2008 Aralık Anneleri

Günaydın tatlı annişler!

bu sabah uykuya zor doydum nedense tatlicadiarzu
hepinizi öpüyorum....

ilkim tatlım hangi stüdyo da çektirdiyseniz ara sor stüdyoyu
10 yıl süre ile saklıyorlar genelde
hem eşine de süpeerrr bir sürpriz olur

stüdyoda kalmamışsa evlendiğiniz salonun fotoğrafçısına sor

o da olmazsa etraftan bul anneler babalar saklamıştır belki
hiç olmadı hala teyze de vardır hayatım

inşallah bir şekilde ulaşırsın resimlere takrara.s.

birazdan evden çıkacağım pazartesi düğün var bir tanıdığımın
düğünde giyilecek şeylerin içine sığamadım
gögüs kısmı olmuyor hiç birinin
hamile kaldıktan sonra hiç kilo almadım zayıfladım hatta ama gögüs kısımları olmuyor işte

ilk hamile kıyafetim olacak bu

Valla ballım bu sıcakta, gece sürekli tuvalete taşınırken ne kadar uyunabilirse o kadar uyudum. Bi de oğlum sabahın köründe gelip anne kalk çok acıktım dedi. Ama olsun buna da şükür. Daha da şişince bu günleri mumla ariicaz :)

günaydın kızlar.hayırlı cumalar diliyorumm
bhk buğün 18 haftaya başlıyoruz
ayy süper yaaaa maşallah hepimize a.s.
hepinizi öptüm.

kızlar yaaaaaa ben bebişimi doğurduktan sonra allah izin verirse kırmızı kurdelamı takcam çok özeniyomm.sizde takmayı düşünüyormusunz=?bu konu hakkında ne düşünüyosunz?

kızlar yaaaaaa ben bebişimi doğurduktan sonra allah izin verirse kırmızı kurdelamı takcam çok özeniyomm.sizde takmayı düşünüyormusunz=?bu konu hakkında ne düşünüyosunz?

inşallah o günleride görürüzde bende cok özeniyom ipek gecelik giyip saçlarımı kırmızı kurdela takmayı canım:1hug:

Kızlar siz doguma makyajlı manikurlu pedikurlu saclar fonlu de girersiniz dogum sonrası fotolarda güzel çıkmak için :dance: :dance:

günaydın kızlar.hayırlı cumalar diliyorumm
bhk buğün 18 haftaya başlıyoruz
ayy süper yaaaa maşallah hepimize a.s.
hepinizi öptüm.

evet tatlım ya...
sabah ilk iş 18. haftada olan bitenleri okudum internette..
bebeciklerimiz 200 gr civarında artık..
Allah sağlık sıhhat versin inş hepsine şu mübarek cuma gününün hürmetine inş...

haydi bakalım hepinize hayırlı cumalar,
ben de yeni haftaya girdim hepimizin yeni haftası kutlu olsun....
Bir de calışanlar için bugun çabul bitsin eve gidip uyuyalim ben cok yordum bu hafta kendimi galiba yine karnim çok ağriyor...Ne gazlıymış benim bebişim :)))
Benim gibi halen karnı ağriyan yok degil mi içinizde?

cnm arada benimde karnim agiriyo ozelliklede yataktan yeni kalkinca cok agiriyor yani normal sanirim bizim haftalarimizda

cnm arada benimde karnim agiriyo ozelliklede yataktan yeni kalkinca cok agiriyor yani normal sanirim bizim haftalarimizda

sagol canım valla ben hangi arkadasıma söylesem şaşırıyor... Boşuna dememişler Allah dogum yapana tekrar bebiş istesin diye hamilelikte ve doğumda çektiği tüm sıkıntıyı unuttururmuş sadece bebiş kokusunun güzelliği kalırmış aklında...

cnm bende sana soru sorayim ozaman bendede cok fazla halsizlik oluyo cok uyumaya meyilliyim cok cabuk yoruluyorum sendede varmi bu sikayetler

sigara içen anneler siz daha iyi biliyorsunuzdur ama hamilelikte sigara icenlerin içmeyenlere göre bebeklerinde %70 astım bronşit riski varmış yani bebekler dogar doğmaz astımlı doguyorlarmış arkadaşlar:çok üzgünüm:

cok sukur hayatimda sigara kullanmadim ve kullanmamda en ufak kokusunu alsam hemen kacarim sigaradan

cnm bende sana soru sorayim ozaman bendede cok fazla halsizlik oluyo cok uyumaya meyilliyim cok cabuk yoruluyorum sendede varmi bu sikayetler

canım aslında gün içinde hep uykuluyum, özellikle öğle yemeklerinden sonra ama ben sabahları 7,30 da kalkıyorum ve bu yuzden akşam en geç 22,30 da uyumaya gayret ediyorum.. Eskiden akşamları daha çok uykum geliyordu, nerdeyse işten gelir gelmez uyumak istiyordum ama şimdi O biraz geçti... Hele o gun kahve içtiysem cin gibi oluyorum.. vücudum kafeinsizliğe alıştığı için... Henüz hamileliğim boyunca bir bardak çay içemedim..öyle bir tiksinti geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…