- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.021
slm kızlar efsanın dün ilk dişini gördüm emeklemeye gelince dönüyo ama emekleme yok emekler gibi oluyo ama beceremiyo
yürüteçte geri geri gidebiliyo ama oturmaya gelince destekli bile oturamıyo ikiye katlanıyo mafoldumben
ben kucağıma aldığımda çok sıkı basamıyo mafoldumben
dr sordum 7 aydan sonra hepsini yapar dedi
büyüklerimizde çocuk basılsı diyor bilmem biliyormusunuz
doğum yaptıktan 2 gün sonra bayramdı eve kuban eti girdi ondan ağır olduğu için basıldı diyorlar eve kurban eti girdiği zaman çocuğu havaya kaldırmam gerekiyormuş
ben inanırım böle şeylere şimdi cuma gününü bekliyorum bişeyler dediler cuma günü yapılıyormuş bende bebeken basılmışım annem yapmış cuma günü olan şeyi eve geldiğimde basmaya başlamışım
kızlar günaydın uzun zamandan beri yapmadığım bişeyi yapayım ilk günaydını ben çakayım dedim.
valla bhk yı tehdit edip günü özetini açtırmıştım kopukluk olmasın diye ama o da işe yaramadı beçalışan anne olmak çok zormuş çook.
tabiki yine geçmişe bakamadım son sayfadan esinlendiklerim
benden bu kadar anacım kapasitemin çok üzerine çıktım.hepinizi çok öpüyorum.
gökdeniz çok güzle yaa emekledi demek.bizim de az vaktimiz var galiba daha bi 10 güne kadar bekliyorum baya bi el ayak üstüne kalkıyoruz ya dah ailerleme mekanizmasını çözemedik..
kız bebeklerin daha erken yaptığı şeyler de var kızlaar .. konuşmak mesela ve yürümek gibi.. herşeyi erkek bebekler önce yapmıyo yani. kaydirigubbakcemile3
gökdeniz'cim dünürüm cok sağolun
inan şaşırdım nereye gitceme bu sıcakta koştur koştur yapıyorum
yarın tekrar götürcem bakalım ne dicekler
hem de bakıcıda aman canım rahat ol Allah korusun psikolojin bozulur ...
bak ben kızım doğunca oğlumu servise vermek zorunda kaldım aynı dediğin gibi servis hostesini çıkış saatlerinde abartısız bir iki ay boyunca hep aradım
servise geldimi bizimki diye...çocuk babası ile dışarı çıkar on kere ararım aman dikkat et diye:)))babası düşünnnn
lilyum aynı şeyleri yapıyorum biliyon mu aklım hep onda ama heep bu sebeble hep dalgınım.unutuyorum.çok unutuyorum.sürekli dua ediyorum kadına diyorum önce Allaha sonra size emanet kadın sabırlı çıktı çoçuğu kucağıma vermedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?