- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.101
Kizlar Iyi Akşamlar Güzel Anneler
Kelebeğim Iyi Geceler Canim
iyi geceler canımda ben cıkıyorum artık başka zaman yazışırız kusura bakma çok geç oldu...
günaydın kızlar nasılsınz bakalım?malum dün maç vardı herkes geç yattı sanırım .hepinize güzel bir gün geçirmeyi diliyorum.çok öptm a.s.
günaydın kıslar.evet düngece maçın heyecenından geç yattım.maç uzayınca malum.ama süperdi helal olsun türkiyeye dimi.insanın tüyleri kabarıyor.hadin kahvaltıya gelin bana bakim.sizi kuş sütüyle beslerim canlarım benim:sm_cool:
günaydın canım nasılsın sana bir şey sormak istiyorum zahmet olmassa ve mümkünse bebeğinin son kontroldeki gramını yazabilirmisin şimdiden teşekkür ederima.s.
günaydın kıslar.evet düngece maçın heyecenından geç yattım.maç uzayınca malum.ama süperdi helal olsun türkiyeye dimi.insanın tüyleri kabarıyor.hadin kahvaltıya gelin bana bakim.sizi kuş sütüyle beslerim canlarım benim:sm_cool:
zeamays canım yaaa bende dün bebişimin kafası geldi elime tam öğlen uykusuna yatmaya hazırlanıyordum malum eller herzmanki gibi karnımda okuşuyorum falan sağ kasığımın üstünde yusyuvarlak kafası geldi elime ağladım çok duygulandım.kayınvalidem altkatta oturuyo gel seni babnnene götürüym dedim kaçtı gitti benimki :) çok güzel bi duygu yaaa.a.s.
canım sen nezman dr gitcfeksin en yakın tarih nezman?
canım bende salı günü dr gitcektim 1ay oldu çünkü dr bu hafta yokmuştatile çıkmış.haftayda eşimin vardiyasıuygun değil nasıl yapcaz bilmiyorumm.neyse hayırlısı olsun.bende başka dr gitmek istemiyorum.benim herşeyimi kendi dr biliyo bide herşeyi diğerine anlat faln bissürü baş ağrısı gibime geliyo :)) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?