- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.101
bu arada biras hareket gelsin şu caanım topiğimize yaa.. sabah oğlum uyanınca poposunu yıkadım havalansın die çıplakk oynatıodum yatagındaa bi baktım popodan kıvrıımm kıvrıımmmmmm bişiler çıkmaya başladı yeşil yeşill delikafadulden amaneyy dedimm noliiyy yapcak bişide yok yüzüstü oynuyooduu popoyu ısırcaktım az daha düşünün :roflol: bende yap ülen dedim yapp rahat rahat napiim bezide yetiştiremedim zaten.. neyse yatak döşek çarşaf hepsi yıklamada tabi bide tam karnını öperkenn işemeye kalktıı salise farkıyla kurtardım ama dün banyo yaptırırken eşim aynı pozisyonda saniye farkıyla kurtaramadı ve kayra suratına işedii :roflol: ki eşimm yüzünü bile elletmeyenn zorla öptürenn biridir düşünün yanii.. yattım tabi yerlere gülmekten :roflol: :roflol:
bu arada biras hareket gelsin şu caanım topiğimize yaa.. sabah oğlum uyanınca poposunu yıkadım havalansın die çıplakk oynatıodum yatagındaa bi baktım popodan kıvrıımm kıvrıımmmmmm bişiler çıkmaya başladı yeşil yeşill delikafadulden amaneyy dedimm noliiyy yapcak bişide yok yüzüstü oynuyooduu popoyu ısırcaktım az daha düşünün :roflol: bende yap ülen dedim yapp rahat rahat napiim bezide yetiştiremedim zaten.. neyse yatak döşek çarşaf hepsi yıklamada tabi bide tam karnını öperkenn işemeye kalktıı salise farkıyla kurtardım ama dün banyo yaptırırken eşim aynı pozisyonda saniye farkıyla kurtaramadı ve kayra suratına işedii :roflol: ki eşimm yüzünü bile elletmeyenn zorla öptürenn biridir düşünün yanii.. yattım tabi yerlere gülmekten :roflol: :roflol:
oğlum benii ben sizii kıkır kıkırr amann en kötü günümüs böle olsun şekerim İnşallah Allah yüzümüzden gülücükleri eksik etmesin İnşallah mübarek cuma Allah'ım sen duy sesimizi dualarımızı kabul et İnşallah AMİN opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
ben normalde ocak annesi olacaktım, ama kızım 36+2 de gelmeye karar verince aralık annesi oldum, tuanam 16 aralık doğumlu, benide aranıza alırmısınız?
şımarırım hiçç duramam yerimde aman sabahlar olmasınnnnnn zemuszemus sırnaşık şey :dance: sositososito :roflol:
arada banada esiiodaa çok çaktırmıom canım yaa napim düşün düşün afedersin şeydir işin :roflol:
hosgeldin hande..tabi nedemek aramiza almak estagfurullah..demek senin kızında 16 aralikdogumlu..benim eylülmde 16 aralikda dogmuştu..tekrar hosgeldin cnmvereliniortak
hoşbulduk, ne güzel kızlarımız aynı gün doğmuş.:teytey:
benim kelebeğim öğlen 14.10 da dünyaya geldi, normal doğum yaptığım için, hem gününü hemde saatini kendi belirledi, minik kelebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?