- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.821
yardım istediğimde hep homurdanır yapmak istemez gönülsüz yapar o yüzdende yardım istemeyi kestim artık.
buna oyun oynamakda dahil.evde iki grubuz sanki bebekle ben-babamız.
senağlama
kızlar her zaman olduğu gibi bir fikrinize danışmak istiyorum daha önce mevzuu oldumu bilmiyorum.
eşi bebeği kıskanan var mı aranızda.özellikle çalışan anneler.ben 8:30-20 çalışıyorum ve akşamım genelde bebekle geçiyor.zaten onda yatıyor ve beni istiyor akşama kadar görmeyincede.bensizde yatmıyor.babamızda kaprislerden sonra bizden uzaklaşmaya başladı biraz.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
pişşştt esin ve nurgün, gördüm sizi
nasılsınız bakalım
esin, 58 memleketin kodumu, öyleyse eğer hemşeriyizkaydirigubbakcemile5
amaninnnn sivas gülüm memleket..valla sevinidrik oldum haahihoyyytsen neresinden canim bide akraba çıkariz bakarsin:lepi:
sırnaşık şey hafiktenim,
sen neresindensin bacım :)
esin evet doğru dedin bebekle zaman geçiremiyor sıkılıyor oyalayamıyor telaşlanıyor hep ağlatmakdan korktuğunu söylüyor zaten o sıkıldıkça oğlumda onda durmak istemiyor o sebeble her işim kalıyor ya.
o yüzden soruyorum zeamays napmalıyım diye önemli konu.
elviraaammm senide gördümmmm,
yakalamışken öpüyüm bir nanaklarındanŞeniz
o yüzden soruyorum zeamays napmalıyım diye önemli konu.
çooooooookkk yakınız bacım zaraliyim bende..hafiktede annemler uzun senelerce kalmişlar dedem memur olduguiçin..valla çok sevindim canim hemserimopuyorumnanaktan
:1hug: ayy ne güzel çok sevindim,
eee gidiyormusunuz hiç?
evet canim hemen hemen her sene gidiyorduk..ama bu sene tatilimizi farkli degerlendirdik..seneye gene gidicez inşallahh..kaydirigubbakcemile5
ne güzel biz pek gidemiyoruz, senede 30 gün iznim oluyor zaten onuda farklı değerlendiriyoruz dediğin gibi :) annem babamda birkaç senede bir giderler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?