- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.601
a.s
bu aralar topik terkdilmiş gibi
herkes tatilde heralde
günaydın bayanlaropuyorumnanaktan
günaydınhihoyyyt günaydıngünaydın:sm_cool:
günaydın kızlarrrr
ceyrem havuza konan kimyasallar bebeğe dokunurmu acaba diye düşündüm ben ama arastırmak lazım.
günaydinlarrrrrrrrrrr
kizlar az sonra oglusumla havuza yüzmeye gidiyoruz
günaydın:teytey:günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnna.s.
hadi artık gelin barii nerde o eski sayfa sayfa muhabbetlerrrr:içelim:
bu gece oğlum her yarım saatte bir uyandı saat dörde kadar uykumu alamadım başım ağrıyor.aldım yanıma yatırdım uyudu o zaman sabah yedide kalktık.ilk bakıcıya gittiği sıralar böyle yapıyodu yanımda yatmak istiyodu gece neden yaptı anlamadım bizi istedi heralde ortamızda sere serpe yattı rahat rahat.biz uçlarda sıkış tepiş.sonra kenara aldım ne olur ne olmaz diye.oraya aldım mıda benim tepeme çıkıyor kuzum.canım oğlum benim.ya.ne tatlı bunlar.Allah acılarını göstermesin sağlık mutluluk versin hepsine.
herkese gnydn
biz geri vitese takmış durumdayız yerde geri geri gidiyoruz
bizden de günaydın herkese.nöbetten geldim kızımı emzirdim uyudu benimde çok uykum var ama uyumak istemiyorum.kendime vakit ayırmak istiyorum.aslında yemek ev işi falan yapıyorum ama neyse
gökdenizcim benim kızımda öyle.ben işe başladığımdan beri üzerimden gtmiyor.devamlı kucağımda oda da ayağa kalksam kollarını açıyor al diye.ve aynen dediğin gibi gece kolumda uyuyor.babayı tekrar salona şutladık.tam yatağına alışmıştı.şimdi tekrar geri yanıma döndü napıcam bilmiyorum.
hele hafta sonu annemlerde yanımda yattığı halde biraz dönerek uzaklaşsın ağlamaya başlıyor.emmek de istemiyor.kucağıma alınca uyuyor.bende kolumda uyutmayı keşfettim.gerçi kötü ama en azından ben de uyuyabiliyorum.babam falan nasıl şaşkınlıkla bakıyorlar.şuna bak anasına gidince hemencecik nasıl uyudu diye.
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
uykusuz annişlere ayrıca hurmetler buyrunnnnnnnnn
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım...
uykusuz annişlere ayrıca hurmetler buyrunnnnnnnnn
tunaydinnnnnnnnnnnnn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?