- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.001
sevinmem mi çok sevindim hemde insan nasılda mutlu oluyor darısı diğer annelerin başına
ya kızlar biliomusunuz hayatta hep morali yüksek tutmak gerek sağlığımız morale çok bağlı
şuda var etkenlerden biri sanırım oğlum tek Umutum olarak kalacak.yani başka bebeğim olmayacak.aynı mucize iki kez olmaz sanırım.buda etkiliyor beni.
:roflol: dans ve gol güzel kombinasyon :roflol:
arada takıl böyle canım yakışır zemuszemus
biliyorsun zaten kısa zaman önce yaşadığım keşmekeşi
şimdi şimdi diyorum
ya delimiyim neden o kadar üzülmüşüm diye
elviranın kulakları çınlasın
eşşeğini kaybetcen neşeni kaybetmicen der hep :lepi:
işte beni en çok korkutan şeylerden biri bu.
oğlum olana dek çok güçlüydüm bunu herkes söylerdi ama şimdi çok yufka yürekli oldum herşeye ağlayasım geliyor.bunuda geçtim daha önemlisi oğluma hiç mi hiç kıyamıyorum ve sanki bu sebeble iyi yetiştiremem diye korkuyorum kızlar benim bebeğim çok geç ve mucize olarak geldi bu yüzden hiç ağlatmadım ne istersede yapıyom bilmiyorum bunu daha çözemedim.
canım kaç doktor gezdimse senin çoçuğun olmaz dediler.sonunda kendiliğinden geldi hikayem uzun ama özeti bu.bu arada böyle durumu olupda okuyan varsa onlarada moral olsun bu yazım.
zeynep vural ben geldim
kızımın ateşini düşermiyoz hala ateşi var ama neşesi yerinde sadece uyumuyor
dr götürdük gene bugün bişey yok diyorlar
yarın tekrar gidicez bakalım ne cıkıcak sonuç
zeynep geçmiş olsun kuzuna dilerim hemen iyileşir.
lilyum çok güzel anlatmışsın çalışıyorum ben oğlum bakıcıda günde on kez arıyorum kadını durumumu anlattım oda sağolsun bişi demedi iyi bir insan dediğin gibi kendi kendime güç vermeye çalışıyorum zaten.bakalım düzelirim heralde.
opuyorumnanaktan hepinize selamlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?