- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.541
annemler bursada oturuyorlar.dayımın vefatı üzerine samsuna gittiler
samsunda bulvarı bilirsin moderen pazarı var.şu an ordalar
bizde yarın sabah çıkcaz bursadan akşam üstü sanırım olcaz samsunda
yol uzun kendi arabamızla 10saat sürer
1gün kalıp mugla datçaya tatile gitçez.
aslında tatil havamda hiç değilim çünkü dayım vefat etti,fafat eşimide düşünüyorum oda senede 1kez çıkabiliyor tatile
1-2 gün yollarda zamanımız geççek .metehanım arabayı seviyorda duruyor.ama bukadar uzun yolculuğa dayanırmı bilmem artık ..
başın sağolsun canım,
metehanın ismi çok güzel, maşşallah ona, o kadar yolu onunla gitmeyi göze alabiliyorsanız uslu bi bebek demek ki.
ben samsunun içini pek bilmiyorum, ilçesindeyim. bulvarı duydum ama ne tarafta bilemiyorum. bi tek çiftlikle mecidiyeyi biliyorum. oraları sen de bilirsin zaten. bursa'yı daha iyi bilirim, 6 yılım orda geçti.
yolun düşerse ben termedeyim, beklerim. yarın evdeyiz, salı gününden itibaren biz de yolcuyuz.
tsk ederim canimben hepsiburadadan bunu aldım 2 hafta kadar önce.. daha tam randımanlı kullanamasamda yemediği için kullanışlı ve rahat olduu kesin yerimseniben
Hepsiburada.com : MAXIMA STAR ÇiFT KILIFLI MAMA SANDALYESİ | Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : COMFY BONNY MAMA SANDALYESİ | Bebek & Çocuk
bizim mama sandalyemizde bu fiyatıda şuan indidrimde çok memenun kaldım bende daha tam randımana oturtamdım ama en azından balkonda falan yanımızda çok rahatlıkmıs birkaç gündürde kullanıorum ama yerlken benim nacizane fikrim çok paralar dökmesek iyi olur oturmama riskide var bebeğin bide hepsi hemen hemen aynı işi görüyo zaten
hayırlı kandiller iyi pazarlar ELİFCİNO üzme kendini diyecem ama bende mamasını içmedimi ki genelde içmez 24 saatte toplasan 200ml anca oda belki içerkilosuna maşallah annesi benimki daha yeni 8 kilo oldu hatta 7900 falandır düşünsene aralarında koca 2 kilo var bende çok mücadele ediyorum ama kilo aldıramıyorum tamam herkes sağlıklı olsun falan diyo tabikide ama biraz toparlanmalıki yürümeye geçince atıcak zaten onları eğer yoğurt seviyosa ymurtayı falan yoğurda ele ben şöyle yapıyorum belki fikir olur (sabah ilk önce yoğurt yumurta labne ardında 1-1,5 saat sonra kadarda azcık ekmek biraz ıhlamur 8 tahıllı genelde bun ikinci verdiğmi zor yiyo hemen içine tarhana seviyo diye iki dakka kaynatıp tarhana döküyom ve zafer benim oluyo :))) ama kilomuz ağır aksak ilerliyo ....bunada çok şükür yarabbim
oy oy masallah;erken emeklemis bak gor erkenden de yurur prenses :asigim:
kaydirigubbakcemile5 ayni fikirdeyiz bunu da belirteyim dedim vereliniortak
ya aman sütler azalmasın ya Allah'tan sütümüs var heç bişi yemek istemio kayramukum bu aralar :sinifsinif: yoğurtt ancaa.. pütürlü ne kahvaltı ne meyve hepsini elinin tersiyle itioo sebze çorba yemek koklamıyoo bile.. ama elimle kendi yediğimisden verince yiyoo hattaa balık bile yedirdim gecen gün pütürlüde aynı edolinanınnın tarif ettiği gibi minnacık pütürü bile tüküren öğüren beyfendii bizim yediğimisde koca balık lokmasını geveleye geveleye yutmaya çalışıo bi şekilde heçte öğürmüo kafamçokkarıştı yani bende bilmiom nasıl yimak yicas bis
kısçeler,
siz de yanınızda kontrol altındayken eline bişeyler vermeyi deneyin yemesi için.
bebe bisküvisi olabilir,ekmek olabilir.
özellikle ağzında kolay eriyen bişeyler.
inanın pütürlüye alışmasına feci etkisi oluyor.a.s
.edoş demek anita emeklemeye başladı biz de anca sürünüyoruz işte.ama yürüme konusunda pek bi hevesliyiz.
kafamçokkarıştı kızlar ben bişey sorucam bebeklerinizi denize sokan enneler şu üzeri gölgelikli simitlerden almıştım ama dün denizde suyla oynayamadığı için çok hoşlanmadı. siz nasıl denize soktunuz merak ettim
canım ben güzelllll yağladım üç oldu girdiğimiz simitle simitsiz pek sevmedi benim oğluş oysa suyu çok seviyor.ben denize sokuyorum o ayaklarını yukarı çekiyor boynuma tırmanıyor simite koyarsamda sımsıkı simite sarılıyo ayaklarınıda birleştirip hiç hareketsiz duruyor.
canım ben güzelllll yağladım üç oldu girdiğimiz simitle simitsiz pek sevmedi benim oğluş oysa suyu çok seviyor.ben denize sokuyorum o ayaklarını yukarı çekiyor boynuma tırmanıyor simite koyarsamda sımsıkı simite sarılıyo ayaklarınıda birleştirip hiç hareketsiz duruyor.
günaydin tatli aralik anneleri ve bebisleri
biz uzun süre giremedik cünkü kisa bir tatile ciktik
hollandaya 4 günlügüne bir otele gittik tabi sadece otel degil buyuk bir eglence merkeziydi
cok büyük bir kapali havuzu vardi
yagiz bol bol yüzdü suyu cok cok sevdi sipam annesi hep götürecek artik havuza
sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim ama umarim herkesler iyidir
kıss bugün SZK oğluşuda 7 aylıkk onuda unutmuşuzzz
Szk sizinde canım 7 ayınız hayırlı olsun canıma.s.
ooo maşalllahhhhhhhhhhhhh sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?