2008 Aralık Anneleri

bu arada biras hareket gelsin şu caanım topiğimize yaa.. sabah oğlum uyanınca poposunu yıkadım havalansın die çıplakk oynatıodum yatagındaa bi baktım popodan kıvrıımm kıvrıımmmmmm bişiler çıkmaya başladı yeşil yeşill delikafadulden amaneyy dedimm noliiyy yapcak bişide yok yüzüstü oynuyooduu popoyu ısırcaktım az daha düşünün :roflol: bende yap ülen dedim yapp rahat rahat napiim bezide yetiştiremedim zaten.. neyse yatak döşek çarşaf hepsi yıklamada tabi bide tam karnını öperkenn işemeye kalktıı salise farkıyla kurtardım ama dün banyo yaptırırken eşim aynı pozisyonda saniye farkıyla kurtaramadı ve kayra suratına çövdürdüüüüüüüü :roflol: ki eşimm yüzünü bile elletmeyenn zorla öptürenn biridir düşünün yanii.. yattım tabi yerlere gülmekten :roflol: :roflol:

editledim sırf çövdürmek kelimesini kullanmak içinm ahahaha yeni öğrendimde :roflol:

Son düzenleme:

:roflol: yanlız tarif süper yeşil yeşil bişi sızoyo ahh yarıldım gülmektenn :roflol:
tembel annenin oğlu nede olsa
yap kuzum sen fırsat buldukça yap çişini kakanı
bu tembel annende buna istinaden yıkasın dursun çarşafı nevresimi zemuszemus
hatta büyüdüğünde perdeyede attırıver :roflol:
bi zahmet annen perdeleride yıkasın :sm_cool:
ayyy misimm kızmadın dimi banaa :jeyyar:
senis everümm canikomm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selma buyuk gecmıs olsuna.s.

nurgünnnnnnnnnnnnn klava: perdelerime laf etcenee gelde yıkaa :roflol: anam geldikçe yıkıyo dedik yaa haftaya temizlikçi aplaya yıkatırım bende :dilcikar:

kız sende beni yardın burda :roflol: napiyim anam yaa zatenn kakayı yaptı serdiim çişi temiz çarşafa yaptıı bidaa abooo valla çamaşırı heç bitmiyoo :roflol:

oğlum benii ben sizii kıkır kıkırr amann en kötü günümüs böle olsun şekerim ınşallah Allah yüzümüzden gülücükleri eksik etmesin ınşallah mübarek cuma Allah'ım sen duy sesimizi dualarımızı kabul et ınşallah AMıN opuyorumnanaktan

süpersin hayranım sana cok pozitifsin birazda bana gönder şu pozitif düşüncelerinide bizde faydalanalım şeker
dualrın için de kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

şımarırım hiçç duramam yerimde aman sabahlar olmasınnnnnn zemuszemus sırnaşık şey :dance: sositososito :roflol:

arada banada esiiodaa çok çaktırmıom canım yaa napim düşün düşün afedersin şeydir işin :roflol:

merhaba kızlar
ben normalde ocak annesi olacaktım, ama kızım 36+2 de gelmeye karar verince aralık annesi oldum, tuanam 16 aralık doğumlu, benide aranıza alırmısınız?

merhaba kızlar
ben normalde ocak annesi olacaktım, ama kızım 36+2 de gelmeye karar verince aralık annesi oldum, tuanam 16 aralık doğumlu, benide aranıza alırmısınız?

hosgeldin hande..tabi nedemek aramiza almak estagfurullah..demek senin kızında 16 aralikdogumlu..benim eylülmde 16 aralikda dogmuştu..tekrar hosgeldin cnmvereliniortak

en iyisini yapıyoın bacim..valla hayat bi susdur gel sırtmı kesele:roflol::roflol::roflolbaşka şeydi galiba)

herkese merhaba
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorm
sağolun güzel mesajlarınız için opuyorumnanaktan

misscim alemsin valla

handecim hoşgeldin
benim kızım da 17 aralıkta doğdu
beraber güzel günlerde gülerek büyütürüz inşallah

bu topiği de bırakamam kanıma işlemiş anam bacım
bu topiğe girdim gireli yalnızlığım kalmadı
sizlerle sözlerinizle yatıp kalkıyorum

çok yaşasın aralık analarıı

hande hoşgeldin
selmacım geçmiş olsun ama seni bırakmayız herkesi çok seviyorum ben senide çok seviyorum.tavsiyelerini seviyorum.nereye öyle kolaymı bu topici bırakmak.

benim kelebeğim öğlen 14.10 da dünyaya geldi, normal doğum yaptığım için, hem gününü hemde saatini kendi belirledi, minik kelebeğim.

benim kelebeğim öğlen 14.10 da dünyaya geldi, normal doğum yaptığım için, hem gününü hemde saatini kendi belirledi, minik kelebeğim.

valla canim mormal dogum gibisi yok ben en baştan beri normal dogum istedim..ama haftasi doldu.gelecek gibidegildi içirde gayet rahatti galibaondan sezeyan oldum ama normal dogum yapmiş gibi hemen ayaga kalktim hatta doktorum bile şaşirdi muayene ederken hiçsezeryan yapmişgibidegilsin dedi normal dogum yapmiş gibi hersey normal demişti..pişmanda değilim aslinda hayirlisi böyleymişsüprizzzzz

ikiniz için de sezaryen doğum hayırlıymış demekki, maşallah hemende ayağa kalkmışsın. eylül hanım gelmek istememiş, a.s.tuana hanım tez canlı çıktı, zamanında önce geldi.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…