2008 Aralık Anneleri

günaydınlar hayırlı cumalar güzel anneler ve bebişleriiiiiiii opuyorumnanaktan

miisssssss devam mamasından yoğurt yapan senmiydin nasıl yapıyon bacım onu.
ben sütle yapıyorum birde onu deneyeyim dedeim.sanki daha vitaminli olacak.

ben hiç yogurt mayalamadım canımm direk babymix yaptımm tembel ben :kedi: 7.ayınızda kutluuuuuuuuuuu olsunn ne güsell Allahh dedeliklerinide göstersin şekerim AMİN opuyorumnanaktan

geçmiş olsun şekerim hemen gitmen iyi olacak İnşallah temiz sonuçlar alırsınız. :teselli:

Günaydııııın tatlı annişler ve mutlu bebişler...opuyorumnanaktan

günaydın herkese nasılsınız kimse yok burda hayret

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

günaydın,
hayırlı cumalar..

günaydınlar hayırlı cumalar güzel anneler ve bebişleriiiiiiii opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

hayırlı cumalar hepinize

bizdende herkese günaydınnnnnnnnn tatlı annelerimmmma.s.

bugün bizde yediyi gördük içim bir hoş oldu.
Allah sağlıkla nice mutlu yıllar görmemizi nasip etsin.

saol canimcim gittikama allaha şükür herhangi bişey çıkmadi..kaydirigubbakcemile5normal bişeymiş galiba bende cok panigimdir.ama en iyisi bencezemuszemusolmadan önce önüne geçmek lazim.

ayrica gökdenizcim sizinde 7.ayınız kutlu olsun canim..zaman nasil geciyor dimi.surda 5 ay sonra 1 yasinda olacaklar allah kısmet ederse..nice 7.aylara canimcimopuyorumnanaktan

bu arada hayırlı,ugurluve bol kazançlı cumalar öptüm bütün annelerini ve biciriklariniŞeniz

günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize
özete yazamadım dün
çarşamba günü kızım ayağımda uyurken kanepeden soluna hiç dönmezdi derken dönüverip
çok kötü kafasının üstüne düştü alnı burnu sıyrıldı kilimden.
o gün tomografili hastane aradık bulduk 4-5 saatimiz dışarda geçti
kötü bi durum olmadı ama ben çok kötü oldum

o sırada gözüm monitordeydi çünkü kknın bi konusunda bana dalaşanlarla yazışıyordum
bi da seviyemde olmayan anlamayan anneliği tatmamış kişilerle feministçe düşüncelerini yumuşatmak için yazışmak mı? asla
anne olan babaya eşe saygı duyar
o kadar çirkin düşünceler varki o kadar yüzeysel

neyse onların yeri değil
burası bebişlerin sayfası
yarın bir aylığına memlekete gidiyoruz

hepinizi çok sevdim ve hepinizi özleyeceğim
dönüşte netle işim olur mu bilmiyorum bu düşüşten sonra
şimdi kızımı uyutup yemek yapacağım

bu bir veda da olabilir

bebeklerinize sağlık
yuvalarınıza huzur evlerinize dirlik düzen diliyorum

tekrar hayırlı cumalar
Allaha emanet olun
bir daha

canımcok geçmişolsun allahtan kötü bişey olmamiş..allah beterindne korusun..hayırli tatilller sanada

canım ya suçlama kendini böyle benim kız kaç kez düştü daha dün 4 tane kadın bakarken ana kucağından kafa üstü cakıldı yere alnı şişti morardı
düşe kalka büyücek diyorlar ama işte anne yüreği dayanamıyor değilmi gene fikir senin ama böyle bişeyden dolayı kendini suçlama olurmu canım

canım bademcikleri iltaplanmış antibiyotik verdi daha iyi ateşi yok enazından bu yaz günü soguk su içmez dondurma yemez nerden buldu ki anlamadım

neyse ateşi yok allahtan canim..ya evet oldumu oluyor demekkienterasan aslinda..neyse başka bişey olmasin allah beterinden korusun canim:Saruboceq:

evet canim bosuna dememişler sakınan göze çöp batar diye..elalemin cocuklari ben görüyorum disarda ayakalricıplak topraklar agzinda banamisin demiyorlar..aslında biraz rahat olmak lazim ben mesela fazla titzlenmiyorum eylüln üstüne..biraz soguga alişsin diyorum mesela

5 ay sonra 1 yaşında olcaklarını düşününce bi heycanlandım birdenn yaa şaka gibi.. haamileyken son 5 ay çook çabuk gecmişti yine öle olcak bi bakmısıski pastanın üstünde 1 mum üflemeye çalışıolar ahh ahhh Allah'ım sen büyüksün zemuszemus

sorma misscim valla 7 ay nasil geçtiyse 5 ay da ayenn öyle geçecek ..hayirlisiyla..ben şimdiden düşündümpastasini bile..1 seklinde bi pasta yaptircam allah nasip ederse kızımakaydirigubbakcemile5

selmaacım üzme canınıı yaaa az önce bnmkide yatakla duvar arasında minicik boşluga sıkıştıı dönerken biberona su koyana kadar bagırdı çağırdı ama oluyo böle şeyler.. bikerede telsizi kapalı unutmustum kk ya dalıp bagırmıs 10 dakka kuzum ( yani dicem o ki şu an bu vicdan azabıyla böle hissediyosun ama 1 aya kendini topalrlarsıınn .. üzme kendini vedadan sayma zaten burası bagımlılık yapıo insan yine geliyoo.. sen öle kötüü huylulardan uzak durr yeter a.s. iyi tatiller

gördüm seni nurgül nasılsın ne var ne yok

canım ben yazıp çıktım hemen ya
şimdi gördümm
ayy geçmiş olsun canım ya
malesef bebek büyüyene kadar oluyor böyle kazalar
bir daha yaşanmaması dileğiyle

toğpiği bırakıpta gitmekte neymiş
git memlekete dönüşte mutlaka bekliyoruz
egeç gelip erken ayrılmaca yok

goldgelb arkadaşımıs biliosunus tatilde hepicinise selamıı varrrrrrrr.. oğlu denizi çok sevmiş ama önce tadına bakmaya çalışmışş yemek istemiş kafayı sokmuş falan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…