- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.141
Merhaba
Kızlaarrr ,hamd olsun ki benim fındığımın da 2'li testi iyi çıktı.Dr.umuz eşime sorun yok demiş.En azından buna ve sizlerin mutlu haberlerine çok seviniyorum.
İnşallah herkesler için hayırlı güzel bir yıl ve yaşamları olur.Sevgiler...
a.s.a.s.
Kızlar 2li testim çok iyi çıktı. Dr amniyosenteze gerek kalmayacak gibi ama bir de 3lü yapalım dedi. Acayip sevinçliyim. Sizinle paylaşiim dedim :)
slm kızlar ben geldim... kusura bakmayın perşembe akşamdan sonra girip yazamadım.. herkesin sevgi dolu mesajlarını okudum .. verdiğiniz moral için çok teşekkürler a.s. dün hastaneye gittik bütün tahlillerim yapıldı. kolestrol üm yüksek çıktı.. ürem düşük. b12 vitamini ve demir eksik.. vucudumda mikrop varmış enfeksiyon geçiriyormuşum çarpıntı ise cabası.. bütün bunlar bebeği etkiler dedi doktor. keşke ilk bu doktora başlasaydım.. o kadar iyi ve uzmanki. kadın napsın çok ugraşdı benim için beni baştan alsaydı bütün bunları yaşamayacaktım.. :1no2: bu arada 3 lü testimide yaptırdım sonucu çarşamba alıcaz.. pazartesi çarpıntı için kardiyoloğ, enfeksiyon için kbb ,kolesterol için diyetisyen ayrıca dahiliye görücek..bebeğimizin fetal ekosuda çekilecek (kalp ultrasonu) anlayacağınız çok işimiz var kızlar bizim için lütfen dua edin olurmu..birde bazı arkadaşlar çarpıntımın heyecandan olabileceğini söyledi.. doktorum heyecanla ilgisi yok dedi .. daha önce gittiğim doktorda çarpıntımı farketmiş ama hiç bişi yapmamıştıklava:..şu anda ezan okunuyor.. rabbim bebeğimi bana bağışlasın .. sağlıklı sıhatli olsun inşallah.. herkese sevgiler bebişlerinizi ve sizleri öpüyorumm.. :1hug:
nurgun çok geçmiş olsun umarız bişey çıkmaz kansızlık ve guatr da çarpıntı yapabilir...bende ded ara ara oluyo ama hamilelikten öncede vardı hatta gebe kalmadan doktora gittim yani kardiyoloğa hafif mitral yetmezliği gördü kalp kapakçığımda ısrarla hamile kalmak istiyorum bi sorun olurmu dedim güldü ve 3 tane yap problem değil dedi ama beni bazen yoruyo açıkçası.geçmiş olsun kanına ve tiroitlerine de baktır mutlaka .....
çokmu yuksek nabzın süreklimi öyle mesela dakikada kaç atıyo tabi yazmanda bi sakınca yoksa
NURGÜLCÜM geçmiş olsun canım dualarım seninle ve bebeyin için üzülme canım bişiy olmaz cenabı allahın korudunu kimse korumaz kalbini selamet tut güzelim
canım sen dualarını et gerisini boşver rabbim sana sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip edr inş.çok öpüyorumm:1hug:
Nurgün ve Dora çok geçmiş olsun.ALLAH(C.C)'izniyle inşallah geçecek ve sorun kalmayacak.Hayırlısıyla tez zamanda şifalar dilerim.Hayır dualar herkese olsun,ALLAH(C.C)'a emanet olalım inşallah.
Hayırlı haberlerle görüşme ümidiyle...Sevgiler.
a.s.a.s.
nurgüncüm çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda hiç birşeyin kalmaz inşallah.
üzme kendini tatlım herşey allahtan derdi veren allah dermanınıda verir derler.
seni çok öpüyorum sevgiyle kal.
kızlar yaaaaa bu sabah bebeğimin tekmelerini
hissettim süper bişey darısı hissetmeyenlerin başına çok öptüm sizi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?