2008 Aralık Anneleri

bitanem rabbim byle uygun görmüş
hayırlısı böyleymiş
sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

szk nın aksine bence de oğlun olacak:CüvCüv:
kızzzz o bizim maskotumuz olur valla
yerim onu ben

herkese güzel hafta sonlarıııı opuyorumnanaktan

HYM60 canım Rabbim hakkında hayırlısını versin Tebrik ediyorum seni
sağlıklı bebişini kucağına alman dileklerimlea.s.:teselli:

mihenkcim bizimkiler merkezde görmedim hiç çivrili.bakıcı konusunda belki yardımları olur demiştim ama çivrilde mümkün olmaz.tanıdığımız yok.
.
canım çok sağolasın düşünmen yeter.

canım tamamaen süttem kesmektense gündüz sütten kes.gece emmeye devam etsin.benim kızımda öyleydi gündüz memeyi bıraktım şimdi yiyor ama yinede aklına meme düştüğünde napsam fayda vermiyor.karnı çatlayacak gibi tok olsa bile emmeden uyumuyor.bunlar bir tuhaf bir arada meme veremiyordum neredeyse bırakacaktı.uyutup zorla emziriyordum.yani bildiklerini okuyorlar.allah yardımcın olsun.

haklısın canım sonuçta yavrunu emanet edicen.biz henüz bakıcıya vremedik ama tükenmişlik sendromu yaşıyoruz ikimizde.ağustos 15 de bir bakıcı gelecek.eşim diyorki kız bakıcıda durmazsa ağlarsa bakıcıya kızmayalım olurmu çünkü biz bakamadığımız için bakıcıya verdiğimizi unutmayalım diyor.gerçekten kızım çok huysuz oldu kızlar bilir zeynep çok uslu bir bebekti.işe başladıktan sonra kucaktan inmez oldu hatta kucakta uyuyor.

canım çok geçmiş olsun artık önceki gibi görüşemiyoruz:1no2:

canım benim çok tebrik ediyorum valla ben de düşünmüyorum değilim.tam zeynep büyüyüp rahata erdikten sonra tekrar sıkıntıya girmektense sonuçta hayatla bağlantın kopuyr ikisi bir büyüsün derdindeyim ama tek emmeyi bırakmasını bekliyorum.ama sen hızlı çıtın.1.sina.s.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bu arada sa kın bizi mart anneleri ile aldatma.zaten çok fazla gelemiyoruz buralara.ne de olsa ilk göz ağrın biziz.:1hug:

canım gözün aydın ne güzel ikisi bir arada büyüyecek, bende istiyorumda eşimi bir türlü ikna edemiyorum, ikinci çoçuğu hiç istemiyor ne şimdi ne sonra.

bende çok istiyorrum, ben gittikten sonra kızımın bir arkası olsun, dayanağı olsun diye istiyorum, kızıma kardeş diyorum eşime, gerçektenden de öyle düşünüyorum, hele kızkardeşi olursa, birbirlerine arkadaş sırdaş olurlar ama eşim, iyi dostları olursa kardeşten bile yakın olur diyor,:umursamaz:

yaa kimseler uğramaz olmuş buralara.yarın nöbetciyim kızım uyudu ben de yemek yapıyorum yarın için.şöyle bir bakındım ama kimseler yok

bencede kızlar ama eşimi ikna edemedim ikinci çoçuk konusunda, bide kızıyorum, sanki hamileliği o yaşıyor, doğumu o yapıyor, çoçuğada bütün gün o bakıyor ya, ben ikinci çoçuğu istemiyorum diyebiliyor, adam ilk iki ay yatağı salona taşıdı, ben sabah işe gidiyorum, uykusuz kalırsam agresif oluyorum, işimi yapamıyorum diye ya,lmaz:

şutarafagitti hym60 tebrikler, allah sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin
allah bir avazda kurtarsın :) valla bendeki bir tane bizim ailecek canımıza okuduğu için hiç cesaret edemiyouz :)

slm kizlar
herkesler iyidir umarim
yagizim dis cikariyor cok huysuz ve istahsiz bu ara
hym canim allah saglikla dogurmayi nasip etsin isallah cnm hangi aya geliyor dogumun

benimkide artık desteksiz oturuyo çok uzun süre ama hiç anlamıyorum hooopp yerde..şimdide emeklese diye gözünün içine bakıoz haa bide halaaa diş çıkarmadı onunda beklioz dört gözle

benimkide artık desteksiz oturuyo çok uzun süre ama hiç anlamıyorum hooopp yerde..şimdide emeklese diye gözünün içine bakıoz haa bide halaaa diş çıkarmadı onunda beklioz dört gözle

aa bu fotodaki eymen efe heralde..
gördük sonunda,
merak ediyordum :jeyyar:

maşallah kuzuya

yaa teyzesii nihayet babaımızın gönlü olduda küçülttü resmini koyabildim çok kolaymıs aslında ama beceremedim napimm..aslında bizde merak ediyoz kızçeni teyzesi :)))

günaydın arkadaşlar
iyi bir hafta olması dileğiyle.bu arada çok sıcak buralar cumadan bu yana gece uyunmuyor gündüz nefes alınmıyor.benim bulunduğum ortam klimalı ama aklım hep kuzumda kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…