2008 Aralık Anneleri

kızlar yürüteç demşken aklıma geldi benim kızımda 4 gün önce birden adım atmaya başladı.şimdi kollarından tutunca resmen yürüyor.daha önce yapıyordum adım atamıyordu tesadüfen gördük.bu sıplar herşeyi vakti zamanı geldiğinde kendiliklerinden yapıyorlar.biz herşey için biraz acele ediyoruz ama çok da zorlamanın anlamı yok

karabubek sen demi manisalısın ben de manisalıyım nerden.bu arada aramıza hoşgeldin.
meltem sen de hoşgeldin canım.edoş demek anita emeklemeye başladı biz de anca sürünüyoruz işte.ama yürüme konusunda pek bi hevesliyiz.

günaydın herkeslere yaşasınnnnnnn yarın pazar ve oğlumla beraberim Allahın izniyle yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşbulduk Mihenk'cim Manisa'danım.Seninle formda hiç denk gelmemiştik memnun oldum.Nöbetteymişsin bu gece geçmiş olsun canım,bebeğine de çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyi bir bakıcı bulursun.Bende Ekimde işbaşı yapıcam şimdiden aramaya başladım en azında 1 ay kadar bakıcıyla evde birlikte olalım diyorum ama bakalım nolacak.İyi istirahatler canım.

günaydın aralkık anneleri herkese güzel haftasonları maşallah bebeler baya emeklemeye başlamışlar benim oğlumda çaba var ama sonuç yok henüz miss canım benim oğlumda çok seçici yemek saatleri okadar zorki birde iştahsız Allah yardımcımız olsun yedirinceye kadar canım çıkıyor bak seninki emiyormuş benimki emmeyide bıraktı 2 gündür önceleri sadece gece emiyordu 1 aydır şimdi 2 gecedir emmiyorda sadece oynamak için mermeye dokunuyor napıcam bilmiyorum zaten sütüm çok azalmıştı emmeyince

merhaba arkadaslar ...
herkese guzel bir haftasonu diliyorum ;bugun askim evde piknige gidecegiz :asigim:

kizlar birsey soracagim mama sandalyesi aldiniz mi ?ne kadara ?
ben dun netten siparis verdim onumuzdeki hafta burda olur buyuk ihtimalle ...

Son düzenleme:
selam güzel anneler ve tali melekleri..kızlar çok yorgunumm eylülün uykularihala düzene girmedikafayı zıplatıcam yaaa-tatlicadiarzu-akşam 6 dan gece 3 ekadar 9 saat biçocuk nasil uymuaz yaaaa..ben artk kendimi çoktannn geçtim..ama bütün gün sersem serssem dolaşiyorum..kakasi geldigiiçinmi uyaniyor anlamadik ama heruyandik dan sonra kakasini yapıyor ama geri uyutana kadar iflahımız dökülüyor..baktım üst dişleri kabarmiş..ama tam dinlemiyorki yavrum uyuyamayınca anlamadim gittii valla...bi ara düzeliyor sonra bozuluyor..bakalım hayırlısı..o dinlenemiyor diye çok üzülüyorum anlatamam:çok üzgünüm:

canimcim bende kraftınki var..mavili turunculu,tekerlekli dalan ççok rahat..bir çokkademesi var oturmasi için ben çokmemnun kaldim..seninki ne marka nasil bişey canmopuyorumnanaktan

biz bingölde hiç pikniğe gidememiştik, şu ılıcalara bile vakit bulamamıştık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…