2008 Aralık Anneleri

Günaydın

Nasılsınız?Bebişler nasıl?İnşallah herkesler iyidir.Lora'cım iyi olmana ve sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.
Destekleriniz,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Ben de bebişimin kımıltısını çok erken hissetim.12.hafta başladı ve bebeğim de kımıldamaya başladı.Hani öyle kocaman kımıltılar,tekmeler şeklinde değil de seğirmeler oldu,arada kendini daha kuvvetli hissettirdi.Bazen birkaç kez hissederken bazen de çok az kımıltısı oluyor veya hiç olmuyor.Hissedebilmek çok güzel.Hatta şu anda dahi kımıldadı.Abisi de kımıldadığında 3 ay 18 günlüktü.Cinsiyetimiz henüz belli değil.
Hayırlısı herkesler için ALLAH(C.C)'tan olsun inşallah(amin).
İnşallah,hep birlik de çok daha iyi oluruz.Sevgiler a.s.:teytey::teytey:

Artık ilk 3 ay geçti, rahatladık derken, geçen hafta 14+6 iken kanamam oldu. gecenin dördünde eşimle nasıl endişelendik anlatamam. sabah 7ye kadar bekleyip doktoru aradık, hemen gelin dedi. muayene olduk kızımız iyiymiş çok şükür. ama kanamanın sebebini anlayamadı. yorgunluk veya ağır kaldırma sebep olabilirmiş. önceki akşam da alışveriş yapmıştık çok yorulmuştum bir de alışveriş yaparken ayağım kaymıştı, sol tarafım çok acımıştı belki de sebebi odur?. her neyse 3 gün istirahat verdi ve çok şükür kanamam geçti. Şimdi işe başladım. Umarım bir daha tekrarlamaz, Allah hepimize rahat bir hamilelik dönemi, Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

canım çok geçmiş olsun ya ben olsam kafayı yerdim sabaha kadar kesin bekleyemez giderdim dr.bebeğinin bişeyi olmamasına çok sevindim çokkk geçmiş olsun

kızlar fıstıklarım ne ediyonuz hee.ptt ye gittim demin ay tansiyonum düştü çok kötü oldum.sıcağa çıkınca bianda tansiyonum düştü sanırım.şimdi iyim ama.
loracığım canım dr.gitmişsin.iyi çok şükür geçti biraz iltahap dimi.tosuncuk nasıl annesi,bende buayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.özledim yavrumu.su içmeye devam kızlar ben de çok içiyorum elimde de olmadan.

entite canım geçmiş olsu.tehlikeli ayları atlattık dememeliyiz işte.dikkat etmek gerekiyor aman aman kızlar.ben markete eşim olmadan gitmiyorum inanki,poşet taşımak ölüm geliyor insana.çok şükür atlatmışsın canım ciddi bişi yokmuş ohhh.aman dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar çok teşekkür ederim. umarım kimsenin başına gelmez. tüm hamilelik boyunca dikkat etmek gerekiyormuş. ben de laylaylom geziniyordum ortalıkta. artık fırsatını buldukça uzanıyorum..

kızlar merhaba hepinize..
Az önce dayanamayıp evimize yakın olan bi polikliniğe gittim.
5 ytl ye ultrasonla da bakıyolar walla :)
Tatil öncesi biiçim rahatlasın diye gittim.
Çok da iyi yapmışım.
Bebişimi görmüş oldum:

O minicik elleriniçenesinin altına koymuş,kıpır kıpırdı yavrum benim.
Bu doktor da kız dedi bebeğime.
Ay daha bi umutlandım..

Hava sıcak,bir de ben aç çıktım evden,
az kalsın bayılacaktım..
Ben gidip mamamı yiyim kızlar..

hepinizi öpüyorum kocaman...Şeniz

slm tatlım..valla ne iyi 5 ytl ye ultrason.. benim evin yakınında olsaydı hergün giderdim.. bu arada hangi polikilinik adını verebilirmisin..varsa telini .. ayol banada yakınsa giderim günlük.. kızını da senide öptük

sen nerde oturuyosun ki?
ben pursaklardayım.
iki polikliniğe de sordum ikisi de aynı dedi..

aman sende dikkat et biraz cnm ya guneste cok cikilirmi.evet bende geldim sukur drdan hersey cok sukur iyidi iltihabimda gecmis tamamen bebisimde yine fazlasiyla oynakti .rabbim hep oyle gormeyi nasip etsin isallah hepimize.sende artik git de su dra yegenimizin cinsiyetini soylesin bize yahuuuu

bhk tatil icin nereye gidiyosun bacim ohhh valla keyfin keyf kizimizi fazla yorma emi iyi valla 5 ytlye ultrason saka gibi.iyi bari herzaman canin istediginde git ultrasonun hicbir zarari yok cnm

bhk tatil icin nereye gidiyosun bacim ohhh valla keyfin keyf kizimizi fazla yorma emi iyi valla 5 ytlye ultrason saka gibi.iyi bari herzaman canin istediginde git ultrasonun hicbir zarari yok cnm

fethiyeye gidicez inş canım benim..

walla ilk defa tatile cıkıyoz,bolca yürüyüş yapıcaz seher vakti ve geceleri sahilde..
başka da özendiğim hiç bişey yok:)

sorma ya bu ultrason işi cok iyi oldu.
keşke daha önce aklıma gelseydi.
1 ay gecsin diye kafayı yedim kaç hafta..
yakında hareketlerini iyice hissedince sorun kalmaz zaten ama,
önceleri cok zordu,kalbi atıyor mu atmyor mu diye endişe duymak..
İçim rahatladı walla....

ne zaman çıkıyorsun tatile bhk? bizleri unutma fethiyelerde
bebişini gördüğün için de çok sevindim.Ne güzel bir rahatlama degil mi?

ne zaman çıkıyorsun tatile bhk? bizleri unutma fethiyelerde
bebişini gördüğün için de çok sevindim.Ne güzel bir rahatlama degil mi?

sorma müthiş bi rahatlama gerçekten...

önümüzdeki pazartesi sabah çıkıcaz yola,5 gün kalıp gidicez.
yahu unutmak mümkün mü?
aklım siz de kalıyor walla haftasonları giremeyince bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…