2008 Aralık Anneleri

biz yaptırmadık daha ve hiç konuşmadık eşimle bu durumu doktorda bişi demedi sanırım büüyüdüğünde şööyle sazlı sözlü bir düğünle kestircez pipimisi.

benım de yatak odamla bebegın odası bitişik
ama 4 ay kadar yanımda yatırdım.cunku gece sık sık uyanıp emmek istiyor. senin icin de cok zor olur..gece uyanmayı bıraktıgında da vakıt kaybetmeden odasına gecirdim..
2.yatak olarak park yatak oneririm.sepetler verdigin paraya degmiyor.hem sonradan yer kaplıyor hem de kısa sureli kullanılıyor..
ben su an park yatagımızı salona koydum
oyun alanı olarak kullanıyorum odadan cıktıgımda aklım içerde kalmıyor
kısa sureli gunduz uykusu için de ideal
yani sana onerim park yatak alıp yanında yatırman
odasına gectıkten sonra da kullanırsın

kızlar selam ben geldim..

sünnet konusunda erken olanı tavsiye ederim dr umuz da etmişti.. biz 15 günlükken yaptırdık..

çok gelemiyorum malesef.. mafoldumben tatil dönüşü hastalıklarla boğuşuyoruz. Hem oğluşum hem ben fecii durumdayız..

İştahsız bebişler için keşke bi önerim olabilse. SMA benimki ne yemek ne de süt ikisini de reddediyo.. öyle zor besliyorum ki..
Ama bi klinik buldum. oraya bi götürücem bakalım..

herkesi iyi umuyorum..
hepinizi öptüm bebişlerinizden..

ah canim cok gecmis olsun kiyamam :teselli:

aciol sifalar diliyorum
cocuklar hastalikta cok huy degistiriyor ins.duzelir canim huyu :1hug:

selamlar kızlar ne var ne yok...
keyifler nasıl?
Ben uzun süredir giremedim. Memlekete tatile gitmiştik. ancak döndük.
Sizlere vereceğim bir haberim var. Ben ikinci bebeğimi bekliyorum şu an 6 hafta 5 günlük. Darısı sizlere..

canım tebrik ederim Rabb'im hayırlısıyla kavuştursun yavruna.
öpüyorum

canımm,
Allah ömür versin,hayırlı sonlara ulaştırsın inş.
kalbim ve dualarım seninle..

minik meleğin hayırlı olsun,
tebrik ederim seni can-ı gönülden..Şeniz

hym60 kız kazamı oldu bekliyomuydunuz valla tebrik ederim canım çok hızlı çıktın :))))))) şaka pek ara vermemek lazım bende düşünmüyorum ara vermeyi sağlıklı olsunda .....

canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için,biz akşam üstü bayanla görüştük ama benim oğlan kadının kucağında ortalığı yıktı ki birlikte geldikleri diğer arkadaşına da gülücükler yağdırdı anlamadım.İçim ürperdi valla,kadına dedim biz bir düşünelim diye ama hiç içime sinmedi.Bir kaç kişi daha gelecek bakalım hayırlısı artık,Allah çalışan annelere sabırların en büyüğünden versin,dayanma gücü versin.Her akşam gün yaklaştıkça içim yanıyor:çok üzgünüm:

HYM canım buraya ilk dahil olduğum günlerde bakalım tekrar hamile kalan ilk aralık annesi kim olacak muhabbeti edilmişti hatırlıyorum.. opuyorumnanaktan Birinç oldun.. tebrik ederim..a.s. ilk duyduğum andan beri içimden kız geçti ya Allah hayırlısını göstersin. :Saruboceq: Bir avazda kurtulursun inşallah güzel arkadaşım..

Mart annişleri ile takılıp bizi ihmal etme he..

hosgeldin canim :1shok:kiz naptin : )sasirdim
saglikli bir hamilelik diliyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnn
HYM çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bende çok istiyorum 2.bebek.ama şu an daha erken çalıştığım için işyerim 2.de aynı anlayışı göstermez özel sektör sonuçda.
karabücek duygularını çok iyi anlıyorum ama çalışmak zorundaysan yapacak bişi kalmıyor.sen kadını nasıl buldun peki.kadında bu buluşmadan gergin olduğu için bebeğin onda durmamış olabilir.

günaydın herkesee hym güzel haber isteyerekmi oldu ..bende isterim 2, bebeği ama daha çooookk erken maddi manevi hazır olmak gerek nasipse en azından bi 5 yaşına gelsin kuzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…