2008 Aralık Anneleri

hani yüzün goldgelb he.gelinliğin çok güsel hele nişan kıyafetin.ben koymayı çok isterdim ama ne yazıkki.aslında içim biraz buruklaştı,sizleri görünce mutlu oldum ama.ben eşimden 2sene önce boşanmıştım.boşanınca ben bütün resimleri yrtıp atmıştım.ama barıştık tabiki bir yastıkda tekrar birleştik.ama düğünümüze ait bir resim dahi kalmadı.2.nikahımızı sade yaptık oyüzden tekrar giymedim gelinlik.:çok üzgünüm:
aslında şimdi bebişimle birliklte çektirmek istiyorum.ilerde yavruma göstercek bir fotom olsun istiyorum.eşim çok kızmıştı bana neden yırttın diye.insan boşanınca hiçbişiyi gözü görmüyorki.olan oldu.bende ufacık göbüşümle çektiremde yakında gösteririm size:dance:

canım benim sakın üzme kendini önemli olan şimdi mutlu olmanız, tüm sorunlarınızı çözüp tekrar bir araya gelebilmeniz... İstersen dünyanin en güzel resimleri, evi, eşyası sende olsun evin içinde huzur olmadıktan sonra fayda etmez ne yazık ki...bu arada daha 25 yaşındasın değil mi? kaç yaşında evlendin, kaç yasında boşandın da tekrar birleştiniz... Geçmişte olanlar belli ki toylukmuş, sen çok tatlı neşeli birisin herseyin en iyisini hakediyorsun eminim..

oy oy kurban olurum sana saol canım benim.canım 2005de evlendik,10 ay sürdü evliliğimiz.geçen sene tekrar birleştik.herşey huzur tabiki canım.şimdi daha çok mutluyum,gülüyoruz kendimize hatta çoğu zaman.ama ailesi yüzüne oldu,şimdi biz daha çok mutluyuz biz başardık yine.önemli olan bundan sonrası.şimdi daha bu mutluluk var yuvamızda bebişimiz olduğu için.

AH CANIM YA COK ÜZÜLDÜM SENİ ANLAYABİLİYORUM BİZDE EŞİKEN DÖNDÜK AİLESİ YÜZÜNDEN AMA ŞİMDİ COK COK MUTLUYUZ CANIM a.s.

Inşallah Seni Kirmam Ilkim Ama Bunu Senin Için Yaptim Beceremedim Ama
Pardon Canim Kirdim Galiba Seni Sildim Hemen

Son düzenleme:
zeynepciğim canım benim hiç kızarmıyım.pc başında değildim.merak ettim kıs ne yapmıştın da sildin.ne olur bidaha yap.nereye göndercem resmimi

ilkim nasılsın canım?napıyosun bakalım???
bizim nazlı zeynebimiz biraz alıngandır canım.hemen cevap vermeni beklemiştir.
hatan yok canım üzülme:)

günaydın kızlar ilkimcim dün yazdıklarına üzüldüm sana süpriz olsun diye bir gelinliğge senin suratını yapıştırdım canım sende tepki vermeyince seni kırdığımı düşündüm o yüzden silmiştim canım bir daha atayımjeyyarkız emine hemende hatalı ilan ettin beni klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…