2008 Aralık Anneleri

benim de valla herkesin bebişini, cinsiyetini v.s. çok merak ediyorum.
minik kıjına bişiler örmeye basladın mi?çok guzel ornekler yollamıştın

benim de valla herkesin bebişini, cinsiyetini v.s. çok merak ediyorum.
minik kıjına bişiler örmeye basladın mi?çok guzel ornekler yollamıştın

yok ya başlayamadım daha.
sıcaklardan hem zor oluyor hem de acaba kız değilse fikri geliyor aklıma hevesim kırılıyor :))

bebişler nasılsınız bakalım. anneleriniz nasıllarmış.
ben geldim bugün piştim piştim kavruldum sıcaktan valla. çarşı pazar derken
ben bu gidişle yollarda doğurcam herhalde.

perihan bende internetten izledim kadının biri yurtdışında alışveriş merkezinde doğurmuş :))
senide izleriz artık bakkala giden hanım yolda doğurdu die :)) a.s.

perihan bende internetten izledim kadının biri yurtdışında alışveriş merkezinde doğurmuş :))
senide izleriz artık bakkala giden hanım yolda doğurdu die :)) a.s.

sırnaşık şey :roflol: sırnaşık şey :roflol: olurmu olur valla bakkalda yada pazrda yada çarşıda flaş flaş flaş diye gazeteler manşet internette en çok tıklananların arasında olurum herhalde.laelaelaelaelaetatlicadiarzu:roflol:

Canım çok geçmiş olsun, ben bu kanamalarla hamileliğimin başından beri uğraşıyorum ve her sefer ömrümden ömür gidiyor daha önceki 3 kanamam çok azdı doktor yatak istirahati vermişti, daha sonra işe geri döndüm ancak iki hafta önce işyerinde çok yoğun şekilde kanamam geldi, hemen doktora gittim ve doktor bebeğin rahme tutunduğu yerde ayrılma olduğunu ve rahim içinde kanamanın devam ettiğini söyledi ve bir hafta hastanede yattım, sürekli serum verdiler ve şu anda evde yatıyorum, doktor doğuma kadar çalışmamı yasakladı, sürekli yatmam gerektiğini söyledi, o yüzden aman kendinize dikkat edin ve yorulmayın,
Benim ilk hamileliğimdede benzer sorunlar vardı ve 17 haftada suyum geldi ve bebeğim düştü, o yüzden şimdi yine aynı şeyler olunca çok korkuyorum ama bebeğimi ultrasonda kıpır kıpır görünce umarım bu sefer kötü birşey olmayacak diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum, ilk bebeğim de erkekti , bu da erkek, büyükler erkek bebeklerin biraz haşarı olduğunu söylüyorlar, inşallah hepimiz sağ sağlim sağlık şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız,

2006 aralıkta doğumgünümdü benim sancım geldi ve acilen doguma girdim ve dogumgünümde engüzel hediyemi ecemimi kucagıma aldım anne kız yay burcuyuz hepinize saglıklı dogumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…