2008 Aralık Anneleri

:uhm: arkadaşlar gün içerisinde bebeklerinizle ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz (yani uyku,yemek ve banyo dışında kalan ve serbest oynadıkları sürenin dışında )mesela şarkı söylüyoruz oyuncaklarla oynuyoruz falan ama bunun dışındaki fikirlerimizi paylaşsak :uhm:

selam herkese...
iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkürler...
oğluş bu ara pek bi huysuz o nedenle pek giremiyorum. arada okumaya gayret ediyorum o kadar...
opuyorumnanaktan

merhabalar kisler yok gene kıslar bu bir uzman varya tuğcu süt olarak inek sütü verin sonra alıştıramsanız diyor sizin drlar ne diyor bu konuda kansızlık yapmaz ineksütü onu mama firmaları uyduruyor diyor

merhabalar kisler yok gene kıslar bu bir uzman varya tuğcu süt olarak inek sütü verin sonra alıştıramsanız diyor sizin drlar ne diyor bu konuda kansızlık yapmaz ineksütü onu mama firmaları uyduruyor diyor

goldcuğumun doktoru da aynen böyle söylemiş.
yoksa mama firmaları nasıl kazancak vs diye :bbo:

ben de 8. ay dolsun başlıcam inek sütüne...:ecrin_bebek:

ben kansızlık yaptığına inanmıyorum inek sütünün hem kabızlığıda önlüyor cici bebeyi inek sütü ile hazırlıyorum maşallah hiç kabızlık sorunu yaşamadı oğlum

valla adam diyroki kansızlığı et yapar günlük bir köfte kadar et yesin muahhakkak ve boşyere demirilacı vermeyin fazla demirde zararlı

benim kardeşim sadece bir ay emmiş anne sütünü annemin sütü kesilmiş kırkı çıkmadan va inek sütü ile beslemiş kardeşimi.şükürler olsun o zamanda şimdide sağlığı gayet iyi.

ben oğluma hiç inek sütü vermedim ama yoğurt yapıyorum sütlaç muhallebi yapıyorum inek sütüyle.cocostar yönlendirmen için tşk ler ama kafam karıştı şimdi vermelimi inek sütü.ben bir yaşından sonra vermeyi düşünüyordum.

gökdenizcim ben sadece linki paylaştım
doğruluğuna dr larınızla siz karar verin arkadaşımopuyorumnanaktan
oğlun anne sütü mü alıyor bilmiyorum canım ama
mama ile besleniyorsa evde alternatif doğal mamalar yapılabilir sanki yarı su yarı sütle

Son düzenleme:
kızlar dr kadir tuğcu diye arama yaptırın çok güzel bir sayfa çıkıyor isteyene özelden göndereyim acaip bilgiler edindim
doğru bilinen öyle çok yanlış var ki...

geçmiş olsunn.darısı bizim başımıza acıkcası bende cok korkuyorummm
neyse kurtulmuşsun artıkkkk..ihşalalhh düğünlerinide böğle görmek nasip olsun:teselli:a.s.

]

Zeppcim geçmiş olsun minik kuzuya,
atlatmışsınız küçücükken,a.s

tsk ederim arkadaslar darisi erkek annislerine :asigim:
Bugun kontrole gidecegiz iyiyiz
SZKcigim canim biz evde yaptirdik ;doktoru eve getirdik : )

valla bizim doktorda inek sütü ver diyor ama sulandırarak... 6. aydan sonra ver demişti ben veremedim ama başlayacağım bende...

bu arada pat diye konuya dalmışım,

selam arkadaşlar,

tatildeydik döndük,

umarım herkes iyiyidir, bebeklerimiz iyidir, bir sorun yoktur inşallah....

öptüm herkesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…