2008 Aralık Anneleri

yardım istediğimde hep homurdanır yapmak istemez gönülsüz yapar o yüzdende yardım istemeyi kestim artık.
buna oyun oynamakda dahil.evde iki grubuz sanki bebekle ben-babamız.
senağlama

yardım istediğimde hep homurdanır yapmak istemez gönülsüz yapar o yüzdende yardım istemeyi kestim artık.
buna oyun oynamakda dahil.evde iki grubuz sanki bebekle ben-babamız.
senağlama

canim bence sen iki bebek büyütüyosunkaydirigubbakcemile3ya bazı eşler çok kıskanırlarmıs gercektende eşlerini bebekten..
acaba sen ondan daha fazla ilgi gösteriyosun bunumu kıskaniyor böylede bakmak lazim canim..
belki o bebegi oyalamasini yada onunla zaman geçirmesini tam olarak ögrenenmimişolabilir..bundandir belki sana böyle davranmasiCADIARZU

gökdenizciim çok zor bir durum biliyorum ama eşlerde ilgi istiyorlar, dikkat edilmesi gereken bir konu. :teselli:

pişşştt esin ve nurgün, gördüm sizi

nasılsınız bakalım

esin, 58 memleketin kodumu, öyleyse eğer hemşeriyizkaydirigubbakcemile5

esin evet doğru dedin bebekle zaman geçiremiyor sıkılıyor oyalayamıyor telaşlanıyor hep ağlatmakdan korktuğunu söylüyor zaten o sıkıldıkça oğlumda onda durmak istemiyor o sebeble her işim kalıyor ya.
o yüzden soruyorum zeamays napmalıyım diye önemli konu.

evet canim işte bence bundan dolayı yapıyor..bence sen ona ögret bak bunu yapalim oyungibi yani...ama onada ilgisiz degilsin dimi canm..bi onu öp bi onu öp..yani bideöyle dene cnm istersenyerimseniben

evet canim hemen hemen her sene gidiyorduk..ama bu sene tatilimizi farkli degerlendirdik..seneye gene gidicez inşallahh..kaydirigubbakcemile5

ne güzel biz pek gidemiyoruz, senede 30 gün iznim oluyor zaten onuda farklı değerlendiriyoruz dediğin gibi :) annem babamda birkaç senede bir giderler.

ne güzel biz pek gidemiyoruz, senede 30 gün iznim oluyor zaten onuda farklı değerlendiriyoruz dediğin gibi :) annem babamda birkaç senede bir giderler.

valla tatilinsanin eline bi kere geçince nasil degerlendirecegini şaşriyor:bbo yüzden valla iyi kullanmak gerek canim dedigin gibi..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…