıştı bizi.10aylık bebeği var.ve bana hiç önermedi dr.verdiği ilaçları.zaten alma taraftarında da değildim.4tane ilaç yazmış dr.halbuki dedim ezmiriyorum diye.yok anam yok kendi dr.luğunu kendin yapcaksın.
bana peditus verdi bebekler ve çocuklar için.hem kızımda grip olursa olmasın inş.:Saruboceq:sütden geçer.

ya kızlar kimlerin bebişleri desteksiz oturabiliyor?benimki daha desteksiz oturamıyor bende bi sorayim dedim.merakli oldugu için saga sola cok cabuk devriliyor

canimcim geçmiş olsun ya inş cabucak atlatirsin bebişinede geçmeden:Saruboceq:bencede ilac kullanimi bebege kesin gecer.belki ilacsiz atlatabilirsin canim

benim oğlum oturuyor ama daha uzun süreli değil ve ben olayım bakıcısı olsun otururken yanında oluyoruz düşebiliyor.oturmaması normal daha anca.

o merak bizdede var eeee olacak o kadar öğrendikçe araştırmak kurcalamk istiyorlar dokunmak özellikle ağzına sokmak istiyorlar.bu onların tanıması için gerekli hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…