- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.481
yavuzcuğum doğum günün kutlu olsun canım.seneye bebişinle bir yaşını daha geçirmen dileğiyle mutluluklar dilerim.
kızlarr göğüsleriniz ne durumda? benimkiler 2 katı oldular
ewet canım benim gögüslerim önce çok küçüktü,ama simdi 2 katınıda geçti.arkadaşlarım inanmıyorlar ama gerçekten kocaman oldu.karnımdan bile büyük nerdeyse
hani yüzün goldgelb he.gelinliğin çok güsel hele nişan kıyafetin.ben koymayı çok isterdim ama ne yazıkki.aslında içim biraz buruklaştı,sizleri görünce mutlu oldum ama.ben eşimden 2sene önce boşanmıştım.boşanınca ben bütün resimleri yrtıp atmıştım.ama barıştık tabiki bir yastıkda tekrar birleştik.ama düğünümüze ait bir resim dahi kalmadı.2.nikahımızı sade yaptık oyüzden tekrar giymedim gelinlik.:çok üzgünüm:
aslında şimdi bebişimle birliklte çektirmek istiyorum.ilerde yavruma göstercek bir fotom olsun istiyorum.eşim çok kızmıştı bana neden yırttın diye.insan boşanınca hiçbişiyi gözü görmüyorki.olan oldu.bende ufacık göbüşümle çektiremde yakında gösteririm size:dance:
oy oy kurban olurum sana saol canım benim.canım 2005de evlendik,10 ay sürdü evliliğimiz.geçen sene tekrar birleştik.herşey huzur tabiki canım.şimdi daha çok mutluyum,gülüyoruz kendimize hatta çoğu zaman.ama ailesi yüzüne oldu,şimdi biz daha çok mutluyuz biz başardık yine.önemli olan bundan sonrası.şimdi daha bu mutluluk var yuvamızda bebişimiz olduğu için.
allah Bir ömür Boyu Mutlu Etsin Hepimizi.mutluluk Kadar Güsel Bişi Yokmuş.:sm_cool:
bende aralıkta doğum yapıcam su an 15 haftalık hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?