2008 Aralık Anneleri

selam kızlar, güç bela bağlanıyorum nete, yayladayız.
bişe sorcam..

efeye hala birşey yediremiyorum, şu kuzu iliğini anne sütüne karıştırıp versem nolur ki? problem olur mu?

cesaret edemedim, bu konuda fikri olan var mı?

çok öpüyorum hepiciğinizi

mihenkcim bizimkiler merkezde görmedim hiç çivrili.bakıcı konusunda belki yardımları olur demiştim ama çivrilde mümkün olmaz.tanıdığımız yok.
edamcım sıkılmadım seni görmekden varlığın destek oluyor bacım.
meyraaaa yaylanmalar biter yakında sonra araki bulasın.benimki dooğru banyoya gidiyor suyla oynucak yaramaz.
elifcino ağır gelmesin canım.ayrı ayrı vermeyi denesen.

gokdenızcım valla boyle de heryere gıdıyor yaa
yuvarlanma ve gerı gerı gıtme suretıyle:))
ama ılerı gıdınce daha da zor olacak haklısın
salonda park yatak var arakatı kaldırdım artık
onun ıcıne atıyorum yoksa gozum arkada kalıyor odadan cıkarken
etrafındakı yastıklar fılan mumkun deıl durdurmuo yaramazı
bugun gozumun onunde koltugun altına gırdı sıkıstı kaldı

Kızlar sizden acil yardım istiyorum.bu aşkam bakıcı olarak görüşeceğim kişi gelecek ve ben hem üzüntülü hem korkak bir hal içine girmiş bulunmaktayım.Ben şimdi bu kadına neler sorayım ne gibi isteklerde bulunayım bana fikir verin ne olur:Saruboceq:

KIZLAR ACİLLLL YARDIMM.
VALLA KAFAYI YİCEM YAA.
BENİM CADOLOZ KIZIM HİÇ BİŞEY YEMİYO YA.
NE MAMA NE YOĞURT NE SEBZE NE MEYVE NE TAVUK NE BALIK NE ET NE OT.
AĞZINIAÇTIRAMIYORUM.
7/24 EMMEK İSTİYO.BEN TÜKENDİM ARTIK YA.DOKTOR GÜNDÜZ SÜTÜ KES DEDİ.AMA NE MÜMKÜN.KIYAMETLERİ KOPARIYO.AĞLAMAKTAN BOĞAZLARI YIRTILIYO.
BENDE SÜT KLAMIYO DOYMADIĞI İÇİN SÜREKLİ MEME İSTİYO
HERŞEYİ DENEDİM AĞZINI AÇTIRAMIYORUM.NAPCAMI ŞAŞIRDIM.
BUNLARDA YETMEZMİŞ GİBİ ASLA AYAKTA KUCAKTA BATTANİYEDE SALINCAKTA ANAKUCAĞINDA VS.HİÇBİRŞEYDE SALLAYARAK UYUTAMIYORUM.SÜREKLİ AĞLIYO.
YANINA YATIYIM UYUYUP UYANANA KADAR MEMEMDE KALMAK İSTİYOR.
BANA BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
MÜMKÜN OLSA SÜTTEN HEMEN KESİCEM AMA ÇATLARCASINA AĞLIYO.
OĞLUM KESİNLİKLE BÖYLE DEĞİLDİ.BU KİME ÇEKMİŞ ANLAMADIM.
BU ARADA 4 DİŞİ ÇIKTI.AMA ONLARDAN SONRDA YEMİYO ÖNCEDE.
YA KAFAYI YİCEM VALLA KIZLAR YA.NASIL DÜZEEN SOKCAM BEN BU KIZÇEYİ BİLMİYOM.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sma işin cok zormuş ya Allah kolaylık versin
acaba ek gıdaya 6ayda mı basladın
6 ay emenlerde bu sorun daha cok oluyor gordugumuz kadarıyla.memeye alısan bebişe yeni birseyler yedirmek zor oluyor..
bence mutlaka emzirme olayını bırakman lazım
bebegin epey buyumus sonra hepten zor olur.zaten sut de ıhtıyaclarını karsılamaz artık..
sutunu sagıp bıberonla ıcırmeyı dene..bıberon da emme ıhtıyacını karsılıyor..ben kızımı hıc sallamadım.emzirmeyi de 4 aylıkken bıraktık o zamandan beri sagıp ıcırıyorum.biberondan icerken uyuyakalıyor.emzik alsa o da iyi olurdu ama almıyor sanırım:uhm:
valla ne desem sasırdım tek dıyebilecegim aglasa da yırtınsa da emzirmeyi kesmen. kucakta dolastır oyuncak goster şarkı soyle dikkatini baska yone çek ve sakinlestir.. ozellıkle kahvaltıda biz de cok zorlandık sabah sabah sut ıcmek ıstıyordu kasıkla katı bırseyler yemek ıstemıordu cok aglıyordu ama zamanla alıstı..
ac olunca mecburen alacaktır bıberon ve kasıgı..kararlı ve sabırlı olmalısın
kolay gelsin:teselli:

öncelikle karabucek merhaba benim oğlum bakıcıda duruyor.tanıdık vasıtası ile buldum tanıdıkda tanıdığın tanıdığıydı.pazar gün evine gittim bakıcı kadının önce dip köşe inceledim aklımda milyonlarca şey vardı soracak ama muhabbet arasına sokmayı tercih ettim ben çünkü can emanet edecektim sonuçda.oğlum sevecekmiydi kadını.tepki vermedi iki üç saatimizi orada geçirdik.ertesi gün onları çağırdım evime birlikde zaman geçirmek için.kadın gayet temiz titiz ilgiliydi.iki aydır bakıyor ve memnunum.sana şunu sor bunu sor desem sayfalar sürecek.şunu söyleyeyim kadın dörtdörtlük olsada insanın içi rahat etmiyor.yanında değilim sonuçda diyorsun ve onun bana ihtiyacı var.bunu ben hep hissediyorum.ama yapacak bişi yok.

SMA cım meyra çok güzel yorumlamış ona ilaveten tek aklıma gelen acaba damak tadını bulamadın mı.yada hiç bişi vermedinmi 4.aydan sonra tatması için.senin sütün yetmezki ona artık.kaşık mamalarını al biberonda dene.mutlaka seveceği bişi çıkar.hiç olmadı uyurken ver içer.

Meyraa cım saolsın.İlgin için çok teşekkür ederim.Maalesef 6.aydan sonra başlamıştık ek gıdaya.Sanırım tek başıma yapamıcam bu memeden kesme işini.Annenmi bekliyorum.Tatilden dönsün onunla beraber inş.bıraktırabilirim.Yalancı emzikte kesinlikle kabul etmiyor.3 değişik emzik aldım kabul etmedi.Bide kauçuk denesemmi diyorum.Yinede Allah razı olsun sende canım çıok saol.:gitme::gitme::gitme:

Ahh kızlar ahh bende şaşırdım napcamı.4.aydan sonra tatması için deniyodum bişeyler tabiki.gayet de güzel yiyodu.Nolduysa 6.aydan sonra oldu.4 değişik mama aldım.Lactum aldım.Pirinç unu maması denedim.Biberonda deniyorum.Hatta 3 değişik biberonda.Meyve pürelerini sulandırıp biberona koyuyorum.Hee tek sevdiği şey krem peynir.sadece krem peynir ve bim markette satılan minik meyveli dost yoğurtları o kadar.Onlarda zorla yani.Valla oynatıcam kafayı.İşte yaptımıyo hep yanında olayım istiyo.

yogurdu yemesi guzel bırsey
sebze corbasına yogurt koysan belkı yer
yogurdunun icine tahıllı kasık mamalrından ve meyve purelerınden karıstırabılırsın
bıberonla meyve suyu ıcırebılırsın tahıllı mamayı sulandırıp ıcırebılırsın
yanı hıc yoktan ıyı olur en azından
gokdenizin dedigi dogru
uyurken bıberonla verebilirsin içmezse..

selam kızlar ben allahın izniyle 2009 aralık annesi olacağım siz tecrübeli annelere bişey soracağım. benim odamla bebişin odası çok yakın kapılar bitişik ve benim yatağımda kapıya çok yakın sizce odaya bebek için sepet beşiklerden almalımıyım. odada bebek beşiği olsa bile ağlayınca alıp kendi odasına geçeceğim. bebek telsizide olacak. daha erken ama kararsız kaldım.

little merhaba Allah sağlıkla kucağına versin canım bebeğini.ilk aylarda hele ilk günlerde bebeğinle yakın olman gerekiyor maddi durumun iyiyse sepet al ama değilse bir süre yanında yatır sonra odasına geçir.bizim evimiz küçük ama ben yinede yanımda yatsın diye park yatak aldım ki ilerdede kulalansın.şimdilik yatak olarak kullanmaya devam ve yatak odamda yatıyor.

SAOLUN KIZLAR İNŞ.HERŞEYİ DENİCEM.AMA ACİLEN SÜTTEN KESMEM LAZIM SANIRIM BENİM.BİBERONDA SUYUN DIŞINDA HİÇ BİRŞEY İÇMİYOR.UYKUSUDA O KDAR HAFİFKİ BİBERONU VERİRKEN HEMEN UYANIYO.VALLA BENİM 1.OĞLUM HİÇ AMA HİÇ ÜZMEMİŞTİ BENİ BU KONULARDA.DEMEKKİ HER ÇOCUK AYNI OLMUYO.KIZLAR BEBEKLERİNİZ YİYORSA VE UYUYORSA HALİNİZE ŞÜKREDİN KIYMETİNİ BİLİN.DAHA AKŞAM YEMEĞİ BİLE YAPAMADIM YANİ.AMANIN ÇOK DERTLİYİM.YİNEDE RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN NE DİYİM.ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBEKLERİNİZİ.kaydirigubbakcemile

teşekkürler canım maddi durum sorun değil ama gereksiz yere döküntü etmek istemiyorum. o nedenle sizden tecrübe edineyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…