2008 Aralık Anneleri

sevinmem mi çok sevindim hemde insan nasılda mutlu oluyor darısı diğer annelerin başına
ya kızlar biliomusunuz hayatta hep morali yüksek tutmak gerek sağlığımız morale çok bağlı

vereliniortak tabbi hem ruh hem fiziki sağlığımızı çok etkiliyor
üstüne artık anneyiz
daha pozitif daha güçlü olmalıyızki
evlatlarımızı bilinçli güzel yetiştirelim

işte beni en çok korkutan şeylerden biri bu.
oğlum olana dek çok güçlüydüm bunu herkes söylerdi ama şimdi çok yufka yürekli oldum herşeye ağlayasım geliyor.bunuda geçtim daha önemlisi oğluma hiç mi hiç kıyamıyorum ve sanki bu sebeble iyi yetiştiremem diye korkuyorum kızlar benim bebeğim çok geç ve mucize olarak geldi bu yüzden hiç ağlatmadım ne istersede yapıyom bilmiyorum bunu daha çözemedim.

gökdenizcim aşırı düşkünlük iyi değil sen benden iyi biliyorsun
eğer bu düşkünlüğün senin sosyal hayatını etkiliyor
her dk. yanı başınd olma ihtiyacı duyuyor
kendine eşine ve evine zaman ayıramayacak derecedeyse
yardım almalısın
çoğu zarar azı karar derler unutma

şuda var etkenlerden biri sanırım oğlum tek Umutum olarak kalacak.yani başka bebeğim olmayacak.aynı mucize iki kez olmaz sanırım.buda etkiliyor beni.

şuda var etkenlerden biri sanırım oğlum tek Umutum olarak kalacak.yani başka bebeğim olmayacak.aynı mucize iki kez olmaz sanırım.buda etkiliyor beni.

canım mucize diyorsun
biraz daha açarmısın
tabbi sakıncası yoksa
hayatta olmaz diye bişi yok
Allah gönlne göre versin canım

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım kaç doktor gezdimse senin çoçuğun olmaz dediler.sonunda kendiliğinden geldi hikayem uzun ama özeti bu.bu arada böyle durumu olupda okuyan varsa onlarada moral olsun bu yazım.

ben geldim
kızımın ateşini düşermiyoz hala ateşi var ama neşesi yerinde sadece uyumuyor
dr götürdük gene bugün bişey yok diyorlar
yarın tekrar gidicez bakalım ne cıkıcak sonuç

Allah yavrunuzu sizlere bağışlasın,uzun zaman sonra ve mucize ise tabiki üzerine titremeden büyütmek bana kalırsa iradenin dışında gelişen bişey canımmm
ama şuda bi gerçekki üzerine çok titrediğin herşey hayatta bi şekilde canını sıkıyor zaman zaman..
kendimden örnek vereyim ben de oğlum tek çocuk iken üzerine çok düşerdim hatta annemi kötü bir hastalıktan sonra kaybedince bütün dünyam oğlum olmuştu...
aman terleme hoplama zıplama dışarı çıkma vs vs vs
ama bir vakit sonra bu düşkünlük benim psikolojimi alt üst etmeye başladı ...
oğlum gözümün önünden gidince sanki başına kötü birşey gelecek diye evhamlanıp dururdummm
herkes erkek çocuk yapma böyle desede maalesef yanlış olduğunu bile bile ruh halim doğruyu yaptırmıyordu bana...
hatta okula başladıaradan aylar geçti ben hala okul bahçesinden eve gelmedim...
bi vakit sonra müdür beni çağırdı hayırdır sorun mu var çocuğunuzda ,neden hep buralardasınız???(kibarca evine gitsene be kadın!!! dedi sanki:)):jeyyar:
bende sorun oğlumda değil mdürüm bende dedimmm...
demem oki gökdenizcim hayat maalesef bu kadar kolay değil bizlerin en değerli varlıkları ama hayata da alışması gerekiyor ...
yeri gelecek düşecek yeri gelecek ağlayacak ki hayatın zorluklarına göğüs gerebilmeyi öğrensinnn
nacizane tavsiyem daha rahat ama dikkat ederek büyütmendir canınmm

zeynep geçmiş olsun kuzuna dilerim hemen iyileşir.
lilyum çok güzel anlatmışsın çalışıyorum ben oğlum bakıcıda günde on kez arıyorum kadını durumumu anlattım oda sağolsun bişi demedi iyi bir insan dediğin gibi kendi kendime güç vermeye çalışıyorum zaten.bakalım düzelirim heralde.

canım kaç doktor gezdimse senin çoçuğun olmaz dediler.sonunda kendiliğinden geldi hikayem uzun ama özeti bu.bu arada böyle durumu olupda okuyan varsa onlarada moral olsun bu yazım.

anlıyorum canım
eminim uzundur hikayen
üstüne düşmekte haklısın
genede hayatını olumsuz yönde ekilemesin bu düşkünlük
ne senin nede yavrunun hayatını

zeynep vural ben geldim
kızımın ateşini düşermiyoz hala ateşi var ama neşesi yerinde sadece uyumuyor
dr götürdük gene bugün bişey yok diyorlar
yarın tekrar gidicez bakalım ne cıkıcak sonuç

zeynep cim nasıl bişiy yok diyor bu dr. lar
ee peki neden ateşlenip duruyo kaç gündür kuzu :sm_confused:

hem de bakıcıda aman canım rahat ol Allah korusun psikolojin bozulur ...
bak ben kızım doğunca oğlumu servise vermek zorunda kaldım aynı dediğin gibi servis hostesini çıkış saatlerinde abartısız bir iki ay boyunca hep aradım
servise geldimi bizimki diye...çocuk babası ile dışarı çıkar on kere ararım aman dikkat et diye:)))babası düşünnnn

Allah sağlık versin artık dua edip okuyup Allaha emanet ediyorum ,çok şükür atlattım ama çok çektimmm

lilyum aynı şeyleri yapıyorum biliyon mu aklım hep onda ama heep bu sebeble hep dalgınım.unutuyorum.çok unutuyorum.sürekli dua ediyorum kadına diyorum önce Allaha sonra size emanet kadın sabırlı çıktı çoçuğu kucağıma vermedi daha

selam kızlar bugün hiç gelemedim.
şimdi bi bakıp selam çakayım dedim.
hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gökdeniz'cim dünürüm cok sağolun
inan şaşırdım nereye gitceme bu sıcakta koştur koştur yapıyorum
yarın tekrar götürcem bakalım ne dicekler

zeynepçim dr ne dedi.
6. hastalık diye bişi var ya önce bi kaç gün sürekli ateş yapıyo ve sonra bebişler döküntü oluyo.. bi arkadaşımınki olmuştu ordan biliyorum sebebi bulunamayan ateşin altından çıkıyomuış genelde. önemli bişi değilmiş aslında ya ateş yapması kötü.
inşallah tez zamanda atlatır.. :Saruboceq:

gökdeniz çok güzle yaa emekledi demek. bizim de az vaktimiz var galiba daha bi 10 güne kadar bekliyorum baya bi el ayak üstüne kalkıyoruz ya dah ailerleme mekanizmasını çözemedik..

bu arada sen demiştin ya bebeğim yokluğuma alışamadı diye. şimdi anladım bağlantıyı galibaa.. güzelim kendini o kadar yıpratma.. şimid bişe değil belki ama ileride başka sorunları olur Allah korusun.. Onun özgüveni hepsinden önemli.. Sağlıkları yerinde olsun yeterki..

kız bebeklerin daha erken yaptığı şeyler de var kızlaar .. konuşmak mesela ve yürümek gibi.. herşeyi erkek bebekler önce yapmıyo yani. kaydirigubbakcemile3

lilyum şekerim hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

aleyküm selam canimcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hepinize selamlaaar

zeynepcim ya bu dr.başka bişey demiyorlarmi gerçiöenmlibişey olsa cıkardi.ama tahlil falan yapmadilarmi yada herhangi bişey.öyle muayene edip yolluyorlarmı sadece..inşallah düzelir canim ya..ay hiçdayanamiyorum meleklere canlarim benim okadar savunmasizlarki:teselli:

zeynep efsa da olmuştu sebebsiz ateş 6.cı hastalık dendi döküntü yaptı 3 gün sonra kendiliğinden geçti inşallah başka bişey çıkmaz geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…