2008 Aralık Anneleri

elifcinom ya mama da mı içmiyor efe?
off cok zormuş ya..
neden kendilerine bu işkenceyi yapıyor bu cocuklar..
inş kazanan hep sen olursun elifcinom :jeyyar:

sağol canımcım, mama da içmiyor kerata, sanki yeni doğduğu zamanlar süt bulabiliyordu, 3 ay mama ağırlıklı beslendi, şimdi mamayı beğenmiyor beyefendi.
hiçbir şey yemiyor, çok yordu beni.

yemek derdi gerçekten çok zormuş, iştahı çok iyiydi hep öyle gider sanmıştım, ama bıçak gibi kesildi.

son tarttığımızda 9.300 geliyordu, ama bu aralar iyice zayıfladı, o yemek istemeyince ben de süt vermek istemiyorum, birbirimizle inatlaşıp duruyoruz

kafam bu aralar hep bu konuyla meşgul...

neyse inşallah betülümüzün böyle problemleri olmaz, annesi ne verirse yesin inşallah. bin kere maşşallah, nazarım değmesin.

diş durumu ne?
yani çıkardı mı ben hatırlayamıyorum bahsettiysen bile :bbo:
bıcak gibi kesildiyse sebep bu da olabilir ama :uhm:
inş düzelir ya..

diş durumu ne?
yani çıkardı mı ben hatırlayamıyorum bahsettiysen bile :bbo:
bıcak gibi kesildiyse sebep bu da olabilir ama :uhm:
inş düzelir ya..

çıkarmadı, dört gözle bekliyorum çıkarmasını..

sen pazarları pek uğramazdın diye hatırlıyorum, bugün için planınız yok mu

ben de damdan düşer gibi yazdım ama uykusuzluğuma ver gayrı.

hehe evet,
kocacım dışarda alışverişte,
kız da uyudu.
o yüzden boş kaldım:kedi:

elifcinom bence dişten,
dişten sonra inş düzelicek efeciğin iştahı:Saruboceq:

hayırlı kandiller iyi pazarlar ELıFCıNO üzme kendini diyecem ama bende mamasını içmedimi ki genelde içmez 24 saatte toplasan 200ml anca oda belki içer kilosuna maşallah annesi benimki daha yeni 8 kilo oldu hatta 7900 falandır düşünsene aralarında koca 2 kilo var bende çok mücadele ediyorum ama kilo aldıramıyorum tamam herkes sağlıklı olsun falan diyo tabikide ama biraz toparlanmalıki yürümeye geçince atıcak zaten onları eğer yoğurt seviyosa ymurtayı falan yoğurda ele ben şöyle yapıyorum belki fikir olur (sabah ilk önce yoğurt yumurta labne ardında 1-1,5 saat sonra kadarda azcık ekmek biraz ıhlamur 8 tahıllı genelde bun ikinci verdiğmi zor yiyo hemen içine tarhana seviyo diye iki dakka kaynatıp tarhana döküyom ve zafer benim oluyo :))) ama kilomuz ağır aksak ilerliyo ....bunada çok şükür yarabbim

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun..

Son düzenleme:

ceyremcim çok sağol ama bizim yaramaz ne yoğurt sevdi ne tarhana.. kilosu da hala anne sütünden kaynaklanıyor. sürekli ve sadece süt içtiği için bu şekilde kilolu.bi de içtiği sütün içine tahıl mamaları katıyorum azıcık. ama şu bir haftadır bayağı süzüldü, herhalde vermiştir.

ıhlamur, rezene falan içmez, mümkünatı yok, kaşık mamalarını bile sadece sütüne karıştırıp biberonla verebliyorum. kaşıkla yemiyor.

ne kaşıklar denedim, rengarenk, birçok marka..
ama şu sıralar çay kaşığı kullanıyorum, ağzına küçük geliyo, ağzına sokması kolay oluyo diye :jeyyar: ama kaşığı ağıza isabet ettirmek de çok zor, kafayı öyle bi sallıyoki tutabilene aşk olsun.

ceyremcim üzülme 8 kilo normal canım, yesin yeterki, yiyen çocuğun kilosu olur, sen de çok zorluk çektin biliyorum, ama sıkıntıların çoğunu aşmışsın anladığım kadarıyla, darısı başıma inşallah.
hepimize allah sabır ve kolaylık versin.

hepiciğinizin kandili mübarek olsun bu arada :kedi:

gülbeyzacım sen ne alemdesin, senin yaramaz ne durumda, tatil nasıldı

amma çok sordum, sen bunları bi yanıtla hele, goldcuğumun yokluğunu aratmicam ben size naniknanik

herkese merhabalar kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
elifcino tam ben yazıcaktım bugün sen yazmışssın aynı sorun bizdede var canım oğlum düngece 10 da zar zor yediği muhallebi ile sabah 9 akadar bişey yemedi sabah 9da kahvaltı yine yemedi zar zor bir kaç kaşık verdim benimki benide emmiyor aylardır sütte çıkmıyor o yüzden mamada içmiyor önceden muhallebi yoğurt yerdi tatlı şeyleri severdi şimdi onlarıda yemiyor ya bir çocuk 12 saat hiç bişey yemeden dururmu anlamadım gitti öğlen zar zor çorbasını yedirdim uyansın yoğurt vericem bakalım yiyecekmi yemeyen çocuk çok zor ben 2 aydır uğraşıyorum

gece 3ten sonra elimde biveron ha açıkacak içecek diye kaç defa mama yaptım belli değil tabi uykusuzluk br yandan dişlerde çıkmadı bizimde acaba dişmi bukadar çok etkili

canim 8tahilli balli zaten tatli icine bir de pekmez koymussun
cok tatli olmustur o
ayni seyi ben de yaptim kesinlikle yemiyor:umursamaz:

arkadaşlar hepinize iyi pazarlar diliyorummmmmm

kandiliniz mübarek olsunnnnn Allah gönlünüze göre versin dual kabul olsun ınşallah

canim 8tahilli balli zaten tatli icine bir de pekmez koymussun
cok tatli olmustur o
ayni seyi ben de yaptim kesinlikle yemiyor:umursamaz:

benimki sadece tatlı yiyor zaten, ekşimsi şeyleri ya da tadı olmayanları kesinlikle yemiyor da içmiyor da, sütü nası içiyor bi onu anlamadım

arkadaşlar hepinize iyi pazarlar diliyorummmmmm

kandiliniz mübarek olsunnnnn Allah gönlünüze göre versin dual kabul olsun İnşallah

miiiiiiiisssssssss
yamacıma geeeeel

(günün spesyalitesi: bir adet ıcığı cıcığı çıkmış, adeta yorgunluktan yumuşacık olmuş mesaj sahibi )

zabahhhtan beriiiii efeye "dağ başını duman almış" marşını bayhan tarzında sülediğim için yemek yemiyur olabülütesi var mı accabaaaa

dostalrım kandilniz mübarek olsun bu hayırlı gecede bütün dualariniz kabul olurinşallah..elifcinocum üzüldüm ya neden yemiyorki..ama büyükihtimalle dişyapıyor iştahdan birden kesilince muhtemelen diştir..allah kolaylik versin canim..misscim uykusu düzeldi sankim..dün ilk defa deliksizzzzzz bir uyku uyuduk oda bendemaşallah...şimdide 2.5 saattiruyuyor sanirim uykusuz gecelerin acisi çıkıyorzemuszemusböyle böyle düzelceekumud ediyorum...hepinizi öpüyrorum meleklerinizideopuyorumnanaktan

elifcinom bizde güzel uyumuyoz bizimde daha dişlerimiz çıkmadı

emme oalyımızda bitti.bıraktı hiç emmiyor çok zorladım ama emmek istemiyor,herşeyi yediriyorum

baba abla diyor şimdilik destekli oturtuyorum.desteksiz çok kısa bir süre oturuyor,yürüteç aldık onuda kullanmaya başladık.baya baya gidiyoz

tatilimiz güzel geçti oğlum sudan hiç korkmadı simitine yani bota bindi beraber yüzdük

geçen hafta annemlerle tatildeydik erdekte.bir kaç gün sonrada eşimle datçaya gidiyoruz çocuklarla tatile,ama öncesinde yarın samsuna gitcez günlüne sonra tatil.bizden böyle

sen nasılsın yavrumuz nasıl..öpüyoruz ikinizideŞeniz

yarın mı geliyosunuz buraya, annenler nerdeydi..

yarın mı geliyosunuz buraya, annenler nerdeydi..

annemler bursada oturuyorlar.dayımın vefatı üzerine samsuna gittiler

samsunda bulvarı bilirsin moderen pazarı var.şu an ordalar

bizde yarın sabah çıkcaz bursadan akşam üstü sanırım olcaz samsunda

yol uzun kendi arabamızla 10saat sürer

1gün kalıp mugla datçaya tatile gitçez.

aslında tatil havamda hiç değilim çünkü dayım vefat etti,fafat eşimide düşünüyorum oda senede 1kez çıkabiliyor tatile

1-2 gün yollarda zamanımız geççek .metehanım arabayı seviyorda duruyor.ama bukadar uzun yolculuğa dayanırmı bilmem artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…