- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.121
cnm aramiza hosgeldin :teselli:merhaba kızlar
ben normalde ocak annesi olacaktım, ama kızım 36+2 de gelmeye karar verince aralık annesi oldum, tuanam 16 aralık doğumlu, benide aranıza alırmısınız?
ay cnm kiyamamgünaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize
özete yazamadım dün
çarşamba günü kızım ayağımda uyurken kanepeden soluna hiç dönmezdi derken dönüverip
çok kötü kafasının üstüne düştü alnı burnu sıyrıldı kilimden.
o gün tomografili hastane aradık bulduk 4-5 saatimiz dışarda geçti
kötü bi durum olmadı ama ben çok kötü oldum
o sırada gözüm monitordeydi çünkü kknın bi konusunda bana dalaşanlarla yazışıyordum
bi da seviyemde olmayan anlamayan anneliği tatmamış kişilerle feministçe düşüncelerini yumuşatmak için yazışmak mı? asla
anne olan babaya eşe saygı duyar
o kadar çirkin düşünceler varki o kadar yüzeysel
neyse onların yeri değil
burası bebişlerin sayfası
yarın bir aylığına memlekete gidiyoruz
hepinizi çok sevdim ve hepinizi özleyeceğim
dönüşte netle işim olur mu bilmiyorum bu düşüşten sonra
şimdi kızımı uyutup yemek yapacağım
bu bir veda da olabilir
bebeklerinize sağlık
yuvalarınıza huzur evlerinize dirlik düzen diliyorum
tekrar hayırlı cumalar
Allaha emanet olun
bir daha
cnm cok gecmis olsuncanım bademcikleri iltaplanmış antibiyotik verdi daha iyi ateşi yok enazından bu yaz günü soguk su içmez dondurma yemez nerden buldu ki anlamadım
alem hatunsun vesselambu arada biras hareket gelsin şu caanım topiğimize yaa.. sabah oğlum uyanınca poposunu yıkadım havalansın die çıplakk oynatıodum yatagındaa bi baktım popodan kıvrıımm kıvrıımmmmmm bişiler çıkmaya başladı yeşil yeşill delikafadulden amaneyy dedimm noliiyy yapcak bişide yok yüzüstü oynuyooduu popoyu ısırcaktım az daha düşünün :roflol: bende yap ülen dedim yapp rahat rahat napiim bezide yetiştiremedim zaten.. neyse yatak döşek çarşaf hepsi yıklamada tabi bide tam karnını öperkenn işemeye kalktıı salise farkıyla kurtardım ama dün banyo yaptırırken eşim aynı pozisyonda saniye farkıyla kurtaramadı ve kayra suratına çövdürdüüüüüüüü :roflol: ki eşimm yüzünü bile elletmeyenn zorla öptürenn biridir düşünün yanii.. yattım tabi yerlere gülmekten :roflol: :roflol:
editledim sırf çövdürmek kelimesini kullanmak içinm ahahaha yeni öğrendimde :roflol:
bendeee bendee tatil yapmak istiyorumtatil yapmak istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee deniz kum dans ohhhhhhzemuszemus
hoşgeldin loracım nirelerdesin sen bakemm...klava: tatilmi ettin
edolina babymix i sadece pehlivanoglunda bulabildim tansas migros ve digerlerinde yok
milupa aban 1 ay önce yollamıştı pek sewindirik olmustum güle güle kullanın meyracımm.. bide babymix in migros ve tansaşla anlaşması bitmiş.. yenilemeye çalışıolarmış İnşallah 1 aya kadar tekrar elimizin altında olacak..
bu arada biras hareket gelsin şu caanım topiğimize yaa.. sabah oğlum uyanınca poposunu yıkadım havalansın die çıplakk oynatıodum yatagındaa bi baktım popodan kıvrıımm kıvrıımmmmmm bişiler çıkmaya başladı yeşil yeşill delikafadulden amaneyy dedimm noliiyy yapcak bişide yok yüzüstü oynuyooduu popoyu ısırcaktım az daha düşünün :roflol: bende yap ülen dedim yapp rahat rahat napiim bezide yetiştiremedim zaten.. neyse yatak döşek çarşaf hepsi yıklamada tabi bide tam karnını öperkenn işemeye kalktıı salise farkıyla kurtardım ama dün banyo yaptırırken eşim aynı pozisyonda saniye farkıyla kurtaramadı ve kayra suratına çövdürdüüüüüüüü :roflol: ki eşimm yüzünü bile elletmeyenn zorla öptürenn biridir düşünün yanii.. yattım tabi yerlere gülmekten :roflol: :roflol:
editledim sırf çövdürmek kelimesini kullanmak içinm ahahaha yeni öğrendimde :roflol:
Söylediğin iyi oldu Sağol.Pehlivanoğlu'na gittiğimde aklımda olsun.Gerçi normal yoğurtla idare ediyoruz şimdilik ama onu da denemek isterim.
Ben üye olalı çok oldu.Bana niye yollamadılar yaaa!klava:
kaydirigubbakcemile3 Alemsin sen canım ya.delikafadulden Koptum gülmekten.Ben de göbeğini öperken çövdürmüştü kızım kaydirigubbakcemile3 E kız olunca çok fışkırtmıyo tabii.Altında bezi duruyordu tam bağlanmamış olarak.Ucuz kurtulmuştum yani.Yalnız ilk eve getirdiğimiz günlerde altını açarken kaka fışkırtmasını unutamıyorum.Eşim sanki üstüne ateş açıyorlarmış gibi kendini geri atmıştı sırnaşık şey Olan halıya olmuştu ama gülmekten uzun süre çocuğun altını bile bağlayamamıştık :roflol:
herkese iyi geceler tatlı anneler...
yarın sabah annem ve babam yanımda olucak.
az da olsa dinelenebilicem..
ohh yaaa :jeyyar:
Oh ne güzel.Biraz yürüyüş de yaparsın belki kendinle başbaşa.Kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor insanın.Yine de bebeğimi düşünmeden edemiyorum ben ondan ayrıyken
Benim de eşim haftasonu şehir dışına gidip gelecek.Sabahtan akşama kadar yalnızım.Annem ve kardeşim de yoklar.Kızımla başbaşa ev sefası yapacağız.Temizlik falan yapayım bari.
Kızlar bu arada İlkim'den hala haber yok di mi?Taşınacaktı.
Ben de gece gece bir başıma yazıyorum.Artık çok fazla giremiyorum nete.Bütün yazılanları da okuyamıyorum.Atladığım oluyorsa kusura bakmayın.Hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.
opuyorumnanaktan
kendi başıma ölsem çıkamam heralde..
keşke yapabilsem.
hatta eşim bi kaç gündür teklif ediyor dönüşümlü kalkalım gece diye,
1 haftadır yorgunluktan öldüğüm halde kabul edemiyorum bi türlü.
zaten betülün sesini duyar duymaz uyanıyorum,
sonra asla dönüp arkamı uyuyamam,eşime güvensem de..
feci bi durum yani...
ben de ilkimi özledim ya,
haber yok ama hala...
Gece için ben de başkasına bırakamam nöbeti herhalde.Gık dese ayaktayım ben de.Gündüz bırakırsın canım.Uyursun o zaman.Biraz da onlar mama yedirsinler Betüşe.Sen dinlen.Bu durumdan mutlaka faydalanmalısın canım.O açıdan dediydim.
günaydınnnnnnn
bakıyorum gece muhabbet edilmiş
şimdi herkes uyuyorrrrrrrrrrr
herkeseeeeeeee a.s.a.s.
herkese günadın. güzel bir haftasonu diliyorum.. :))
günaydın anneler
hepinizi öpüyorum
günaydın tüm güzel anneler ve güzel bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?