- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.621
mihenk sen denizli de nerde oturuyosun ben denizli liyim canım ama marmarisde yaşıyorum ailem denizli de
benimki de oylekaydirigubbakcemile3herkese gnydn
biz geri vitese takmış durumdayız yerde geri geri gidiyoruz
günaydın nerdesiniz ayol unuttunuz bizi
tünaydın nerdesiniz bakim sizlerklava:
sma işin cok zormuş ya Allah kolaylık versin
acaba ek gıdaya 6ayda mı basladın
6 ay emenlerde bu sorun daha cok oluyor gordugumuz kadarıyla.memeye alısan bebişe yeni birseyler yedirmek zor oluyor..
bence mutlaka emzirme olayını bırakman lazım
bebegin epey buyumus sonra hepten zor olur.zaten sut de ıhtıyaclarını karsılamaz artık..
sutunu sagıp bıberonla ıcırmeyı dene..bıberon da emme ıhtıyacını karsılıyor..ben kızımı hıc sallamadım.emzirmeyi de 4 aylıkken bıraktık o zamandan beri sagıp ıcırıyorum.biberondan icerken uyuyakalıyor.emzik alsa o da iyi olurdu ama almıyor sanırım:uhm:
valla ne desem sasırdım tek dıyebilecegim aglasa da yırtınsa da emzirmeyi kesmen. kucakta dolastır oyuncak goster şarkı soyle dikkatini baska yone çek ve sakinlestir.. ozellıkle kahvaltıda biz de cok zorlandık sabah sabah sut ıcmek ıstıyordu kasıkla katı bırseyler yemek ıstemıordu cok aglıyordu ama zamanla alıstı..
ac olunca mecburen alacaktır bıberon ve kasıgı..kararlı ve sabırlı olmalısın
kolay gelsin:teselli:
SMA cım meyra çok güzel yorumlamış ona ilaveten tek aklıma gelen acaba damak tadını bulamadın mı.yada hiç bişi vermedinmi 4.aydan sonra tatması için.senin sütün yetmezki ona artık.kaşık mamalarını al biberonda dene.mutlaka seveceği bişi çıkar.hiç olmadı uyurken ver içer.
little merhaba Allah sağlıkla kucağına versin canım bebeğini.ilk aylarda hele ilk günlerde bebeğinle yakın olman gerekiyor maddi durumun iyiyse sepet al ama değilse bir süre yanında yatır sonra odasına geçir.bizim evimiz küçük ama ben yinede yanımda yatsın diye park yatak aldım ki ilerdede kulalansın.şimdilik yatak olarak kullanmaya devam ve yatak odamda yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?