- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.521
ikimcim bunlar senin için beceremedim ama idare et artık
kızlar nasılsınız bakim.herkese hayırlı cumalar.
zeynepciğim burdaysan ses ver.
goldgelb canım sabahları bende kalktığımda bi anlık sancıyla kalkıyorum.yine bu ara başım ağrıyor,sanırım sıcaktan dimi kızlar.
loracığım bebiş iyi dimi.bu ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum,dr.teyzemize gitcez.çok özledim yavrumu yaa.
bunlar benden hepinize ama hepinizea.s.a.s.a.s.
kızlar ben geldim günaydın hepinize güzel hatunlar.
kızlar ben geldim günaydın hepinize güzel hatunlar.
gunaydin peri nasilsin bakalim hoş geldin yeni mi kalktın hayirli Cumalar canım..
Dun yazmayı unuttum nedense seni daha ufak tefek hayal etmiştim gerçi yazdım galiba bunu neyse... konuşurken hepinizi gözümde canlandirmaya çalışıyorum..
şimdi geldim canım yıllık iznine cıkıyom 15 gün de işlerimi topluyorum biryandan size bakıyorum begendiğine sevindim canım ohhhhhh tatil yapıcam :dance::teytey:kızlar nasılsınız bakim.herkese hayırlı cumalar.
zeynepciğim burdaysan ses ver.
goldgelb canım sabahları bende kalktığımda bi anlık sancıyla kalkıyorum.yine bu ara başım ağrıyor,sanırım sıcaktan dimi kızlar.
loracığım bebiş iyi dimi.bu ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum,dr.teyzemize gitcez.çok özledim yavrumu yaa.
bunlar benden hepinize ama hepinizea.s.a.s.a.s.
şimdi geldim canım yıllık iznine cıkıyom 15 gün de işlerimi topluyorum biryandan size bakıyorum begendiğine sevindim canım ohhhhhh tatil yapıcam :dance::teytey:
ayyyy ne güzel yaaaa bol bol dinlen canım nasıl geçireceksin tatili ??
evde gecircem doğalgaz bağlanıyor eve hertaraf berbat durumda duvarlar fayanslar hep kırılmış temizlik yapıcam bşrde erkek kardeşim ameliyat olcak onun başında beklicem canım işte böyle gecicek
çok geçmiş olsun canım inş. önemli bi ameliyat değildir. çok yorma kendini temizlik yapıcam diye. aslında evden uzaklaşıp bi tatil yapsydın iyi olurdu. Şeniz
teşekkür Ederim Canım Askerdeyken Fıtık Ameliyatı Olmuştu Ameliyat Esnasında Gazlı Bez Unutmuşlar Canım Oda Apse Yapmış O Yüzden Tekrar Ameliyat Olucak Bende Cok Istiyorum Ama Eşimin Izni Yok Canım Mecburen Buralardayım En Azından Iş Sitresi Olmayacak Canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?