- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.501
bende aralıkta doğum yapıcam su an 15 haftalık hamileyimmm
kızlar yaaaaaa ben bebişimi doğurduktan sonra allah izin verirse kırmızı kurdelamı takcam çok özeniyomm.sizde takmayı düşünüyormusunz=?bu konu hakkında ne düşünüyosunz?
günaydın kızlar.hayırlı cumalar diliyorumm
bhk buğün 18 haftaya başlıyoruz
ayy süper yaaaa maşallah hepimize a.s.
hepinizi öptüm.
Kızlar siz doguma makyajlı manikurlu pedikurlu saclar fonlu de girersiniz dogum sonrası fotolarda güzel çıkmak için :dance: :dance:
haydi bakalım hepinize hayırlı cumalar,
ben de yeni haftaya girdim hepimizin yeni haftası kutlu olsun....
Bir de calışanlar için bugun çabul bitsin eve gidip uyuyalim ben cok yordum bu hafta kendimi galiba yine karnim çok ağriyor...Ne gazlıymış benim bebişim :)))
Benim gibi halen karnı ağriyan yok degil mi içinizde?
cnm arada benimde karnim agiriyo ozelliklede yataktan yeni kalkinca cok agiriyor yani normal sanirim bizim haftalarimizda
sagol canım valla ben hangi arkadasıma söylesem şaşırıyor... Boşuna dememişler Allah dogum yapana tekrar bebiş istesin diye hamilelikte ve doğumda çektiği tüm sıkıntıyı unuttururmuş sadece bebiş kokusunun güzelliği kalırmış aklında...
sigara içen anneler siz daha iyi biliyorsunuzdur ama hamilelikte sigara icenlerin içmeyenlere göre bebeklerinde %70 astım bronşit riski varmış yani bebekler dogar doğmaz astımlı doguyorlarmış arkadaşlar:çok üzgünüm:
cnm bende sana soru sorayim ozaman bendede cok fazla halsizlik oluyo cok uyumaya meyilliyim cok cabuk yoruluyorum sendede varmi bu sikayetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?