- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.981
selam canım
zor yazıyorum şu anda
emir bir eli bir ayağı durdurmuyo
geçmiş olsun cnm
belki uykusunda kabus görmüştür
bizimkide arada öyle yapıyor
umarım diştir başka bir sıkıntıları olmasında
çok akıllıcakaydirigubbakcemile3 (söz meclisten dışarı tabii osmanlı padişahlarına lafımız yok ...)[/B][/FONT][/COLOR]
esincim sen stres falan mı oldun canım bebekler annenin stresini hissediyor ben stres olduysam çok oğlum aynı anlattığın gibi ağlıyor.
ohh beee delikafadulden
vallahi bunada cevap vermeseydin
dün seni görmediğim için ciddi ciddi kızdığını sanacaktım :içelim:
yok canim ya dün gayet normaldim:sm_confused:valla neden böyle yapti anlamadim.ama bebekde rahatsizlik olsa ateş yapar dimi en azindan:uhm:ateşide yoktu.ama yüzde 90 dişden yaptidün heralde..hayırlisiyla cıksa canimsu dişler:bbo:
slm kızlar efsanın dün ilk dişini gördüm emeklemeye gelince dönüyo ama emekleme yok emekler gibi oluyo ama beceremiyo
yürüteçte geri geri gidebiliyo ama oturmaya gelince destekli bile oturamıyo ikiye katlanıyo mafoldumben
ben kucağıma aldığımda çok sıkı basamıyo mafoldumben
dr sordum 7 aydan sonra hepsini yapar dedi
büyüklerimizde çocuk basılsı diyor bilmem biliyormusunuz
doğum yaptıktan 2 gün sonra bayramdı eve kuban eti girdi ondan ağır olduğu için basıldı diyorlar eve kurban eti girdiği zaman çocuğu havaya kaldırmam gerekiyormuş
ben inanırım böle şeylere şimdi cuma gününü bekliyorum bişeyler dediler cuma günü yapılıyormuş bende bebeken basılmışım annem yapmış cuma günü olan şeyi eve geldiğimde basmaya başlamışım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam oğlum bebeğim bitanem emekledi.bir haftadır bir iki emek gidip pat düşüyordu dün ilk kez uzun emekledi.elleri bir kaldırışımız var.uçuyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz.
yok canım daha neler!!!
nurgünüm olurmu hiç öyle şey canımcım tabiki göremeyebilirsin kaldıki ben bazen gördüğüm halde cevap yazamadan çıkmak durumunda kalıyorummmm
men seni çohhh sevirem bacımmmopuyorumnanaktan
amanın lilim gelmiş :teytey:
hoşgeldin dadlum kaydirigubbakcemile5
iyi aman kızmadığına sevindim canımsın benim opuyorumnanaktan
bende seni sevirem
ama bu avatarın acayip kro hiçç yakışmamış :roflol:
kroyum işte varmı varmı heytt be
golümü atarım dansımı yaparımmmkaydirigubbakcemile2
değişiklik olsun diye canım ya yoksa bayrağımın arkasına hiç yakışmadı farkındayımmmm
lilyum76 nurgüncüm hayat zaten başlı başına keşmekeşlerle dolu aradabir gırgır da yapmasak cidden çekilmiyor bacım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?