2008 Aralık Anneleri

perihan82sağol canım pazartesi günü öğrendim senin doğum nezaman canım benimkurban bayramının 2 ci günü allah hepimizin kucana sağselamet almak nasip etsin canım

doktorun ilk dediğine göre aralık 12 di. şimdi aralık 6 çıktı ultrasonda bakalım bebeğin gelişimine göre belli olacak tatlım.
son adet tarihin ne benim 5 mart

orkide vallahi benim 7 sene olmadı allah bu sene nasip etti benim hamileliğimin hiç zararı olmadı hiç hamile gibi deyilim canım bulantı aş ermelerim olmadı canımçok rahatım

cnm benim cok gecmis olsun cok uzuldumm
dinlen rahatina bakk
bebegin icin katlanicaksin artikk
oyyy ne guzell aralik annelerini oglanlar bastiracak yahuuu:sm_cool:

doru merhaba canım geçmiş olsun cenabı allahın korudunu kimse korumaz kalbini selamet tut sağ selamet kucanı alırsın canım kendine çok dikkat et

kızlar ben geldim biraz geç oldu ama kusura bakmayın bebeişimi gördüm cok büyümş maşallah kilosu boyu cok iyi keyfide yerinde ama tembel uyuduğu için göstermedi dr.baya ugraştı ama sadece ellerini ayaklarını oynattı hide kıckırık tuttu gene uyudu
kız değil dedi ama pipisinide göstermiyormuş o yzden bir ay sonraya kaldı ama olsun ben bebeişimi gördğm ya yeter yanlız uykusu ağır dr. keyfine düşkün bir bebiş olcak dedi sakın bir bbek bu dedi bide babasına benziyo 4 boyutlu renklide baktı aynı babası benden bişey almamış :çok üzgünüm:

merhaba bayanlar uzun zamandır yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum ama bugün doktorumdan aldığım haberleri sizlerle paylaşmak istedim. bugün kontrolüm vardı. bebeğim maşallah çok büyümüş doktor teyzesi haftasındanda büyük gösteriyo dedi yani kasım annesi olabilirmişim ama belkide bebeğim fazla beslenmişte olabilir. bir kızım olacakmış çok sevindim yalnız tek kusurum biraz fazla kilo almammış. doktorum biraz spor ve diyet verdi inş. uygulayabilirim ama önemli olan ikimizinde sağlıklı olması değilmi. ayrıca bugün 3 lü testte yapıldı umarım sonucuda güzel gelir.doktor amniyosentezde yapılması gerekiyo dedi yaşımdan ötürü ama ben yaptırmayı istemiyorum bakalım hayırlısı... allah hepinize ve bebeklerinize sağlık ve sıhhat versin kib.ve ne olur çok dikkatli olun.sevgiler...

oyy gozun aydin zeynepcimm
olsun deene bi oglus daha geliyoooooo
kiz babasina benzesin ne guzel ne surat asiyonn
bidahakine gorursun insallah

gozunuz aydin cok sevindim
allah bagislasin insallah
ilk bebismi sonuclar insallah guzel cikar

yok canım ilk değil söylemesi ayıp 3.cü bir kızım ve birde oğlum var ve onlar cok büyükler.

kelebeğim canım hoşgeldin. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kızını.
valla bu gidişle bende kasım annesi olucam herhalde. her kontrolde birgün atıyor. geçen ay 7 aralıktı bu ay 6 aralık oldu doğum tarihim. hayırlısı bebeklerimiz sağlıklı olsunda. benim bebişte erkek teyzesi.a.s.

oyy gozun aydin zeynepcimm
olsun deene bi oglus daha geliyoooooo
kiz babasina benzesin ne guzel ne surat asiyonn
bidahakine gorursun insallah

babası seviniyo hem oğlan gibi diye hemde bana benziyo gibi diye 2'li ile 4'lü ultrason arasında dünya kadar fark var kızlar mümün olduğunca 4'lü ultrasonda bakılsın orda yüz şekilleri yüz hatları elleri ayakları kordon bagı daha belirgin ama cok tatlu benim bebişim parmaklarını emiyo uyurken

yok canım ilk değil söylemesi ayıp 3.cü bir kızım ve birde oğlum var ve onlar cok büyükler.

ayyyy cok guzel yaa
simdi nasilda ozlemissinizdir bebek kokusunu
evinize nese gelicek desenizee
bende oyle cook istiyorum allah nasip ederse
uctane dusunuyorum ama ucuncuyu iyicee bebek kokusunu ozleyincee:dance:

ne güzel sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin. benimde sat göre 4 aralık cıkıyo ama ultrasona göre 29 kasım şaşırdım valla ama benim kendi hesaplamalarıma göre aralık olması lazım ama bakalım hayırlısı artık. senin ilk galiba hoş buradaki bir çok bayanın ilk ama benimde bunca yıl aradan sonra ilk gibi oldu artık...

ayyyy cok guzel yaa
simdi nasilda ozlemissinizdir bebek kokusunu
evinize nese gelicek desenizee
bende oyle cook istiyorum allah nasip ederse
uctane dusunuyorum ama ucuncuyu iyicee bebek kokusunu ozleyincee:dance:

ne demessiniz o mis gibi bebek kokusu yokmu bence cennet kokusu o bize çok büyük bir sürpriz oldu bu bebek rabbim sağlıklı ve hayırlı etsin inş.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…