- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.341
kızlar bende hamile olmadan önce ihtihap olmuştum çokkötü bişey yaaaa.hele o fitil çok iğrenç çok acı verici a.s.
Artık ilk 3 ay geçti, rahatladık derken, geçen hafta 14+6 iken kanamam oldu. gecenin dördünde eşimle nasıl endişelendik anlatamam. sabah 7ye kadar bekleyip doktoru aradık, hemen gelin dedi. muayene olduk kızımız iyiymiş çok şükür. ama kanamanın sebebini anlayamadı. yorgunluk veya ağır kaldırma sebep olabilirmiş. önceki akşam da alışveriş yapmıştık çok yorulmuştum bir de alışveriş yaparken ayağım kaymıştı, sol tarafım çok acımıştı belki de sebebi odur?. her neyse 3 gün istirahat verdi ve çok şükür kanamam geçti. Şimdi işe başladım. Umarım bir daha tekrarlamaz, Allah hepimize rahat bir hamilelik dönemi, Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
kızlar merhaba hepinize..
Az önce dayanamayıp evimize yakın olan bi polikliniğe gittim.
5 ytl ye ultrasonla da bakıyolar walla :)
Tatil öncesi biiçim rahatlasın diye gittim.
Çok da iyi yapmışım.
Bebişimi görmüş oldum:
O minicik elleriniçenesinin altına koymuş,kıpır kıpırdı yavrum benim.
Bu doktor da kız dedi bebeğime.
Ay daha bi umutlandım..
Hava sıcak,bir de ben aç çıktım evden,
az kalsın bayılacaktım..
Ben gidip mamamı yiyim kızlar..
hepinizi öpüyorum kocaman...Şeniz
slm tatlım..valla ne iyi 5 ytl ye ultrason.. benim evin yakınında olsaydı hergün giderdim.. bu arada hangi polikilinik adını verebilirmisin..varsa telini .. ayol banada yakınsa giderim günlük.. kızını da senide öptük
kızlar fıstıklarım ne ediyonuz hee.ptt ye gittim demin ay tansiyonum düştü çok kötü oldum.sıcağa çıkınca bianda tansiyonum düştü sanırım.şimdi iyim ama.
loracığım canım dr.gitmişsin.iyi çok şükür geçti biraz iltahap dimi.tosuncuk nasıl annesi,bende buayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.özledim yavrumu.su içmeye devam kızlar ben de çok içiyorum elimde de olmadan.
kızlar merhaba hepinize..
Az önce dayanamayıp evimize yakın olan bi polikliniğe gittim.
5 ytl ye ultrasonla da bakıyolar walla :)
Tatil öncesi biiçim rahatlasın diye gittim.
Çok da iyi yapmışım.
Bebişimi görmüş oldum:
O minicik elleriniçenesinin altına koymuş,kıpır kıpırdı yavrum benim.
Bu doktor da kız dedi bebeğime.
Ay daha bi umutlandım..
Hava sıcak,bir de ben aç çıktım evden,
az kalsın bayılacaktım..
Ben gidip mamamı yiyim kızlar..
hepinizi öpüyorum kocaman...Şeniz
bhk tatil icin nereye gidiyosun bacim ohhh valla keyfin keyf kizimizi fazla yorma emi iyi valla 5 ytlye ultrason saka gibi.iyi bari herzaman canin istediginde git ultrasonun hicbir zarari yok cnm
sen nerde oturuyosun ki?
ben pursaklardayım.
iki polikliniğe de sordum ikisi de aynı dedi..
ne zaman çıkıyorsun tatile bhk? bizleri unutma fethiyelerde
bebişini gördüğün için de çok sevindim.Ne güzel bir rahatlama degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?