2008 Aralık Anneleri

esincim dişden dolayı uyumuyor olabilir birde bebeğin geceyi gündüzü biliyormu canım.kakasını yapıyor demen bunu aklıma getirdi birde beslenmesi.açsa uyumuyor olabilir yada gündüzmü çok uyuyor canım üzüldüm durumuna.aklına gelen herşeyi denedinmi istersen salıncak falan yapın eve.çok zor uyumayan bebek.

Zeppcim biz de bir ay kadar önce aldık.
baya rahat ettik biz de..
hele önüne oyalanacağı şeyler de verince,
her işimi yapabiliyorum rahat rahat.

2 hafta kadar süre biçtim kendime.
sonra önüne yiebeileceği şeyleri de koyup kendi yemesini izlicem inş.

yok canim ya gecesini gündüzünü çok iyi bilior..daha gecen düzeldi tam dedim gene başladi..ne güzel bir hafta güzel uyuyordu..beslenmeside çok güzel maşallah 1 kase 8 tahıllı mamadan yiyip yatmadan öncde biraz 2 kaçık ypgurt yiyip yatıyor..yani açolmasi imkansizzzz:1no2:gündüz sadece 2 saat uyuyor ama bugünde gündüz daha 1 saatanca uyudu..herşeyi denedim canim..hiç huysuzlugu yok uykusu dişinda...hatta gece çayıiçiriyorum yogurt yediriyorumki rahat uyusun diye..ama bu dişlerden heralde yapacak bişi yok..onlarin sagligi yerinde olsunda ben başka bişi istemiyorm:Saruboceq:sadece uykusunda dinlenemiyor diye üzülüyorum..:çok üzgünüm:

cnm banyo sonrasıda uyumuyormu?bende ilk etapta açlık diye düşündüm okurken ama huysuzluğu yok diyorsun :uhm: biraz banyoda suyla oynamasını sağla hem çok seviyorlar hemde yorulup uyuyorlar ben öle yapıyorum hem eğlence hem dinlence oluyor kaydirigubbakcemile3 bizdede ek gıdaya ilk geçiş dönemmimizde bu tip bir srn oldu kısa bir süre dr uyku ve yemek saatlerini hiç bir koşulda değiştirmemem gerektiğini ve o saatler dışında ay uyumadı hadi uyu diye girişimlerde bulunmamamı söyledi uyku saatinin yarım saat obsiyonu olduğunu uyumazsa zorlamamam gerektiğini aynı şeyleri yemek içinde yapmam gerektiğini söyledi şimdi biz o sistemle gidiyoruz alıştı çünkü büyüme atakları denilen bir olay oluyormuş inşallah en kısa zamanda düzene girer cnm çünkü bebek dinlenemiyor ama annede dinlenemiyor dolayısıyla verimli olammıyor insan

canım dün yatmadan önce banyosunuda yaptırdım..ama yokk oyunistiyor uyanınca hemen güler benim cnm babasıda dayanamayıp aliyor kucagina sonra bide neuyku kalıyor nede bişi..kazencimherşeyi denedim canm
ama bu aralar çok kaka yapıyo
uykusundan onuniçinmi uyanıyor acaba diyoruz
çünkü uyanınca hemen kakasini yapıyor ama oondan sonra uyumasi zorlaşıyor
evet cnm bende o büyüme ataklari denen seyiokumuştum..ögrendigişeylerden dolayı uykuya geçmesi zoraşırmiş..yemek konusundada bizimçokdüzenlidir hiç şaşmaz yemeksaatlerimiz allaha şükür en azindan o düzeni otutturdukkaydirigubbakcemile3ama ne güzel bi ara düzelmişt 1 hafta deliksiz 7 saat uyuyordu..neyse allah saglilk sıhat versin..:Saruboceq:

kazeemcim bak ben atlamışım senin dr uyutmak için zorlama demişyaa ben onu çok yapıyorum işteee..uysun diye hadiuyu uyu canim diyorum aliyorum mememe ayagima falan..demek öyle yapmamak gerekiyormuşşCADIARZUsaol canim bide uyutmaya zorlamadandenicem iyikide söylmeişsinopuyorumnanaktan

canimcim bende kraftınki var..mavili turunculu,tekerlekli dalan ççok rahat..bir çokkademesi var oturmasi için ben çokmemnun kaldim..seninki ne marka nasil bişey canmopuyorumnanaktan

biz bingölde hiç pikniğe gidememiştik, şu ılıcalara bile vakit bulamamıştık (

niye ki ?esimin isinden dolayi bizde pek cikamiyoruz ama bugun evde oldugu icin degerlendirelim dedik :asigim:
a.sari parkina gittik canim belki bilirsin kaydirigubbakcemile5

tsk ederim arkadaslar; ilk oglusta da kullanmistim cok rahat ettim oglum cok severdi :asigim:
esincigim ayni ozelliklerde almisiz canim kaydirigubbakcemile5

eşimin işinden dolayı gidemedik, bizim örtmen arkadaşlar güneydoğu turu düzenlemişlerdi, oraya gitmeyi de çok istemiştim, ama öğretmenler içinde de sempatizan vardı, benim milliyetcilik damarımı da gayet iyi öğrenmişlerdi, -öğretivermiştim bi güzel-, o yüzden tura da eşim razı olmadı, hiç bi yeri göremeden geldim.

o parkı tam olarak okuyamadım, anlamadım ne parkı, nerdeydi

ayy binmaxı özledim, aklıma geldi şindi, orda çok vakit geçirmiştim, bi de ismi hanzade miydi, bi restoran vardı bizim okulun ilerisinde, alt kattaydı, yemekleri mezeleri çok güzeldi. her öğle ordan sipariş verirdim cokacimcoook

ayy özlemişim bingölü behh

amann neyini ozluyon kiz :mymeka: ben kurtulmak icin can atiyorum :çok üzgünüm:

Abdulkadir sari parki canim ...
usteki mesajda tam cikmamis ...

amann neyini ozluyon kiz :mymeka: ben kurtulmak icin can atiyorum :çok üzgünüm:

Abdulkadir sari parki canim ...
usteki mesajda tam cikmamis ...

bilemedim ben o parkı canım ya, biz tokide oturuyorduk, cezaevinin ordakinde, okul şehir merkezindeydi, bizim evin oralarda da bi park vardı ama adını bilmiyom.

benim hayatımda çalıştığım en iyi okul, en iyi çalışma arkadaşlarım bingöldekiler oldu, öğrencilerimi bile özledim.
bir daha ordaki gibi bir iş atmosferi yakalayamam herhalde.
eşimin ortamı da iyiydi, arkadaş ortamı yani, yoksa her an tetiktelerdi biliyorsun.

ben de özliceğimi hiç sanmazdım ama ortam iyi olduğu için özlüyorum sanırım..

anliyorum canim ...
zaten mekandan cok arkadasliklar dostluklar ozleniyor ...
bakalim ...bizim daha 2 senemiz var

esincim evet.. uykuya zorlama uyumuyosa bırak 1 saat daha oyalansın yorulsun dışarda gesdir sonra belirti olursa esneme falan bida deenee.. bidee bu ayda halamı deme ama gaz sancısı çekio olabilir .. yoğurt yapar gibi sankii.. bebeklikteki gibi belli etmes belki ama hala gaz sancısı çekebiliolarr...

ben hepsiburadadan bunu aldım 2 hafta kadar önce.. daha tam randımanlı kullanamasamda yemediği için kullanışlı ve rahat olduu kesin yerimseniben
http://www.hepsiburada.com/maxima-s...px?categoryid=301132&productid=oyunpegmaxstar

Hepsiburada.com : COMFY BONNY MAMA SANDALYESİ | Bebek & Çocuk

bizim mama sandalyemizde bu fiyatıda şuan indidrimde çok memenun kaldım bende daha tam randımana oturtamdım ama en azından balkonda falan yanımızda çok rahatlıkmıs birkaç gündürde kullanıorum ama yerlken benim nacizane fikrim çok paralar dökmesek iyi olur oturmama riskide var bebeğin bide hepsi hemen hemen aynı işi görüyo zaten

sabahtan beri efeyle resmen boğuşuyorum kahvaltısını yaptırabilmek için. bi yumurta sarısı 2 tatlı kaşığı labne peyniri 1 tatlı kaşığı da pekmez koydum,1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı, 135 ml. anne sütünün içine.

içmedi, kıyameti kopardı, 2 gündür yumurta yediremiyordum zaten. dedim herhalde tadı buruk geldi, içine 2 adet de bebe bisküvisi attım, gene içmedi, çıldırıcaktım artık, oldu olacak 1,5 çay kaşığı da şeker ilave ettim, ilk defa.

yine içmedi :mymeka:

artık uyku vakti geldi, uyuttuk, uykusunda nasıl aranıyo, biberonu veriyorum ağzına, bir tiksiniyor anlatamam. artık iyice açlıktan ve uykusuzluktan yorgun düştü veeeee pes etti :lepi:

ikimiz de kazandık, toplamda 180 ml. mamanın 110 mlsini içti..

bundan sonraki öğünlerde harbizimiz devam edecek anlaşılan.

elifcinom ya mama da mı içmiyor efe?
off cok zormuş ya..
neden kendilerine bu işkenceyi yapıyor bu cocuklar..
inş kazanan hep sen olursun elifcinom :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…