- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.061
kaç kilosun boyun kaç sorması ayıp ?
Bence hiç üzülme ben çok özeniyorum sadece top gibi göbüşü çıkmış hamilelere
zaten daha cok erken 4.-5. ayda mutlaka çıkar göbüşün..
Biz dogumdan sonra kiloları verebilmek için aglarken sen aninda fit olacaksin ne güzel!
valla Canim Ben Hiic Yiyemedigime Bence Hic Biyerim Cikmiyorr
Ben Boy 1.65 Kilo 56
Alirmiyim Diye Hergun Tartiliyorum Ama His Almamisim Henuzz
Ama Aksama Dogru Baya Beliriyor Karnim Senin Ciktimi Gobuss
Ama Kizlar Siz Koymadiniz Gobuslerii
bhk cim gerçi sen daha iyi takip ediyorsundur mutlaka ama sanki cinsiyet listesinde eksikler var gibi geldi bana
valla Canim Ben Hiic Yiyemedigime Bence Hic Biyerim Cikmiyorr
Ben Boy 1.65 Kilo 56
Alirmiyim Diye Hergun Tartiliyorum Ama His Almamisim Henuzz
Ama Aksama Dogru Baya Beliriyor Karnim Senin Ciktimi Gobuss
Ama Kizlar Siz Koymadiniz Gobuslerii
evet haklısın canım... Anne adayları bebiş cinsiyetleriniz belliyse söz konusu baslığın altına yazınız...
Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum
yarın malum doktor benim için ve bebişim için dua edin lütfen
iyi tatiller
slm aralık anneleri, sürekli yazılanları takip ediyordum ancak geçen hafta cuma günü yoğun kanama ile hastaneye yattığım için bir haftadır neler oldu takip edemedim, hastanede 7 gün 24 saat sürekli serum verdiler. Allahıma çok şükür kanamam durdu ama yüreğim korkudan duracak zannettim, doktorum artık doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi, bebeğin rahime tutunduğu kısımda ayrılma varmış, bu zaten hamilelim boyunca geçirdiğim 4 kanama ama diğerleri azdı, o yüzden bu sefer çok korktum, umarım başka kimse yaşamaz, ama hastane benim gibi olan hastalarla doluydu, bu arada bebeğimin cinsiyeti erkekmiş,
bende 15+5 günlük hamişim canım. bebeğin erkek olacakmış hayırlı uğurlu olsun. benimde erkek olacak bebeğim. ne zaman öğrendin bugünmü öğrendin. allah sağ salim kucağınıda almayı nasip etsinperihan82 iyki varsınya canım sıkılıyo benim nekadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?