2008 Aralık Anneleri

kızlar günaydın uzun zamandan beri yapmadığım bişeyi yapayım ilk günaydını ben çakayım dedim.
valla bhk yı tehdit edip günü özetini açtırmıştım kopukluk olmasın diye ama o da işe yaramadı beçalışan anne olmak çok zormuş çook.
tabiki yine geçmişe bakamadım son sayfadan esinlendiklerim
zeynep detaylarını bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canım
gökdenizcim biz de aynen pimpirikli olduğumuz için ki hafta sonu annem baktı onun bile burnundan getirmeyi başardık bebeğe kendimiz bakıyoruz.nöbetleri ayarlayıp dönüşümlü bakıyoruz.tabi çok zor oluyor.birbirimizi kapıda selem verirken görüyoruz ama en azında gözümüz arkada kalmıyor.

bu arada hayırdır bebişler emeklemeye mi başladılar biz de daha öyle bir çaba yok.ancak yüzüstü dönüyor eli de koca göbüşünün altından zor çıkarıyor.sırtüstü geri çok nadir dönüyor
ama desteksiz baya oturuyor artık geçen hafta oturuyor diye bıraktım gerisin geri halının üzerine kafayı taaak diye vurdu
birde 2-3 gündür mama diyor
benden bu kadar anacım kapasitemin çok üzerine çıktım.hepinizi çok öpüyorum.

canım benim tatlı arkadaşım bhk doğum günün kutlu olsun allah sağlık sıhhat
ve kızınla kocişinle bir ömür mutluluk ve uzun ömürler versin
.

günaydınn güzel annelerimmma.s.opuyorumnanaktan

bhk cım doğum günün kutlu olsun.ailenizle birlikte nice yıllaraa.s.

zeynep cim geçmiş olsun canımm.ihşallahhh cabucak atlatırsınız:teselli:

szk cim su erkek ve kız bebekler konusunda sana yürekten katılıyorummmŞeniz

benim kızım uykuluyken basamıyo canım
eninde sonunda basacak canını sıkma
inşallah naygıların gider bi dene bakalım

sevgili BHK doğum günün kultu olsun arkadaşım
Yavrunla eşinle ve bütün sevdiklerinle
mutlu,huzurlu,sağlıklı bir hayat seninle olsun

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

MİHENKCİM koptum sabah sabah allahta seni güldürsün.. kapasitenın üstüne çıkmıssın doğru ne zamandır yasmıodun böyle.. özledik senii gel arada bölee uzunn uzunn :lepi: obur kızınada Maşallah mama dediğine göre opuyorumnanaktan

szk.cim okadar hıslı öğreniolarki yaramaslar bak 1 hafta önce bizimkide çösememişti ilerleme mekanizmasını.. sonra kendini öne atmaya başladıı bi kaçgündürdee bi kolunuu öne atıyo 2.de devriliyoo.. yani Allah kollarımıza birasdaha derman verirse bi kaç güne evi gezmeye çıkar bnm çılgın :lepi: zemuszemus

gökdeniz'cim dünürüm cok sağolun
inan şaşırdım nereye gitceme bu sıcakta koştur koştur yapıyorum
yarın tekrar götürcem bakalım ne dicekler

çok geçmiş olsun zeynepp.. şimdi hem ballım hem szk diyince evet 6. hastalık olabiler İnşallah başka bişe olmasında ya diş ya böle hafif bişi.. geçmiş olsun çook a.s.

lilyum hoşgeldin şekerimm pimpiriklimmm sen her halinle güselsinnnnnnnnn Şeniz sırnaşık şey :lepi:

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın canım.. aslında biras kendimisi rahatlatmamıs lazım sakınan göze çöp batar.. çalışmak dahada zor tabii.. kıyamam sizee Maşallah yawrusunada emeklemiş galiba

diğer kim kaldıysa kim burdaysa nurgün selma edamy ballımm hym elvira herkese herkesee günaydınnnnnnnnn :1hug: :enbuyukkk:

NOT: BHK gelemeyebilir bugün kızı ateşlenmiş malesef doğum günüde.. çok geçmiş olsun arkadaşım betül fındığımız biran önce iyileşsin Allah'ım :Saruboceq:

herkeslere günaydın
bhk cım doğum günün kutlu olsun. Dualarım ve tüm güzel dileklerim senin ve betülümle.. opuyorumnanaktan

bhk mutlu yıllara.s.
benim kız da cok yogun emekleme cabaları içerisinde.popoyu dikiyor parmakların ucuna basıp kendını ileri itelio ama gidemedikce sinir oluyor aglıyor:umursamaz:
umarım yakın zamanda çözer bu işi..gerçi bu halde de zaptedemiyorum döne döne heryere gidiiyor ama yine de emeklesin istiyorum:lepi:

hasta olan sıkıntısı olan tum bebişlere de geçmiş olsunna.s.

gecen yazda böle sessizleşmişti buralaa
goldgelb tatile gitti dün.. kimsecikler ugramiiiiiiii

bhkcim doğum günün kutlu olsun....
Allah sevdiklerini senden,seni sevdiklerinden ayırmasınnnn...
herşey gönlünün istediği gibi olsunnnna.s.

hepinize selamlar canlarım nasılsınız bakalım..
bhk cım doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım..geçmiş olsun hayatım kızın ateşlenmiş galiba..inşallah önemli bişeyi yoktur canim..ailenle ve sevdiklerinle huzurlu ve güzel yılllar geçirmeni temenni ediyorum canim

zeynepcim buarada kızın nasiloldu ateş durumlari nedir..yazarsan merak ettim canim inşallah geçmiştir

Merhabalar kızlar.Pazar akşamı yazlıktan döndük ama doğru düzgün internete bile giremedim.Dün bütün gün gezdik,önceki gün çamaşır dağını azaltmaya çalıştım.Bugün de işler bitmedi ama size bir merhaba diyeyim sonra devam edeyim diye düşündüm.

Kızımı yine denize soktuk.Ben giremediğim için(Çeşmemle birlikte gezdiğimden..)babasıyla girdi bu sefer.ayaklarını çırpıp simidini yalamış sürekli kaydirigubbakcemile3 Ciddiyetini bozmadı ama sanırım denizi sevdi.Şansına dalga da yoktu bu sefer.

BHK'cımm doğumgünün kutlu olsun.Betül'ümüz bir an önce iyileşir inşallah.

Hepinizi kocaman öpüyorum.İşler beni bekliyor.Yine uğrarım opuyorumnanaktan

tatlı annelerim,
kısçem dün öğlenden beri feci ateşliydi.
son 3-4 saattir gayet iyi Allaha bin şükür.
ishalimiz de var.

dün öyle kötü oldum ki,
bugün kısçeme bakmaya doyamadım.
o yüzden de pek giremedim.
akşam uyutunca girip geçmişi okurum inş.
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.

Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın,
acılarını göstermesin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…