2008 Aralık Anneleri

a.s
bu aralar topik terkdilmiş gibi
herkes tatilde heralde

günaydın bayanlaropuyorumnanaktan

günaydınhihoyyyt günaydın günaydın:sm_cool:

günaydın kızlarrrr
ceyrem havuza konan kimyasallar bebeğe dokunurmu acaba diye düşündüm ben ama arastırmak lazım.

günaydinlarrrrrrrrrrr
kizlar az sonra oglusumla havuza yüzmeye gidiyoruz
 
bu gece oğlum her yarım saatte bir uyandı saat dörde kadar uykumu alamadım başım ağrıyor.aldım yanıma yatırdım uyudu o zaman sabah yedide kalktık.ilk bakıcıya gittiği sıralar böyle yapıyodu yanımda yatmak istiyodu gece neden yaptı anlamadım bizi istedi heralde ortamızda sere serpe yattı rahat rahat.biz uçlarda sıkış tepiş.sonra kenara aldım ne olur ne olmaz diye.oraya aldım mıda benim tepeme çıkıyor kuzum.canım oğlum benim.ya.ne tatlı bunlar.Allah acılarını göstermesin sağlık mutluluk versin hepsine.
 
bizden de günaydın herkese.nöbetten geldim kızımı emzirdim uyudu benimde çok uykum var ama uyumak istemiyorum.kendime vakit ayırmak istiyorum.aslında yemek ev işi falan yapıyorum ama neyse
gökdenizcim benim kızımda öyle.ben işe başladığımdan beri üzerimden gtmiyor.devamlı kucağımda oda da ayağa kalksam kollarını açıyor al diye.ve aynen dediğin gibi gece kolumda uyuyor.babayı tekrar salona şutladık.tam yatağına alışmıştı.şimdi tekrar geri yanıma döndü napıcam bilmiyorum.
hele hafta sonu annemlerde yanımda yattığı halde biraz dönerek uzaklaşsın ağlamaya başlıyor.emmek de istemiyor.kucağıma alınca uyuyor.bende kolumda uyutmayı keşfettim.gerçi kötü ama en azından ben de uyuyabiliyorum.babam falan nasıl şaşkınlıkla bakıyorlar.şuna bak anasına gidince hemencecik nasıl uyudu diye.

bu arada herkes tatilde galiba.

ademelcim sen de yoktun galiba hoşgeldin kaçak.ben de kaçaktım ama artık yavaş yavaş ısınma turları ile geri dönmeye başladım
 
günaydın:teytey:günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnna.s.

hadi artık gelin barii nerde o eski sayfa sayfa muhabbetlerrrr:içelim:
 
mihenkcim aynı ya anlattıklarının aynısını yaşadık.ve sanırım yeniden başlıyoruz dün gece yatağında uyumak istemedi saat dörtte pes ettim bende.uykusuzlukdan başım ağrıyor bugün.sen bakıcı işini ne yaptın.
 
bitane buldum arkadaşın çocuğuna bakıyordu.o da ağustos 15 de bırakacakmış o zamna kadar bekliycem.gündüzleri çoğu zaman baba evde olduğu için eve bakıcı bulmakda zorlandım biraz.ama benim kızımda başka ortamı yadırgıyor.mesel BıR HAFTA NÖBETTE BAKMAK ıÇıN ANNEM GELMıŞTı.ANNEME YABANCI DEĞıL KURS DÖNEMı BıR AY KALDIĞIMIZ ıÇıN ALIŞIK.ANNEM EVE GıRDı BEN ÇIKTIM BıR PROBLEM ÇIKARMAMIŞ.AMA HAFTA SONU ANNEMLERE GıTTıĞıMDE BENıM ÜZERıMDEN GıTMEDı EV YABANCI GELDı.NEYSE ıNŞALLAH BAKICI ıŞı UMDUĞUM GıBı ıYı OLUR.
 

demek bugece uykusuz kaldın bi nevi
al benden de o kadar canımm.biizmkide hasta olunca daha bi mızmız oluyooo ama ne yapalımmm annelik işte kolay değil hanii:teselli:

herkese gnydn

biz geri vitese takmış durumdayız yerde geri geri gidiyoruz

ohh ne güsellll bizde vites ne ileri gidiyo ne geriiiiiiiii canımmm:roflol:kaydirigubbakcemile3


Allah yardımcımız olsun canımmm.hepimizin sorunları aynı demekkkk:teselli:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…