- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.661
selamlar kızlar ne var ne yok...
keyifler nasıl?
Ben uzun süredir giremedim. Memlekete tatile gitmiştik. ancak döndük.
Sizlere vereceğim bir haberim var. Ben ikinci bebeğimi bekliyorum şu an 6 hafta 5 günlük. Darısı sizlere..
canım çok sağolasın düşünmen yeter.mihenkcim bizimkiler merkezde görmedim hiç çivrili.bakıcı konusunda belki yardımları olur demiştim ama çivrilde mümkün olmaz.tanıdığımız yok.
.
KIZLAR ACİLLLL YARDIMM.
VALLA KAFAYI YİCEM YAA.
BENİM CADOLOZ KIZIM HİÇ BİŞEY YEMİYO YA.
NE MAMA NE YOĞURT NE SEBZE NE MEYVE NE TAVUK NE BALIK NE ET NE OT.
AĞZINIAÇTIRAMIYORUM.
7/24 EMMEK İSTİYO.BEN TÜKENDİM ARTIK YA.DOKTOR GÜNDÜZ SÜTÜ KES DEDİ.AMA NE MÜMKÜN.KIYAMETLERİ KOPARIYO.AĞLAMAKTAN BOĞAZLARI YIRTILIYO.
BENDE SÜT KLAMIYO DOYMADIĞI İÇİN SÜREKLİ MEME İSTİYO
HERŞEYİ DENEDİM AĞZINI AÇTIRAMIYORUM.NAPCAMI ŞAŞIRDIM.
BUNLARDA YETMEZMİŞ GİBİ ASLA AYAKTA KUCAKTA BATTANİYEDE SALINCAKTA ANAKUCAĞINDA VS.HİÇBİRŞEYDE SALLAYARAK UYUTAMIYORUM.SÜREKLİ AĞLIYO.
YANINA YATIYIM UYUYUP UYANANA KADAR MEMEMDE KALMAK İSTİYOR.
BANA BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
MÜMKÜN OLSA SÜTTEN HEMEN KESİCEM AMA ÇATLARCASINA AĞLIYO.
OĞLUM KESİNLİKLE BÖYLE DEĞİLDİ.BU KİME ÇEKMİŞ ANLAMADIM.
BU ARADA 4 DİŞİ ÇIKTI.AMA ONLARDAN SONRDA YEMİYO ÖNCEDE.
YA KAFAYI YİCEM VALLA KIZLAR YA.NASIL DÜZEEN SOKCAM BEN BU KIZÇEYİ BİLMİYOM.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
haklısın canım sonuçta yavrunu emanet edicen.biz henüz bakıcıya vremedik ama tükenmişlik sendromu yaşıyoruz ikimizde.ağustos 15 de bir bakıcı gelecek.eşim diyorki kız bakıcıda durmazsa ağlarsa bakıcıya kızmayalım olurmu çünkü biz bakamadığımız için bakıcıya verdiğimizi unutmayalım diyor.gerçekten kızım çok huysuz oldu kızlar bilir zeynep çok uslu bir bebekti.işe başladıktan sonra kucaktan inmez oldu hatta kucakta uyuyor.Kızlar sizden acil yardım istiyorum.bu aşkam bakıcı olarak görüşeceğim kişi gelecek ve ben hem üzüntülü hem korkak bir hal içine girmiş bulunmaktayım.Ben şimdi bu kadına neler sorayım ne gibi isteklerde bulunayım bana fikir verin ne olur:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun artık önceki gibi görüşemiyoruz:1no2:kızlar selam ben geldim..
sünnet konusunda erken olanı tavsiye ederim dr umuz da etmişti.. biz 15 günlükken yaptırdık..
çok gelemiyorum malesef.. mafoldumben tatil dönüşü hastalıklarla boğuşuyoruz. Hem oğluşum hem ben fecii durumdayız..
İştahsız bebişler için keşke bi önerim olabilse. SMA benimki ne yemek ne de süt ikisini de reddediyo.. öyle zor besliyorum ki..
Ama bi klinik buldum. oraya bi götürücem bakalım..
herkesi iyi umuyorum..
hepinizi öptüm bebişlerinizden..
keyifler nasıl?
Sizlere vereceğim bir haberim var. Ben ikinci bebeğimi bekliyorum şu an 6 hafta 5 günlük. Darısı sizlere..
keyifler nasıl?
hiç bi dost kardeşin yerini tutmaz yaa..
yaa kimseler uğramaz olmuş buralara.yarın nöbetciyim kızım uyudu ben de yemek yapıyorum yarın için.şöyle bir bakındım ama kimseler yok
benimkide artık desteksiz oturuyo çok uzun süre ama hiç anlamıyorum hooopp yerde..şimdide emeklese diye gözünün içine bakıoz haa bide halaaa diş çıkarmadı onunda beklioz dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?