2008 Aralık Anneleri

ben yarın gidecegim oyle mutluyum ki canım hep yaziyorum gerci tam bes hafta oldu bebişimi görmeyeli doktorumlakonuşup ikili test yaptırmalı mıyım yoksa sadece 3 lü test yeterli mi onu soracagim

Hayirlisi Canim. Valla Benim Doktroum Ikili Test Yaptik üçlü Teste Gerek Yok Dedi.
Illa Istiyorum Dersende Yapariz Dedi Bende Eşimde Istemedik Doktor Birşey Olsa Kesin Yaptirin Derdi Dedik.

evet haklısın canım zaten çogu doktor 2 sinden birini tercih ediyormuş...
Bazıları da karından su alıyormuş gereksiz yere

goldcum tesekkurler hayatimm
ama valla bu gebeliktede manken olmak istemiyo insan bende
kara kara dusunuyom benim gobus ne zaman cikicak diye
ay kizlarr yanliz degilmisin demek ilkim ve peride benimle ayniymisss
hala bulanir
kizlar birde soyle bisey duydum asli varrmi
hani tv de disarda falan bi hayvan bisey gorunce aklimda diycekmissin
demezssen bebek ona benzermiss yaa oylemi
yaa

orkidem yok canım bee.bizim petshop var.arada bir gidiyorum hayvanlara bakmaya sevmeye,düşün yani.inanma canım.gıız şişmedi dimi halen göbişin adaşım benim

KIZ ONUDA NERDEN ÇIKARDIN ÖYLE ŞEY OLURMUŞMU. İNANMA TATLIM ÖYLE ŞEYLERİ SEN. DOĞUDA BATIDA HERYERDE KADINLAR DOĞURUYOR HEPSİMİ AKLIMDA DİYOR. HELE DOĞUDAKİ KADINLAR DAHA ÇOK UĞRAŞIYOR HAYVANLA.
İLAHİ ORKİDEM TAKMA BÖYLE ŞEYLERİ KIZ KAFANAŞeniz

benim midem krem peynirden bulaniyor...
mide bulantımın çok oldugu dönemlerde reklamlarda krem peynir çıkıyordu
sırf o yüzden hala görünce midem bulaniyor çok
halbuse hamilelikten önce çok severdim...

sagol peri kusum benimm
kiizzzz ilkim ben senin gobusu gormedim amaaaa
sismedi karnim ayni bi aksama dogru sisiyo okadarr

Goldcumm Eskileri Rahatlikla Giyiyorum Cnm Dedim Yaa Oyle Cook Farkli Bi Gelisme Olmadii Hele Sabah Bi Girseniz Ciplak Gobusumuu Eminmisin Hamile Olduguna Dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…