2008 Aralık Anneleri

çok sevindim canım hadi hayırlı uğurlu olsun:1hug:a.s.

canım sen dualarını et gerisini boşver rabbim sana sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip edr inş.çok öpüyorumm:1hug:

Nurgün ve Dora çok geçmiş olsun.ALLAH(C.C)'izniyle inşallah geçecek ve sorun kalmayacak.Hayırlısıyla tez zamanda şifalar dilerim.Hayır dualar herkese olsun,ALLAH(C.C)'a emanet olalım inşallah.
Hayırlı haberlerle görüşme ümidiyle...Sevgiler.
a.s.a.s.

cnm çok sağol .. benimkine benzer sorunları olan insanları dinlemek beni çok rahatlatıyor.. troidlerime bakıldı sorun yokmuş. ama kansızlığım varmış. artık p.tesi kardiyoloğ görecek bakalım o ne diyecek.. desteğin için tşk cnm öpüyorum:1hug:

çokmu yuksek nabzın süreklimi öyle mesela dakikada kaç atıyo tabi yazmanda bi sakınca yoksa

cnm onu söylemedi doktor.. aslında dak. kaç attığı değilde daha çok bu çarpıntının nedeni araştırılıyor.. artık herşeye pazartesi kalp doktorunun söylediklerine göre yön verilecek.. hayırlısı olsun..

NURGÜLCÜM geçmiş olsun canım dualarım seninle ve bebeyin için üzülme canım bişiy olmaz cenabı allahın korudunu kimse korumaz kalbini selamet tut güzelim

cnm allah razı olsun.. üzülmemek elde değilki :çok üzgünüm:.. rabbime sığınıyorum.. herşeyi koruyan gözeten allahım yavrumuda gözetir inşallah.. destegin için tşk..a.s.

nurgüncüm çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda hiç birşeyin kalmaz inşallah.
üzme kendini tatlım herşey allahtan derdi veren allah dermanınıda verir derler.
seni çok öpüyorum sevgiyle kal.

tşk maydonuz cum.. inşallah cnm güzel dileklerin için sağol.. sevgilerra.s.

nurgüncüğüm geçmiş olsun canım.allah beterinden korusun.bunada şükretmek lazım neler var çevremizde.herşey iyi olcak merak etme rabbimin izniyle.burda bizlerin pozitif enerjisi bebişlerimizi ve biz anneleri emin olki koruyacak herzaman.sıkma canını oldumu.bak ben zayıfım bana sen nasıl bebek doğuracaksın derlerdi.kansızımda üstelik.ilaçlarımı alıyorum,hayırlısıylada bebişimle yolumuza devam ediyoruz.öpüyorum canım seni.a.s.

ayyy kızlar bebişim bi adım ilerlemiş takvimde.kurban olurum ben ona yaa.e artık göbişimde belli olmaya başladı yavaş yavaş teyzeleri.anası gibi benim yavrum da miyon olcak heralde.

nurgüncüm çok geçmiş olsun tatlım. en kısa zamanda hiç birşeyin kalmaz inşallah.
üzme kendini tatlım herşey allahtan derdi veren allah dermanınıda verir derler.
seni çok öpüyorum sevgiyle kal.

tşk cnm arkadaşım.. sevgiyle kal öpüyorum çok..

kızlar yaaaaa bu sabah bebeğimin tekmelerini
hissettim süper bişey darısı hissetmeyenlerin başına çok öptüm sizi a.s.

hadi gözün aydın.. bende bir kaç gündür resmen ayacıklarıyla tekmelediğini hissediyorum mecimegimin.. çok tatlı çok duygulu bişiy yaşadığımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…