2008 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnn

güzelll yeni bi hafta herkese sağlık mutluluk getirsin ihşallahhhhhhhhhhh
a.s.opuyorumnanaktan

merhaba anneler
herkese güel bir hafta diliyorum
umarım çook mutlu ve çook verimli geçirebileceğimiz bir hafta olur a.s.

Merhab arkadaslar ...
kac gundur yokum bakiyorum hic merak etmemissiniz :mymeka::dilcikar:

Gectigimiz cumartesi gunu (25 temmuz ) minik oglusumu sunnet ettirdik ...

Ne zormus ;canimdan can gitti :çok üzgünüm:

bugun 3 .gunumuz masallah teyzleri iyi :asigim:
yarin kontrolumuz var ...
darisi erkek bebislere ve tabii buyuk oglusuma :asigim:
keske onu da minikken yaptirsaydik ...

selamlar herkese anne sütü veremeyenler günlük ne kadar devam sütü veriyosunuz arkadaşlar bir blgi verirmisiniz

inaysa anne sutu hic yoksa gunluk 300-500 cc arası devam sutu verebilirsin
benim sutum cok az cıkıyor ben de arttırmak icin birsey yapmıyorum artık alacagını aldı diye dusunuyorum.gunde 160-190 cc civarı anne sutu yani 1 ogun aksam veriyorum
gece de 150-200 cc arası devam sutu verıyorum ne kadar içerse işte..

inaysa herkese hatta her uzmana göre değişiyo günlük devam sütü miktarı 300-500-700 cc diyen var.mesela benimki anne sütüxe almıyo artık ama koca 24 saat toplasam 200 cc anca içiyor asla sevmedi sevemedi

zepp cim hayırlı olsun cnm darısı benim oğluşumunda başına inş.
eylülde düşünüyoruz bizde

zepp hayırlı olsun darısı büyük oğluşuna ve biz erkek annelerinin başına iyi olmasına sevindim.zor mu oldu canım neden cenımdan can gitti dedin.
inaysa benim doktorum devam mamasına hiç gerek yok demişti ama ben yinede 100 cc sabah anne sütü içiyor öğlen emiyor 150 cc de akşam üzeri devam maması içiyor akşamda gecede emiyor
biliyomusunuz sabah oğlumu bıraktım bakıcıya bir sıkıntı bastı içimi bunaldım daraldım pztsi heralde ondan dedim öğleyin olumun yanına gittimki alnı kıpkırmızı bakıcı kadın hemen anlatmaya başladı zaten ben bırakdıkdan sonra arkamdan yiyeceklerini dolaba koyayım demiş çok sıcak diye bizimki koltuğa tırmanmaya çalışırken düşüp kafasını yere çarpmış ağlamış çok.beni arayacaklarmış biraz bekleyelim demişler normalde dokuzda uyuyordu bugün on buçuğa kadar oyalamışlar korkup.görünce içim gitti.bişi diyemedim kadına sadece sn gözünü üzerinden ayırmaması gerektiğini artık çok hareketli olduğunu söyledim.

zepp cim hayırlı olsun cnm darısı benim oğluşumunda başına inş.
eylülde düşünüyoruz bizde

hayırlısı olsun zepp darısı basımıza

tsk ederim arkadaslar darisi sizin ogluslara :1hug:

gokdeniz cok agladi yaa ondan dedim ...
lokal anesteziyle oldu uyustu ama korktu kuzum ondan cok agladi ...:çok üzgünüm:
o agladikca ben kanter icinde kaldim ...:çok üzgünüm:

zepp hayırlı olsun canım gökdeniz sizede geçmiş olsun görünmez kaza işte düşe kalka büyücekler ama yinede nsanın içi gidiyor çok şükür bişery olmamış canım
kıslar cevaplarınız için teşekkür ederim benim oğlum beni emmiyor zaten tamamen bıraktı günde yoplasan 200 cc zor devam stü içiriyorum çok iştahsız zaten bu ay hiç kiloda almamış günde 500cciçmesi lazım dedi biriside kafama takıldı zorla nasıl içirecem anlamadım

inaysa benim oğlanda uyanıkken aslaaaa içmez devam sütünü bende uyudumu 50-60-90 allah ne verdiyese :)))) içiriyom napayım baska türlü ağzına sokmaz sadece gece uykusunda 120-150 kadar içier bazen onuda almaz mama yarım saat içinde defalarca denemelerden sonra çöpe gider..

geçmiş olsunn.darısı bizim başımıza acıkcası bende cok korkuyorummm
neyse kurtulmuşsun artıkkkk..ihşalalhh düğünlerinide böğle görmek nasip olsun:teselli:a.s.

selamlar herkese anne sütü veremeyenler günlük ne kadar devam sütü veriyosunuz arkadaşlar bir blgi verirmisiniz
benim verdiğim mamanın acıkcası günlük belli bi miktarı yokkk
oğluşumun keyfine bağlı ama 300ile 500 ml arası vermeye çalışıyorum kendisine

canım tekrar geçmiş olsunn.:teselli:.evet cok zor ama alıştırmalıyızda bu gibi durumlara
malum düşe kalka büyüyeceklermiş hep büyüklerimiz öğle diyoda bana:jeyyar:

çok geçmiş olsun canım.. Valla 15 günlükken oğluşu alıp götürdükleri gözümün önüne geldi o soğuk ameliyathaneye.. Çok ağlamıştım ama iyi ki de yaptırmışız..
Darısı büyük oğlunun başına.. :enbuyukkk:

Bu arada bizi ameliyathaneye almadılardı. Sizi aldılar mı ki?:uhm:

Gökdeniz çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…