2008 Aralık Anneleri

canım ensongittiğimde 12+3dük ve dr gram faln söylemedi bende sormadım.7bçk cm di.a.sa.sen son kaç haftalıkken gittin?boyu kğ nekadardı=?:1hug:

saol canım ben dün gittim boyunu söylemedi bende sormayı unuttum ama 206 gr. mış doktor sen satından eminmisin bu bebek 2 hafta daha buyuk gösteriyo dedide bende endişelendim acaba bir problemmi varda haftasına göre büyük diye onun için sormak istedim hemen hemen aynıyızya teşekkürler canım kib.a.s.

Kelebekcim Canim Boyu Sana Verdiği Ultrason Kağidinda Yazar Canim.üst Tarafta
Bi Bak Bakalim.merak Etme Canim Bebişini Mallah Yediklerin Yariyo Demekki Bebğine.korkma Canim.içini Rahat Tut.kaç Kğ Aldin Hamileliğin Başindan Beri?a.s.

aol canım 10 cm yazıyo eğer doğruysa yani bir çok değerler varya kağıtta.aldığım kiloya gelince şimdiden 7 kilo almışım klava:doktorum diyet ve spor verdi malesef belkide yediklerim yaramıştır dediğin gibi. aman inş. böyle gider umarım sende hayırlı haberler alırsın

İLKİMCİM meraba canım pazardan yeni geldim cevap yazamadım kusura bakma canım hayrola sevincinin sebebini öyrene bilirmiyim

slm kızlar ben geldim... kusura bakmayın perşembe akşamdan sonra girip yazamadım.. herkesin sevgi dolu mesajlarını okudum .. verdiğiniz moral için çok teşekkürler a.s. dün hastaneye gittik bütün tahlillerim yapıldı. kolestrol üm yüksek çıktı.. ürem düşük. b12 vitamini ve demir eksik.. vucudumda mikrop varmış enfeksiyon geçiriyormuşum çarpıntı ise cabası.. bütün bunlar bebeği etkiler dedi doktor. keşke ilk bu doktora başlasaydım.. o kadar iyi ve uzmanki. kadın napsın çok ugraşdı benim için beni baştan alsaydı bütün bunları yaşamayacaktım.. :1no2: bu arada 3 lü testimide yaptırdım sonucu çarşamba alıcaz.. pazartesi çarpıntı için kardiyoloğ, enfeksiyon için kbb ,kolesterol için diyetisyen ayrıca dahiliye görücek..bebeğimizin fetal ekosuda çekilecek (kalp ultrasonu) anlayacağınız çok işimiz var kızlar bizim için lütfen dua edin olurmu..birde bazı arkadaşlar çarpıntımın heyecandan olabileceğini söyledi.. doktorum heyecanla ilgisi yok dedi .. daha önce gittiğim doktorda çarpıntımı farketmiş ama hiç bişi yapmamıştıklava:..şu anda ezan okunuyor.. rabbim bebeğimi bana bağışlasın .. sağlıklı sıhatli olsun inşallah.. herkese sevgiler bebişlerinizi ve sizleri öpüyorumm.. :1hug:

nurgun çok geçmiş olsun umarız bişey çıkmaz kansızlık ve guatr da çarpıntı yapabilir...bende ded ara ara oluyo ama hamilelikten öncede vardı hatta gebe kalmadan doktora gittim yani kardiyoloğa hafif mitral yetmezliği gördü kalp kapakçığımda ısrarla hamile kalmak istiyorum bi sorun olurmu dedim güldü ve 3 tane yap problem değil dedi ama beni bazen yoruyo açıkçası.geçmiş olsun kanına ve tiroitlerine de baktır mutlaka .....

NURGÜLCÜM geçmiş olsun canım dualarım seninle ve bebeyin için üzülme canım bişiy olmaz cenabı allahın korudunu kimse korumaz kalbini selamet tut güzelim

Kızlar 2li testim çok iyi çıktı. Dr amniyosenteze gerek kalmayacak gibi ama bir de 3lü yapalım dedi. Acayip sevinçliyim. Sizinle paylaşiim dedim :)

Kızlar 2li testim çok iyi çıktı. Dr amniyosenteze gerek kalmayacak gibi ama bir de 3lü yapalım dedi. Acayip sevinçliyim. Sizinle paylaşiim dedim :)

Merhaba

Çok sevindim.Maşallah,inşallah herkesin testleri,hamileliği ve doğumu çok iyi geçer.Hayırlı evlat sahibi olmak ümidiyle...Sevgiler.

a.s.:teytey:

Merhaba

Kızlaarrr ,hamd olsun ki benim fındığımın da 2'li testi iyi çıktı.Dr.umuz eşime sorun yok demiş.En azından buna ve sizlerin mutlu haberlerine çok seviniyorum.
İnşallah herkesler için hayırlı güzel bir yıl ve yaşamları olur.Sevgiler...

a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…