- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.961
ayy çok güldüm nurgün ya
GOKDENıZZ günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam oğlum bebeğim bitanem emekledi.bir haftadır bir iki emek gidip pat düşüyordu dün ilk kez uzun emekledi.elleri bir kaldırışımız var.uçuyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz
edam_y günaydınnnnnnnnnnnnn güzel annelerimmmm
nurgün cüm walalhi cok hoştu.
sağlıklı ömrü olur inşallahoy oy oy benim melek oğlumm
dün 7. ayına girdiii
canım kuzum benimmm
slm kızlar nasılsınız bizde iyiyiz kızımın ilk incisini bugün gördüm bugünde evlilik yıldönümümüz 8 sene oldu artık dokuzuncu seneye yol aldık zaman çok çabuk geçiyo rabbim nice 8 seneler göstersin hepimize
yarıldım gülmekten akşam akşam :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
yarın sabah görüp güne neşeyle başlayın diye koyuyorum a.s.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam oğlum bebeğim bitanem emekledi.bir haftadır bir iki emek gidip pat düşüyordu dün ilk kez uzun emekledi.elleri bir kaldırışımız var.uçuyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz.
selam kızlar
herkese güzel bir gün diliyorum
valla millet neler üretiyormuuş
cocostar selam kızlar
herkese güzel bir gün diliyorum
superselma hayırlı olsun
sağlıklı ömrü olur inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnn güzel annelerimmmma.s.
lilyum cum hoşgeldin canımmmŞeniz
ballım ilk incileriniz hayırlı olsun artık darısı benim gibi eklemede olanların başına:Saruboceq:
Allah size daha daha nice 8 seneler nasip etsin ...mutluluğunuz daim olsuna.s.
nurgün cüm walalhi cok hoştu.:roflol:kaydirigubbakcemile3
yarıldım gülmekten akşam akşam :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
yarın sabah görüp güne neşeyle başlayın diye koyuyorum a.s.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam oğlum bebeğim bitanem emekledi.bir haftadır bir iki emek gidip pat düşüyordu dün ilk kez uzun emekledi.elleri bir kaldırışımız var.uçuyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz.
ay süper ya hadi hayırlısı..bakalım bizimkisi nezaman emeklemeye başlıcak.tabi herbebek aslında emeklemeyebiliyormus..yanidirek yürüyebiliyolarmiş..bakalım kısmet
bu arada kızlar benim minik kızım dün saat 3.5 da uyudu..saat 10 da uyumustu ama 12 de aglayarak bi uyandi susturamadik..ayagımda sallıyorum diyorum agliyor..babası gezdirdi biraz evde sustu ama ne emmek istedi.nede uyumak.cok agladi yavrum gözleri şiştimafoldumbensonra yatak odasina falan gittik ben onu bazen yatarken emziriyordum.bide öyle deniyeyimdedim.neyse emmeye basladi..okadar yorulmuski aglmaktan hemen memeyi alinca uyumaya geçti..ateşi falan hiçbişeyi yoktu anlamadim.ilk dişimiz cıkmıstı heralde 2.si yolda ondan böyle yapıyor..bu dişler cıkana kadar bizimkisidökülmezde iyididelikafadulden.bişey degil o aglayınca ben mahvoluyorum.neyse şimdi uyuyor..sizler nasilsiniz kızlar benden böyle bi gün geçti:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?