- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.621
hadi ya :bbo:
noldu kız elvira,
mayalamaktan vaz mı geçtin:mymeka:
özlemişim seni gel bi öpeyim Şeniz
bi ara seninle haftasonu işkencelerimizi tokuşturalım.
bakalım kiminki daha betermiş -tatlicadiarzu-
kızlar günaydın. güzel bi haftasonu dilerim.Şeniz
Dr umuz sonkontrolde bize d-flor diye bi ilaç verdi. kendisi bir hap olup bebeişlere nasıl içireleceğini benim aklım almadı. nasıl kullnılıyor bilen duyan var mı aranızda. yoksa dr un ofisi dağıtıcam..klava:
kzılar metro grosmarketet hip natal diye bişi buldumdu. (ben ilk defa gördüğüm için böylşe diyorum) emzirme çayıymış. ben hep humana kullandım şu ana kadariyiydi de.. hip natal kullanan var mı aranızda? nasıldır humana kadar iyi mi?
iyi de hala bi açıklama yapmamışın goldcuk.. benim de içimi kemiren bir mevzuu idi bu :))) meraktan öleceğizkaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam..
biz hala 1 numaralı emzik kullanıyoruz...
herkes geçti mi diğer büyük numaralara?
ya da ne zaman geçmemiz gerektiğini nasıl anlarız.. :uhm:
İyi yapmışsın canım denize sokmakla.Seninki yine ses çıkarmamış.Bizimki dalga sesinden ürktüğü için homurdanıp durdu kaydirigubbakcemile3 Hem pişikleri,bacak arasındaki kızarıklıkları da tamamen geçti.annem isilik olursa ona da iyi geldiğini söylüyor.
Deniz suyu selülitlere de iyi geliyormuş diye dumuştum.Gold'cum gibi gamzelerinden yakınanlara duyurulur kaydirigubbakcemile2
doğrusun ama ben denize girebilir miyim bilmiyorum, herkesin gözünde eski hatıramla kalmak istiyor gönül...
kızlar işte emine ve ben zemuszemus
serra ve erenopuyorumnanaktan
yok ben daha geçmedim riskli bişi sonuçta bazı bebekler aldığı memeden diğerini kabul etmiyormuş aynı marka bile olsa, biraz daha buyusun diye bekliyorum
meyraa canım ben temmuzda yola çıkıyom evliya celebi gibi gezmek planım eşim 1 gece izmirde kalma planı yapıyor valla neden olmasın :))) gönüller bir olsun yollar aşılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?