2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlaaarrrr, nasılsınız bakalım?

kızlar bugün çok mutlu oldum. bebeklerime bir siteden 2 tane hediye kazanmışım. annem ve kendi adıma katılmıştım :) hediyenin ne olduğunu bilmiyorum ama. geçen yılda katılıp kazanmıştım hediye paketi gelmişti. içinde mama önlüğü, kasesi, kaşığı, dişeti kremi, dergi, şampuan krem numuneleri vardı. inşallah yine öyle paketler gelir :) geçen ay burayada vermiştim linki katılan arkadaşlar baksın kazanmış olabilirler kazananların listesi burda: http://www.smaturkiye.com/gold/default.asp?page=kazanan_listesi&reftestid=9

supermiş ben bunu görmemişim nivea ve ofis 3-5 e katılmıştım kaçırmişim bunu... Allah bebişlerin şansını daim etsin annesi.. Ben cinsiyetlerini çok merak ediyorum onların artık.
Bir de zea cim biraz özel bir soru olacak sen hemen evlenir evlenmez bebiş istedin mi yoksa biraz kaza kurşunu mu oldu?yani çok yeni evlenmişsin de o yuzden merak ettim.

OLUYO CANIM OLMAZ OLURMU HİC BAZEN AĞLAYARAK KALKIYORUM RÜYALARIMDAN NORMALDİR HERHALDE CANIM :1hug:

Kızlar önceki hamileliğimde bende öyle rüyalar görüyodum. Ama bu sefer hiç olmuyo. Herhalde bizi nelerin beklediğini bilmediğimiz için kafamızda çok kuruyoruz o nedenle böyle rüyalar görüyoruz. fisfisfis

KIZ NAZLI BİZİMKİLER 17 HAFTALIK OLMUŞ ÖNĞMĞZDEKİ HAFTA TETENOZ AŞIM VAR senağlamaBİR İKİ GÜN KOLUN COK AĞRIYORMUŞ ÖYLE DUYDUM TETENOZ AŞISI OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARMIIII

Bu tetanoz aşısı herkese yapılıyo mu. Ben ilk kez duydum. Ben 17.haftada yazlıkta olucam. Nasıl olucam ki aşıyı :sm_confused:

Arkadaşlar İstanbul da çok sıklıdığım için yazlığa Cumartesi değil bugünden gidiyorum. Cumartesi dr için gelicem. Bebişin cinsiyetini öğrenebilirsem ve de nete girebilirsem size haber veririm. Sanırım Ağustos ayına kadar yokum. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize ve bebişlerinizeçok iyi bakın tamam mı. Byeeeeees

Bu tetanoz aşısı herkese yapılıyo mu. Ben ilk kez duydum. Ben 17.haftada yazlıkta olucam. Nasıl olucam ki aşıyı :sm_confused:

canım bildiğim kadarıyla hamile olan bütün bayanlara yapılıyormuş toplam 6 tane iğne oluyormuşsun 2'si hamileyken 4 tanesi bebekle bir ama daha önceki dogumda yapıldıysa 10 sene seni koruyormuş canım sağlık ocaklarında yapıyorlar benim önümüzdeki hafta olucak 18.haftada yapıyorlar bildiğim kadarıyla

sağol canım, ofis 3-5 geldimi sana (ben ablamın adınada istemiştim 250 tane göndermişler :) )
biz hemen istedik eşimle. zaten eşimle 10 yıllık tanışıklığımız vardı, birlikte okuduk. 4 yılda flört ettik. yaşımızda 29 beklemeye gerek yok dedik, Allahımda ikitane birden verdi :)

İyi tatiller byata, kendine ve beişimize dikkat et. İyice dinlen.
Seninle günümüz aynı. ben cuma günü gideceğim doktora, inşallah öğrenebiliriz cinsiyetlerini

ofis 3-5 bizim şirkete gelmedi ama aynı zamanda eşim bankacı onun bankasına da istemiştim oraya göndermişler. O da sok olmuş bir koli gelince, onlardan yedik.. Valla ben çok seviyorum ofis 3-5 in özellikle yesil olanını ama tabii hamile olduğum için yememeye gayret ediyorum. Nivealarda geldi çok komik ufacık pişik kremi var içinde çok güldüm.
Evet ne güzel tez zamanda iki tane bebişiniz olacak hayırlısıyla... Tek yumurta ikizleri miydi?

bende yeni üye oldum ve aralık annesiyim muhtemelen aralığın son haftası yarın tam 12 haftalık olucak.

umarım herkez huzurlu bir hamilelik geçiriyordur

canım hoş geldin aramıza ama Allah kısmet ederse benim de bebişim araliğin sonunda geliyor ben 14,5 haftalığım.. Senin hesaplamada bir yanlısin olmasın.. Son adet tarihin neydi?

hadi iyi yolculuklar bizim için de dinlen... Artık bu sefer bebişin cinsiyeti kesin belli olur Allah'ın izniyle... :teytey:

Çift yumurta ikizleri canım. bu cumada cinsiyetlerini öğreneceğiz inşallah :teytey: gösterirlerse tabi

göstersinler artık valla bence biri kız biri erkek onların
isimleri de defne ve demir...laelaelaelaelae

bakalım artık, en başta sağlıklı elleri ayakları düzgün hayırlı evlat olsunlar. Rüyalarımda hep bir kız bir erkek görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…