2008 Aralık Anneleri

kızlar ben geldim ama selam verip kaçanlardan olucam.artık ne uğrayabiliyorum ne geçmişe bakabiliyorum.işden gelip kızımı özlemiş oluyorum.uyuyana kadar onunla ilgileniyorum.uyuyuncada biraz ortalığa bakıyorum.malum bakıcı olmayınca baba kız evin canına okumuş oluyorlar.zaten yorgun olduğumdan hemen uyuyorum.şimdi 2 makinayı hazırladım çalıştırıcam ama asmayı ve boşaltmayı eşime bırakıcam sabah halletsin artk.hepinizi öpüyorum.kendinize çok iyi bakın melekleri öpün benim için

iyi akşamlar güzeller...

eşim şimdi yine istanbula gitti,
betülcük de uyuyor..
kaldım öle :sinifsinif:

hadi ya :bbo:

noldu kız elvira,
mayalamaktan vaz mı geçtin:mymeka:
özlemişim seni gel bi öpeyim Şeniz

bi ara seninle haftasonu işkencelerimizi tokuşturalım.
bakalım kiminki daha betermiş -tatlicadiarzu-

bende çok özledim gel bende öpücem
olur olur benimki kadar hayatta olamaz
sana anlattıklarımın daha fazlasını yaşadım
bilemezsin şuan onlara karşı kapsama alanı dışındayım hehehehe

canım onu miss in doktoru da misse vermişti eczaneden birlikte aldık hatta bende alsam diye dusunuyordum dvit gibi damlaydı O...
bir arkadas sanırım Selma dvit anne sütünden geçer yazmis alıntı yapmayı atlamışım, yanılıyor anne sütünden geçmeyen tek vitamin dvitamini buyuzden emziren emzirmeyeen tüm annelere veriliyor...

aaa ben kullanıyorum canım onu daha evvel sana soylemiştim milupanın posette olan çayını alıyordum son seferlerde aslında daha ucuz diye hip aldım, iyidir herhalde bilmiyorum, seviyorum ben granül çay tatlı tatlı milipanın rezenesiyle karıştırıp içiyorum.. bence en iyisi et yemek.. et yedin mi sütüm fark edilir derecede artıyor benim...

iyi de hala bi açıklama yapmamışın goldcuk.. benim de içimi kemiren bir mevzuu idi bu :))) meraktan öleceğizkaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi: şekerler tag'layince resimler diğer kişiyede geçiyor ya esimin resimleri arasında da bulunsun deyu yaptım...
kızlar bişey sorucam..
biz hala 1 numaralı emzik kullanıyoruz...
herkes geçti mi diğer büyük numaralara?
ya da ne zaman geçmemiz gerektiğini nasıl anlarız.. :uhm:

yok ben daha geçmedim riskli bişi sonuçta bazı bebekler aldığı memeden diğerini kabul etmiyormuş aynı marka bile olsa, biraz daha buyusun diye bekliyorum

supersinizzz kızs kso sen yıllarca serra yı kendini sakla sonra gel pat diye foruma yapiştir... Dediğin gibi suprızsin aralık anneleri bulusma kösesine de yazzzzzzz

kso gordum sızı ve bebıslerı
cok guzel cıkmıssınızopuyorumnanaktan
ahhhh ben izmirdeyim kk dan kimse ile buluşamadım arkadaslarım hep ist da
çok özeniyorum buluşanlara:gitme:

meyraa canım ben temmuzda yola çıkıyom evliya celebi gibi gezmek planım eşim 1 gece izmirde kalma planı yapıyor valla neden olmasın :))) gönüller bir olsun yollar aşılır canım

yok ben daha geçmedim riskli bişi sonuçta bazı bebekler aldığı memeden diğerini kabul etmiyormuş aynı marka bile olsa, biraz daha buyusun diye bekliyorum

ben dün geceden itibaren geçtim 2 nolu emziğe..

zaten diğerinin küçük geldiğinden şüpheleniyordum bayadır..
nasıl derseniz...
onu emerken arada sesler geliyordu cok sık.
nasıl tarif etsem,
dudaklarınıla havaya öpücük attığınızı varsayın,
işte aynı o ses gibi(ıyyyy tarif edemedim başka türlü :bbo:)

hatta benim ödlek tavuğum,
kendi çıkardığı sesten kendi irkilip kendini uyandırıyordu.
o yüzden baya sorun olmaya başlamıştı bizde bu durum..

şükür ki emziktenmiş,
olay çözüldü :lepi:

KSO walla goldcum haklı,
bizi resmen yalvarttın serranın resmini koymayıp,
şimdi pat diye cıktı karşımıza....

ne güzel olmuş ama,
buluşmalar pek keyifli oluyor..

sefanız olsun..

goldcum canım haklısın resim koymakta biraz tembelim ne yapayım işte ama artık hep burdayım kızımda maaşallah anası gibi değil fotojenik birde orada uykusuz ve bir gece önce aglamış bir kevser var aslında cillop gibi hatunum bakmazemuszemus

öylesin valla tarzını yesinler ayrıca bandana ve elbise takim zemuszemus zemuszemus
eh izmitlere kadar gidiyorsun söz verdiğin üzere bizim yakıncacık diyarlara da gelsen ya artık.:lepi::lepi:

Son düzenleme:
fotolar süper maşallah sizlere ve bebeklerinize.. arkadaşların tesbiti hakketen de doğru valla kso cum durdur durdun bombayı patlatttın. ama bence aralık anaları buluşma haberlerine de taşı bunları

günaydın cancazlarımmmm hepinize kokulusundan öpücüklerrrrr

bhk canım benim valla yeni gördüm emzik konusundaki mesajını
hemen dikkatime çekti atladım emzik bizim takıntımız hale geldi
hem benim için hem enes için. emziksiz çıkmayız abi durumumuz var
o yüzden çeşit çeşit her odada ve çantalarımda emzik bulunmaktadır.
ayrıca ben dört çok oldu iki numaralı emziğe geçiş yapalı
dört aylıkken geçtim ve çokda rahat oldu 1 numaralı olanı
ağzından düşüyordu çokda ses çıkarıyordu

günaydın tatlışlar bomba gibi bir gün ohhh ohhh

goldcum ben haftaiçi gelemiyorum canım ama haftasonu gelirim ayrıca söz verirsem huyumdur ölücemi bilsem yaparım huyumdur

:1hug:canım gökdenizim acaba üstümemi alınsam zemuszemus kız arkadaşlar günümü kutlamış yerim ben seni hihoyyyt seninde kız arkadaşlar günün kutlu olsun bebüşümmmmsositososito

günaydın arkadaşlar hepinize
GOLDcum
şaşırdım dvit geçmiyor sütten demişsin

öptüm bebişler raşitizm olmasınlar

kso cum resimler çok şeker,
nice buluşmalar diliyorum

Son düzenleme:
günaydın günaydın güüüüünaydınnnnnnnnnn
ewet harika bir sabah neden miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oğluşum altıbuçukda uyandı emişdik oynaydıkkkk babamıs yola çıkacakmış bugün fethiyeye gidecekmiş onu uğurladıkkkkkkkkkk.süpperdi sabahımız.evden çıkma vaktimis gelmese uykuya dalacakdı meleğim.
bu emzik olayı bizim bir tane emziğimiz var kızlar onu bile istemeden hatta zorla emiyossss.sevmedi hiç benim oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…