2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar
ben normalde ocak annesi olacaktım, ama kızım 36+2 de gelmeye karar verince aralık annesi oldum, tuanam 16 aralık doğumlu, benide aranıza alırmısınız?
cnm aramiza hosgeldin :teselli:
ay cnm kiyamam
selmacim cok buyuk gecmis olsun
ne hissettigini anlayabiliyorum
cok sukurki bisey olmamis kuzuna
size ii tatiller
siz gidin tatillere anacim sonra siira bize gelsin
canım bademcikleri iltaplanmış antibiyotik verdi daha iyi ateşi yok enazından bu yaz günü soguk su içmez dondurma yemez nerden buldu ki anlamadım
cnm cok gecmis olsun
alem hatunsun vesselam
bak seni öperim ha misssslmaz:
tatil yapmak istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee deniz kum dans ohhhhhhzemuszemus
bendeee bendee tatil yapmak istiyorum
yokmu size bu sene tatil zeynep
biz agustos sonunda gidiyoruz bu sene esim ozamana aldi iznini
kismetse italyaya gidecez bu sene

hoşgeldin loracım nirelerdesin sen bakemm... klava: tatilmi ettin

yok anacim ne tatili bizim tatil agustosun sonunda hayirlisiyla
bu ara cok sik giremiyorum misscim yagiz pasa durmadan ilgi istiyo
ama surekli gelip okuyup cikiyorum yani sizlerden haberliyim bacim
beni cok guldurdun su yazdiginla allahta seni güldüre emialkisalkisalkis

gitmeyi düşünüyoruz loracımda nereye karar veremedik 2 günlük bir tatil olcek bizimkisi ama malum ben çalışmıyorum bütceyi zorlamamak lazım

herkese iyi geceler tatlı anneler...

yarın sabah annem ve babam yanımda olucak.
az da olsa dinelenebilicem..
ohh yaaa :jeyyar:

edolina babymix i sadece pehlivanoglunda bulabildim tansas migros ve digerlerinde yok

Söylediğin iyi oldu Sağol.Pehlivanoğlu'na gittiğimde aklımda olsun.Gerçi normal yoğurtla idare ediyoruz şimdilik ama onu da denemek isterim.

Ben üye olalı çok oldu.Bana niye yollamadılar yaaa!klava:

kaydirigubbakcemile3 Alemsin sen canım ya.delikafadulden Koptum gülmekten.Ben de göbeğini öperken çövdürmüştü kızım kaydirigubbakcemile3 E kız olunca çok fışkırtmıyo tabii.Altında bezi duruyordu tam bağlanmamış olarak.Ucuz kurtulmuştum yani.Yalnız ilk eve getirdiğimiz günlerde altını açarken kaka fışkırtmasını unutamıyorum.Eşim sanki üstüne ateş açıyorlarmış gibi kendini geri atmıştı sırnaşık şey Olan halıya olmuştu ama gülmekten uzun süre çocuğun altını bile bağlayamamıştık :roflol:

edoş ya senin memleket nire bacim çövdürmüştüdedindekaydirigubbakcemile3ay ne güldüm..bizim oralilar öyle söyler bacim(Sivas)

herkese iyi geceler tatlı anneler...

yarın sabah annem ve babam yanımda olucak.
az da olsa dinelenebilicem..
ohh yaaa :jeyyar:

Oh ne güzel.Biraz yürüyüş de yaparsın belki kendinle başbaşa.Kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor insanın.Yine de bebeğimi düşünmeden edemiyorum ben ondan ayrıyken

Benim de eşim haftasonu şehir dışına gidip gelecek.Sabahtan akşama kadar yalnızım.Annem ve kardeşim de yoklar.Kızımla başbaşa ev sefası yapacağız.Temizlik falan yapayım bari.

Kızlar bu arada İlkim'den hala haber yok di mi?Taşınacaktı.

Ben de gece gece bir başıma yazıyorum.Artık çok fazla giremiyorum nete.Bütün yazılanları da okuyamıyorum.Atladığım oluyorsa kusura bakmayın.Hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.
opuyorumnanaktan

kendi başıma ölsem çıkamam heralde..
keşke yapabilsem.
hatta eşim bi kaç gündür teklif ediyor dönüşümlü kalkalım gece diye,
1 haftadır yorgunluktan öldüğüm halde kabul edemiyorum bi türlü.
zaten betülün sesini duyar duymaz uyanıyorum,
sonra asla dönüp arkamı uyuyamam,eşime güvensem de..
feci bi durum yani...

ben de ilkimi özledim ya,
haber yok ama hala...

Gece için ben de başkasına bırakamam nöbeti herhalde.Gık dese ayaktayım ben de.Gündüz bırakırsın canım.Uyursun o zaman.Biraz da onlar mama yedirsinler Betüşe.Sen dinlen.Bu durumdan mutlaka faydalanmalısın canım.O açıdan dediydim.

gelmelerine en cok sevinme sebebim o zaten edoşcum.
uyku,
gündüz cılgınca uyuyup biraz dinç olmak istiyorum.
keisnlike faydalanıcam emin olabilirsin :jeyyar:

bhk cım annen ve babanın gelmesine sevindim
epeydir giremiyorum cadolozdan fırsat kalmıyor ki bizimde 6 ay tahlillerimiz var inşallah kanı düşük çıkmazda damlaya gerek kalmaz tatilde olanlara iyi eğlenceler diliyorum gidenlere iyi yolculuklar yok anam bu sene tatil maddi açıdan günü birlik gidecez biryerlere

günaydın tüm güzel anneler ve güzel bebekleri
uzun zamandır nete giremeyip aralarda okumakla yetinebiliyorum
bebişler büyüdükçe biraz daha rahat edeceğimi düşünüyorken kendim için hiç vakit ayıramaz oldum
yine her zamanki gibi kazanan eylül oluyor...
hasta olanlara şifa diliyorum
tatile gidecek olanlara bol dinlenceli bir tatil dilerim
yeni aramıza katılan annelerede HOŞGELDıNıZ
herkese selamlar...

günaydınnnnnnn
bakıyorum gece muhabbet edilmiş
şimdi herkes uyuyorrrrrrrrrrr
herkeseeeeeeee a.s.a.s.

herkese günadın. güzel bir haftasonu diliyorum.. :))

günaydın anneler
hepinizi öpüyorum

günaydın tüm güzel anneler ve güzel bebekleri

bizdende günaydın....mutlu hafta sonlarımız olur ihşalalhhhhhhhihoyyyt:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…