- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.501
esincim dişden dolayı uyumuyor olabilir birde bebeğin geceyi gündüzü biliyormu canım.kakasını yapıyor demen bunu aklıma getirdi birde beslenmesi.açsa uyumuyor olabilir yada gündüzmü çok uyuyor canım üzüldüm durumuna.aklına gelen herşeyi denedinmi istersen salıncak falan yapın eve.çok zor uyumayan bebek.
yok canim ya gecesini gündüzünü çok iyi bilior..daha gecen düzeldi tam dedim gene başladi..ne güzel bir hafta güzel uyuyordu..beslenmeside çok güzel maşallah 1 kase 8 tahıllı mamadan yiyip yatmadan öncde biraz 2 kaçık ypgurt yiyip yatıyor..yani açolmasi imkansizzzz:1no2:gündüz sadece 2 saat uyuyor ama bugünde gündüz daha 1 saatanca uyudu..herşeyi denedim canim..hiç huysuzlugu yok uykusu dişinda...hatta gece çayıiçiriyorum yogurt yediriyorumki rahat uyusun diye..ama bu dişlerden heralde yapacak bişi yok..onlarin sagligi yerinde olsunda ben başka bişi istemiyorm:Saruboceq:sadece uykusunda dinlenemiyor diye üzülüyorum..:çok üzgünüm:
ewet cnm biz aldık kullanıyoruz chicco polly çift kılıflı aldık 239tl
çok rahat ettik anne oğul :lepi:
E-Bebek | Mama Sandalyesi | Ekonomik Mama Sandalyeleri | Chicco | Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
canimcim bende kraftınki var..mavili turunculu,tekerlekli dalan ççok rahat..bir çokkademesi var oturmasi için ben çokmemnun kaldim..seninki ne marka nasil bişey canmopuyorumnanaktan
biz bingölde hiç pikniğe gidememiştik, şu ılıcalara bile vakit bulamamıştık(
Zeppcim biz de bir ay kadar önce aldık.
baya rahat ettik biz de..
hele önüne oyalanacağı şeyler de verince,
her işimi yapabiliyorum rahat rahat.
2 hafta kadar süre biçtim kendime.
sonra önüne yiebeileceği şeyleri de koyup kendi yemesini izlicem inş.
niye ki ?esimin isinden dolayi bizde pek cikamiyoruz ama bugun evde oldugu icin degerlendirelim dedik :asigim:
a.sari parkina gittik canim belki bilirsin kaydirigubbakcemile5
tsk ederim arkadaslar; ilk oglusta da kullanmistim cok rahat ettim oglum cok severdi :asigim:
esincigim ayni ozelliklerde almisiz canim kaydirigubbakcemile5
eşimin işinden dolayı gidemedik, bizim örtmen arkadaşlar güneydoğu turu düzenlemişlerdi, oraya gitmeyi de çok istemiştim, ama öğretmenler içinde de sempatizan vardı, benim milliyetcilik damarımı da gayet iyi öğrenmişlerdi, -öğretivermiştim bi güzel-, o yüzden tura da eşim razı olmadı, hiç bi yeri göremeden geldim.
o parkı tam olarak okuyamadım, anlamadım ne parkı, nerdeydi
ayy binmaxı özledim, aklıma geldi şindi, orda çok vakit geçirmiştim, bi de ismi hanzade miydi, bi restoran vardı bizim okulun ilerisinde, alt kattaydı, yemekleri mezeleri çok güzeldi. her öğle ordan sipariş verirdim cokacimcoook
ayy özlemişim bingölü behh
amann neyini ozluyon kiz :mymeka: ben kurtulmak icin can atiyorum :çok üzgünüm:
Abdulkadir sari parki canim ...
usteki mesajda tam cikmamis ...
bilemedim ben o parkı canım ya, biz tokide oturuyorduk, cezaevinin ordakinde, okul şehir merkezindeydi, bizim evin oralarda da bi park vardı ama adını bilmiyom.
benim hayatımda çalıştığım en iyi okul, en iyi çalışma arkadaşlarım bingöldekiler oldu, öğrencilerimi bile özledim.
bir daha ordaki gibi bir iş atmosferi yakalayamam herhalde.
eşimin ortamı da iyiydi, arkadaş ortamı yani, yoksa her an tetiktelerdi biliyorsun.
ben de özliceğimi hiç sanmazdım ama ortam iyi olduğu için özlüyorum sanırım..
merhaba arkadaslar ...
herkese guzel bir haftasonu diliyorum ;bugun askim evde piknige gidecegiz :asigim:
kizlar birsey soracagim mama sandalyesi aldiniz mi ?ne kadara ?
ben dun netten siparis verdim onumuzdeki hafta burda olur buyuk ihtimalle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?