E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.081
slm aralık anneleri, sürekli yazılanları takip ediyordum ancak geçen hafta cuma günü yoğun kanama ile hastaneye yattığım için bir haftadır neler oldu takip edemedim, hastanede 7 gün 24 saat sürekli serum verdiler. Allahıma çok şükür kanamam durdu ama yüreğim korkudan duracak zannettim, doktorum artık doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi, bebeğin rahime tutunduğu kısımda ayrılma varmış, bu zaten hamilelim boyunca geçirdiğim 4 kanama ama diğerleri azdı, o yüzden bu sefer çok korktum, umarım başka kimse yaşamaz, ama hastane benim gibi olan hastalarla doluydu, bu arada bebeğimin cinsiyeti erkekmiş,
merhaba bayanlar uzun zamandır yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum ama bugün doktorumdan aldığım haberleri sizlerle paylaşmak istedim. bugün kontrolüm vardı. bebeğim maşallah çok büyümüş doktor teyzesi haftasındanda büyük gösteriyo dedi yani kasım annesi olabilirmişim ama belkide bebeğim fazla beslenmişte olabilir. bir kızım olacakmış çok sevindim yalnız tek kusurum biraz fazla kilo almammış. doktorum biraz spor ve diyet verdi inş. uygulayabilirim ama önemli olan ikimizinde sağlıklı olması değilmi. ayrıca bugün 3 lü testte yapıldı umarım sonucuda güzel gelir.doktor amniyosentezde yapılması gerekiyo dedi yaşımdan ötürü ama ben yaptırmayı istemiyorum bakalım hayırlısı... allah hepinize ve bebeklerinize sağlık ve sıhhat versin kib.ve ne olur çok dikkatli olun.sevgiler...
yok canım ilk değil söylemesi ayıp 3.cü bir kızım ve birde oğlum var ve onlar cok büyükler.
oyy gozun aydin zeynepcimm
olsun deene bi oglus daha geliyoooooo
kiz babasina benzesin ne guzel ne surat asiyonn
bidahakine gorursun insallah
yok canım ilk değil söylemesi ayıp 3.cü bir kızım ve birde oğlum var ve onlar cok büyükler.
zeynep hayırlısı olsun canım önemli olan sağlıklı olması değilmi cinsiyetinide önümüzdeki ay öğrenirsin inş.
ayyyy cok guzel yaa
simdi nasilda ozlemissinizdir bebek kokusunu
evinize nese gelicek desenizee
bende oyle cook istiyorum allah nasip ederse
uctane dusunuyorum ama ucuncuyu iyicee bebek kokusunu ozleyincee:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?