2008 Aralık Anneleri

yaff herkesler gidiyo gayrı biz çalışanlar mı kaldık neyyyyyyyyyy

herkes bi yerlere gitti biz hala yerimizde çalış çalış nereye kadarkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
gerçi hoş canım senin tatile cıkmana ne gerek var tatil senin ayaklarının altında:roflol:delikafadulden

:jeyyar: evet bhk.cim çatla sen emiiiiiii :roflol:

missimm bakıyomda catlat maya başladın yinedelikafadulden:roflol:

hosgeldin canim :1hug:
ohh ne guzel cok guzel olmustur eminim ;op benim icin kuzunu
bizde yeni donduk tatilden 1 hafta oluyor
tatil modundan siyrilmaya calisiyoruz kafamçokkarıştı
hosbuldum canimin ici
oh sizin tatilde guzel gecmistir eminim
tatile gidis guzel oluyoda gelisi gicik oluyo
siz nereye gittiniz tatile

bizim yagizda cok sevdi suyu seninki gibi szkcim
hayirdir ruyanda beni nasil gördün merak ettim anlatsana
bu ara herkes görüyor ruyasinda beni hayirlara ciksin

biz de 2hafta sonra tatile gidecegiz
kızceme bikini aldım bugunalkisalkisalkis
bol bol çimecegiz insallahzemuszemus
aayyy sabırsızlanıyorum valla...

a.s
Kemer'e gittik canim 2 gun de Antalya merkezde takilidik etti 12 gun :asigim:

günaydın demişim bi de iyi akşamlar diyeyim bari anneciklerimize:roflol:delikafadulden
bugün bizim topikte hiç bi paylaşım olmamış

ayyy benim kuzu uzun uğraşlar sonunda bilinçsizcede olsa bugun bab-ba demeye başladı darısı anne demesini başına :))) kıslar aranızda bebeğini havuza sokan varmıı? ii.gclr

ayyy benim kuzu uzun uğraşlar sonunda bilinçsizcede olsa bugun bab-ba demeye başladı darısı anne demesini başına :))) kıslar aranızda bebeğini havuza sokan varmıı? ii.gclr

günaydın kızlarrrr
ceyrem havuza konan kimyasallar bebeğe dokunurmu acaba diye düşündüm ben ama arastırmak lazım.

kizlar ben yagizi havuza soktum hicbir zarari yok havuzun burada bebekler icin havuz kurslari bile veriliyor temiz olduguna inandiginiz havuzlara götürün biseycik olmaz ii yüzmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…