2008 Aralık Anneleri

hee şimdi düştüü jetoonnnnnnn lilyumcuummmmm :)) avatarı görmemişimm benn thank yuuuuuuuu opuyorumnanaktan

milupa aban 1 ay önce yollamıştı pek sewindirik olmustum güle güle kullanın meyracımm.. bide babymix in migros ve tansaşla anlaşması bitmiş.. yenilemeye çalışıolarmış ınşallah 1 aya kadar tekrar elimizin altında olacak..

QUOTE=lilyum76;7763549]canımmm ,kroların önde gideniyim hemide.....zemuszemus
iyiyiz şükür canım sağolasınnn
sizler nasılsınızz????
[/QUOTE]

ay yerim ya senin kıronu:roflol:
çokşükür canim bizdeiyiyiz ama eylülün şuuykuları yokmu beni deli ediyordelikafaduldenbu gecede 3 e kadar ayaktaydik.mirmirmirmir

tesekkur ederizzopuyorumnanaktan
ben de pek sevindirik oldum sahsen
demek anlasmasi yokmus
bilgi icin tesekkurler canim a.s.

miisssssss devam mamasından yoğurt yapan senmiydin nasıl yapıyon bacım onu.
ben sütle yapıyorum birde onu deneyeyim dedeim.sanki daha vitaminli olacak.

gokdenızcım ben surekli yapıyorum
100cc suya 3 olcekten bıraz fazla mama koyarak ılık hazırlıyorum
2cay kasıgı yogurdu azcık mama ile ezip hic karıstırmadan yavasca mamanın uzerıne dokuyorum
yogurt makinesinde 6saat tutup hemen dolaba koyuyorum gayet guzel tutuyor
bence de daha besleyici olur cunku mama anne sutune inek sutunden daha yakın
bir de tabi devamlı gidip gunluk sut almaktan daha pratik boyle
ama makinesiz tutmuyo onu da belirtmem lazım

meyracım teşekkürler son cümleyi okuyana dek hevesle yazdım.kesin gerçekden makinasız tutmuyomu .denememe gerek yok mu.
nasrettin hoca hesabı yapmayayım yani.

kızlar nasılsınız.bende az önce eylülün altını temizlerken akıntıya benzer bişi gördüm:sinifsinif:dr.aradım oda bi idrarına bakalım dedi.yarın için randevu aldım idrarına bakacaklar umarım bişey çıkmaz meleğimde..:Saruboceq:aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa bana bi yazın öpüyorum sizleriŞeniz

bu konuda bilgim yok ama geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.ihşallahhh kötü bi durum değildir.

mrb tatlı anişler nasılsınız ne var ne yok sayfalar birikmiş okumadın sadece özetle yetindin ee ne var ne yok sanırım annelerimizin
cogu tatile gittmiş inşala.darısı ditmeyenlerinin başına betüşümüzün annesinin dogum günüymüş gecti tabi yinede dogum günün kutlu olsun canım
kızınla eşinle nice seneleree başka ne var ne yok vallah unuttum ardam artık oturuyo
dün fotografcıya giittim bebeyimin fotosunu cekmek istediyimi söyledim güzel fon kagıtları beyendim
ama benim oglum tam oturamıyo destekli dedim
adam kac aylık dedi bende 7 bitti dedim adam şaşırdı ben daha bugün iki haftalık bi bebeyi oturur şekilde fotusunu cektim dedi vallah ben de sizin gibi cok saşırdım eve gelir gelmez hemen oturturdum
ardayı şimdi oturuyo cok şükür
darısı tüm bebişlerimize

günaydın,
hayırlı cumalar..

bugüzel günde Rabbim dularımızı kbul etsin,
bebişleirmizi sevdiklerimizi bize bağışlasın.

şu dişimiz de gelsin artık.
mzır mızır mızır :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…