2008 Aralık Anneleri

başın sağolsun canım,
metehanın ismi çok güzel, maşşallah ona, o kadar yolu onunla gitmeyi göze alabiliyorsanız uslu bi bebek demek ki.

ben samsunun içini pek bilmiyorum, ilçesindeyim. bulvarı duydum ama ne tarafta bilemiyorum. bi tek çiftlikle mecidiyeyi biliyorum. oraları sen de bilirsin zaten. bursa'yı daha iyi bilirim, 6 yılım orda geçti.

yolun düşerse ben termedeyim, beklerim. yarın evdeyiz, salı gününden itibaren biz de yolcuyuz.

canım benim saolasın teyzesiŞenizmetehanım sadece babsının arabasında duruyor inan burda başka dolmuşa biniyoz en fazla 10dakika duruyor sonra başlıyor ağlamaya,belkide ben ken di arabamızda rahatım o duruyor başka arabalarda ben rahat olmayınca çocukta durmuyor..metehan ilk 3ay inan bana kök söktürdü ne gece nede gündüz hiç uyumadık ama şimdi o eski günlere göre maşallahımız var.
bulvar samsunun içinde yani merkez sayılır.evet çiftliği mecidiyeyi çok iyi biliyorum çünkü anne vatanımız samsun.
termeyide bilirim orayada gelmişti k bir kere düyüne.
davetin için saolasın bitanem zaten akşam üstü samsunda olucaz ve gece kalıp sabah tekrar yola çıkacagız.
sende bak bursayı iyi biliyomuşun bende beklerim yolun düşerse.
bursada sanırım okudun değilmi canımCADIARZU
siz nereye gidiyosunuz tatilemi canım sizede hayırlı yolculuklar.şükürki bebişlerimiz büyüdü çok küçük olsa böle tatillerede çıkamazdık sanırım .ben güvenemezdim gibime geliyor iyiki aralıkta doğdu yaramazlarımız:ecrin_bebek:

tsk ederim canim

ceyrem ben de bunu siparis verdim canimkaydirigubbakcemile5

ya canım bizimde kilomuz ağır aksak ilerliyor, bu ayki rutininde doktor gözümü korkuttu, :1shok:ayda ala ala 300 gr almış, bir dahaki ayda böyle kilo alırsa ayrıntılı check up yapacağım, bakalım kilo almamasının ardında organik bir nedenmi var diye, dedi,bide benimki 2100 gr doğdu, zaten akranlardan arkadayız, üstelik aradaki farkı kapatacağımıza açıyoruz sanki, sıkıntadayım anlayacağın, bir gün yese, ertesi gün saç baş yolduruyor bana ya,kafamçokkarıştı

herkese hayırlı kandiller

bu mübarek gecede tüm dualarımız kabul olur inş.
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn.

geçmişi okurken dikkat ettimde birçok bebekte iştah sorunları oluşmaya başlamış
benim kızımda öyle oldu malesef
anlayamadım neden
gerçekten iştahlı bir bebekmiş şimdiye göre
akşam yediği çorbayla sabahlıyor hanımefendi
gece kaç sefer mama yapıp döküyorum
benide emmiyor deli olacam valla

resmen özgürlüğünümü ilan ediyo benimle inatlaşıyor resmen yaaa
bizimde hala dişimiz yok
inş. ondandır sıkıntısı diyecem de
görünürdede diş yok hala

gece sabah ezanının sesinde ben elimde biberon nasıl kandırırda içiririm derken
ne olur iştahı geri gelsin diye dua ettim valla

rabbim hepimize sabır versin bebeklerimizede sağlıkkkk

oy oy masallah;erken emeklemis bak gor erkenden de yurur prenses :asigim:
kaydirigubbakcemile5 ayni fikirdeyiz bunu da belirteyim dedim vereliniortak

Sağol canım.Bakalım yürürmeleri nasıl uğraştıracak bizi.Şimdiden peşinden koşturtuyor.

Yok canım kendi yediğimizden de yemiyo.onu da denedim yani.

Ekmeğe suratını buruşturuyo.Sonra parçalayıp yere fırlatıyokaydirigubbakcemile3 Veremiyorum.Bisküvi için de henüz erken.Biz daha yeni başladık ek gıdaya.Zaten çok uyuduğu için doğru dürüst ek gıda veremiyorum.Süt de yetmiyor.suya alıştı bu bahaneyle.Su içiyor bol bol yerimseniben

.edoş demek anita emeklemeye başladı biz de anca sürünüyoruz işte.ama yürüme konusunda pek bi hevesliyiz.

Evet canım başladı.Sürünüyorsa yakında emekler demek ki.Bizimki sürünmeden emeklemeye geçti.Yuvarlanıp oturmayı öğrendi önce.Her bebek de farklı geçiyor şu emekleme olayına.Hatta emeklemeden yürüyen de varmış.Bakalım Aralık bebeklerinde emeklemeden yürüyen olacak mı?

Son düzenleme:
Kızlar ben geldiiim. Hepinizi çok özledim valla. Bu arada doğum günümü kutlamışsınız. Çok duygulandım saolun. Bu arada ben hala yazlıktayım. Daha fazla dayanamayıp kocama notebooku getirttim. Bi de komşuya wireless taktırdım. Bi terslik olamzasa buralardayım anlayacağınız...
Geçmiş çok geçmiş ben yokken o nedenle okumaya kalkışmadım. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu arada Erk çok büyüdü. ıki tane dişi çıktı. Feci ısırıyo. Buraya gelince ek besine başladım ama sadece sebze çorbasını sevdi sıpa başka bişi yemiyo. Birde kendini büyük adam sanıyo minik minik ağzına ne versem sanki çok dişi varmış gibi çiğneyip yutuyo. Tabi ki annane de bu durumu değerlendirip ne bulursa yediriyo. Toraman oldu çocuk. Çok hareketli bir velet oldu çikti. Yürüteçle her yere ulaşıp elinin yettiğini aşağı indiriyo. Bir de denizi çok sevdi. Takıyorum kollukları atıyorum denize. Benden şimdilik bu kadar. Biraz uzun oldu ama idare edin. Çok laf birikmiş

kafamçokkarıştı kızlar ben bişey sorucam bebeklerinizi denize sokan enneler şu üzeri gölgelikli simitlerden almıştım ama dün denizde suyla oynayamadığı için çok hoşlanmadı. siz nasıl denize soktunuz merak ettim

canım ben güzelllll yağladım üç oldu girdiğimiz simitle simitsiz pek sevmedi benim oğluş oysa suyu çok seviyor.ben denize sokuyorum o ayaklarını yukarı çekiyor boynuma tırmanıyor simite koyarsamda sımsıkı simite sarılıyo ayaklarınıda birleştirip hiç hareketsiz duruyor.

denizden korkmus desenekaydirigubbakcemile3

ay cnm benim
benimkide tam tersiydi banyoda kafasına su gelince çok korkup ağlıyordu ama denizi çok sevdi
tek srnunmuz simit içinden suya dokunamadığı içinmi sahildeki kızları göremediği içinmi :dance: bilemiyorum :bbo:

günaydin tatli aralik anneleri ve bebisleri
biz uzun süre giremedik cünkü kisa bir tatile ciktik
hollandaya 4 günlügüne bir otele gittik tabi sadece otel degil buyuk bir eglence merkeziydi
cok büyük bir kapali havuzu vardi
yagiz bol bol yüzdü suyu cok cok sevdi sipam annesi hep götürecek artik havuza
sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim ama umarim herkesler iyidir

hosgeldin canim :1hug:
ohh ne guzel cok guzel olmustur eminim ;op benim icin kuzunu
bizde yeni donduk tatilden 1 hafta oluyor
tatil modundan siyrilmaya calisiyoruz kafamçokkarıştı

selam kızlar,

biz de sabah erkenden yola çıkıcaz, anneanneyle dedenin yanına memlekete gidicez, onlar da yaylada yazlıktalar, hepiciğinizden farklı olarak biz tatilimizi yaylada kuşların-böceklerin-ineklerin bilimum hayvanların yamacında yapıcaz.. efeyi salıcam çayıra kaydirigubbakcemile3
umarım arı, kene yılan gibi hayvancıklara denk gelmeden güzel bi tatil geçiririz.

hepiciğinizi öpüyorum, görüşmek üzere anacım a.s.

kıss bugün SZK oğluşuda 7 aylıkk onuda unutmuşuzzz
Szk sizinde canım 7 ayınız hayırlı olsun canım
a.s.

ooo maşalllahhhhhhhhhhhhh sizeeee

canııım çok sağol sizin de geçmiş 7. ay dönümünüz kutlu olsun.a.s. yarasın oğluşlarımıza yeni ayları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…