- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.641
teşekkürler canım maddi durum sorun değil ama gereksiz yere döküntü etmek istemiyorum. o nedenle sizden tecrübe edineyim dedim.
benım de yatak odamla bebegın odası bitişikselam kızlar ben allahın izniyle 2009 aralık annesi olacağım siz tecrübeli annelere bişey soracağım. benim odamla bebişin odası çok yakın kapılar bitişik ve benim yatağımda kapıya çok yakın sizce odaya bebek için sepet beşiklerden almalımıyım. odada bebek beşiği olsa bile ağlayınca alıp kendi odasına geçeceğim. bebek telsizide olacak. daha erken ama kararsız kaldım.
biz yaptırmadık daha ve hiç konuşmadık eşimle bu durumu doktorda bişi demedi sanırım büüyüdüğünde şööyle sazlı sözlü bir düğünle kestircez pipimisi.
kızlar selam ben geldim..
sünnet konusunda erken olanı tavsiye ederim dr umuz da etmişti.. biz 15 günlükken yaptırdık..
çok gelemiyorum malesef.. mafoldumben tatil dönüşü hastalıklarla boğuşuyoruz. Hem oğluşum hem ben fecii durumdayız..
İştahsız bebişler için keşke bi önerim olabilse. SMA benimki ne yemek ne de süt ikisini de reddediyo.. öyle zor besliyorum ki..
Ama bi klinik buldum. oraya bi götürücem bakalım..
herkesi iyi umuyorum..
hepinizi öptüm bebişlerinizden..
selamlar kızlar ne var ne yok...
keyifler nasıl?
Ben uzun süredir giremedim. Memlekete tatile gitmiştik. ancak döndük.
Sizlere vereceğim bir haberim var. Ben ikinci bebeğimi bekliyorum şu an 6 hafta 5 günlük. Darısı sizlere..
keyifler nasıl?
Sizlere vereceğim bir haberim var. Ben ikinci bebeğimi bekliyorum şu an 6 hafta 5 günlük. Darısı sizlere..
öncelikle karabucek merhaba benim oğlum bakıcıda duruyor.tanıdık vasıtası ile buldum tanıdıkda tanıdığın tanıdığıydı.pazar gün evine gittim bakıcı kadının önce dip köşe inceledim aklımda milyonlarca şey vardı soracak ama muhabbet arasına sokmayı tercih ettim ben çünkü can emanet edecektim sonuçda.oğlum sevecekmiydi kadını.tepki vermedi iki üç saatimizi orada geçirdik.ertesi gün onları çağırdım evime birlikde zaman geçirmek için.kadın gayet temiz titiz ilgiliydi.iki aydır bakıyor ve memnunum.sana şunu sor bunu sor desem sayfalar sürecek.şunu söyleyeyim kadın dörtdörtlük olsada insanın içi rahat etmiyor.yanında değilim sonuçda diyorsun ve onun bana ihtiyacı var.bunu ben hep hissediyorum.ama yapacak bişi yok.
ah canim cok gecmis olsun kiyamam :teselli:
aciol sifalar diliyorum
cocuklar hastalikta cok huy degistiriyor ins.duzelir canim huyu :1hug:
keyifler nasıl?
keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?