2008 Aralık Anneleri

kızlar nasılsınız bakim.herkese hayırlı cumalar.
zeynepciğim burdaysan ses ver.
goldgelb canım sabahları bende kalktığımda bi anlık sancıyla kalkıyorum.yine bu ara başım ağrıyor,sanırım sıcaktan dimi kızlar.
loracığım bebiş iyi dimi.bu ayın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum,dr.teyzemize gitcez.çok özledim yavrumu yaa.

bunlar benden hepinize ama hepinizea.s.a.s.a.s.

sana da hayırlı cumalar ilkimcim....a.s.

kızlar ben geldim günaydın hepinize güzel hatunlar.

gunaydin peri nasilsin bakalim hoş geldin yeni mi kalktın hayirli Cumalar canım..
Dun yazmayı unuttum nedense seni daha ufak tefek hayal etmiştim gerçi yazdım galiba bunu neyse... konuşurken hepinizi gözümde canlandirmaya çalışıyorum..

valla herkez beni ufak tefek düşünüyor ama dana kadar olduğumu görünce anlıyorlar.
bende canlandırıyom valla ama seni o kadar güzel canlandırmamıştımlülülülülülü

GOLDGELB canım en güzeli kızların içinde beniiim :dilcikar::dilcikar:
en çirkimizde perihan naniknaniklülülülülülü
en yakışıkı çocukta benimki :roflol:
en çirkin çocukta perihanınki:roflol:
çok seviyom hepinizi yaaaaaaaaa :dance::teytey:

askolsun canım siz egeli güzellerle boy ölçüşebilir miyim hiç?
Düğün fotolarında herkes prenses gibi valla şuan ki halimle bir fotograf yollayım da gör istersen

şimdi geldim canım yıllık iznine cıkıyom 15 gün de işlerimi topluyorum biryandan size bakıyorum begendiğine sevindim canım ohhhhhh tatil yapıcam :dance::teytey:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün.bebişler nasıl.megadyn kullanıpta mide bulantısı çeken arkadaşlar doktorumla görüştüm az önce gece almamızda bi problem yokmuş (soracam hesabını eczacıya) hepinizi öptüüüükkkk

evde gecircem doğalgaz bağlanıyor eve hertaraf berbat durumda duvarlar fayanslar hep kırılmış temizlik yapıcam bşrde erkek kardeşim ameliyat olcak onun başında beklicem canım işte böyle gecicek

çok geçmiş olsun canım inş. önemli bi ameliyat değildir. çok yorma kendini temizlik yapıcam diye. aslında evden uzaklaşıp bi tatil yapsydın iyi olurdu. Şeniz

çok geçmiş olsun canım inş. önemli bi ameliyat değildir. çok yorma kendini temizlik yapıcam diye. aslında evden uzaklaşıp bi tatil yapsydın iyi olurdu. Şeniz

teşekkür ederim canım askerdeyken fıtık ameliyatı olmuştu ameliyat esnasında gazlı bez unutmuşlar canım oda apse yapmış o yüzden tekrar ameliyat olucak bende cok istiyorum ama eşimin izni yok canım mecburen buralardayım en azından iş sitresi olmayacak canım :1hug:

Aaaaaa Gazli Bez Mii Ay Nasil Güvencez Bu Doktorlara Hemşirelere Yaaa.haklisin Canim Işten Uzak Olmak Bile Dinlendirir Insani.bende 1ay Sonra çikicam Izne Inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…