- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.381
Arkadaşlar ben 1 mayıs 2008 de bebeğimin kalp atışları olmaması nedeniyle kürtaj oldum,artık hamile değilim.
2008 aralık anneleri listesinden çıkarırsanız sevinirim..
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin,sevgiler
Arkadaşlar ben 1 mayıs 2008 de bebeğimin kalp atışları olmaması nedeniyle kürtaj oldum,artık hamile değilim.
Canım çok geçmiş olsun, ben bu kanamalarla hamileliğimin başından beri uğraşıyorum ve her sefer ömrümden ömür gidiyor daha önceki 3 kanamam çok azdı doktor yatak istirahati vermişti, daha sonra işe geri döndüm ancak iki hafta önce işyerinde çok yoğun şekilde kanamam geldi, hemen doktora gittim ve doktor bebeğin rahme tutunduğu yerde ayrılma olduğunu ve rahim içinde kanamanın devam ettiğini söyledi ve bir hafta hastanede yattım, sürekli serum verdiler ve şu anda evde yatıyorum, doktor doğuma kadar çalışmamı yasakladı, sürekli yatmam gerektiğini söyledi, o yüzden aman kendinize dikkat edin ve yorulmayın,
Benim ilk hamileliğimdede benzer sorunlar vardı ve 17 haftada suyum geldi ve bebeğim düştü, o yüzden şimdi yine aynı şeyler olunca çok korkuyorum ama bebeğimi ultrasonda kıpır kıpır görünce umarım bu sefer kötü birşey olmayacak diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum, ilk bebeğim de erkekti , bu da erkek, büyükler erkek bebeklerin biraz haşarı olduğunu söylüyorlar, inşallah hepimiz sağ sağlim sağlık şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız,
su gelince bayagı anlasılıyormuş bhk
yeni dogum yapan arkadasım soyledi 3-4 tane orkid gitmiş
yani sokakta olsan üstün basın batarmış...
ben de öyle tahmin etmiştim..
aman vaktinden önce olmasın ,
Allah korusun ya..[/QUO
Amin canım...
neseli şeyler konuşalım, neseli düşünelim...
Göbüşler hazır mı göbüşler...
Sanırım bütün kızlar provada sakın makyaj hilesine gitmeyin haaa
selam fistik anneler
nasilsiniz bakiyimm
bhk cimm canim gozun aydinnn bebisini gormussun selam deseydin teyzelerden annesi onaa
saol canım..
öle ya güzel bi ayrıntı oldu bugün benim için.
yoksa randevu tarih, beklemekten artık içim geçmeye başladı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?