2008 Aralık Anneleri

hmmm o zaman isteyebilir. ama 3lü testi neye göre istiyorlar acaba.2li testte problem çıkmazsa 3 lü test istiyorlarmı CADIARZU

dr un isterse yaptır canım. burda üniversite zaten 2li test yapmıyor yalnızca 3lü test yapıyor. ben bu nedenle 2liyi dışarda başka dr a yaptırdım. dışardaki dr umda 2 li sonucununa göre 3lüye gerek yok dedi. ama benim aklım takılır dersen, hepsini yaptırsüprizzzzz
ama gerek 2li gerek 3lü istatistiksel testler, yani senin yaşında senin koşullarında kaç kadının çocuğunda bu sendromlar çıkmış bunu bir program aracılığıyla söylüyorlar. iyice oku, internette çok güzel açıklayan yerler var, sonra kararını veryerimseniben

ne guzelmiş ya valla biz burada her gittiğimizde para veriyoruz.

merhaba fıstıklarım.zeynepciğim allah analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına.ah ben daha erken olmasına rağmen doğumu düşünüyorum hep.bende özele gidiyorum orda da pahalıya mal oluyor bayağı.valla ne yapcaz bakalım.benim fikrim devlette doğurmamak.arkadaşım bakırköyde doğum yaptı,kızın rahmini mafetmişler.şimdi kızcağaz idrarını kaçırıp duruyor.valla çok iyi araştırmak lazım kızlar yaaa.bebeğimiz doğduğu saniyede küveze gidene kadar nasıl yıkanıyo ne yapıyolar offff.keşke biri yanımıza kadar girse,eşimiz felan mesala.ama izin vermiyolar beee:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben doğum konusunda aslında normal olanından yanayım ama şartlar buna uygun değil ise (annenin psikolojik durumu,vücut yapısı,bebeğin durumu ,duruşu )bennce sezaryan olmakta fayda var.açıkcası bende normal doğum korkusu olduğu için ve panikatak olduğu için ilk doğumumda sezayan tercih ettim doktorum beni ameliyathanedeki durumumu görünce isabet olmuş dedi bu ne telaş rahat ol lütfen diye beni yatıştırmaya çalışıyordu kısacası cesaret varsa şartlar uygunsa herzaman normal doğum ama değilse sezaryanı tavsiye ederim.

VALLA CANIM BEN DEVLET HASTANELERİNDEN KORKTUM BİR ARKADAŞIMIZ VARDI BURDA ÇALIŞAN DEVLET HASTANESİNDE DOGUM YAPTI COK KANAMASI OLMUŞ AMA HİÇBİR DR.İLGİLENMEMİŞ VE DOGUMU EBELER YAPTIRMIŞ KIZ GÖRE GÖRE KANAMDAN ÖLDÜ COK COK ÜZÜLMĞŞTÜM GERİDE 4 TANE COCUK BIRAKTI DEVLET HASTANESİNDEKİ DR.HASTALARLA İLGİLENMİYO CANIM EN GÜZELİ BASCAN PARAYI PAŞALAR GİBİ BAKILCAKSIN ARTIK PARA OLMADAN BİŞEY YAPMIYORLAR İNSANLARAsenağlama

üzücü tabiki bende çok üzüldüm yazık olmuş bende sana katılıyorum zeynepcim

KIZ NAZLI BİZİMKİLER 17 HAFTALIK OLMUŞ ÖNĞMĞZDEKİ HAFTA TETENOZ AŞIM VAR senağlamaBİR İKİ GÜN KOLUN COK AĞRIYORMUŞ ÖYLE DUYDUM TETENOZ AŞISI OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARMIIII

KIZ NAZLI BİZİMKİLER 17 HAFTALIK OLMUŞ ÖNĞMĞZDEKİ HAFTA TETENOZ AŞIM VAR senağlamaBİR İKİ GÜN KOLUN COK AĞRIYORMUŞ ÖYLE DUYDUM TETENOZ AŞISI OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARMIIII

canım tetanoz aşısı hiç acıtmıyor diyebilirim, sorun yok, ağrıda olmuyor merak etme:teytey:

valla arkadasına çok uzuldum Zeynepciğim..
Ben normalde dogursam sezeryanda dogursam epidural yaptıracagim bebişin dogum anını hatirlamak istiyorum.

zeynepciğim bende olcam canım.temmuzun kaçı dediğini unuttum ya.ama temmuzda olcam canım.biara gidip öğrencem tarihini.kızlar ben bugün yokum.akşama görüşürüz emi hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…