2008 Aralık Anneleri

ben geldim kızlar ya sözde izin kağıtlarımı imzalıcaktım bir geldim şimdi gidemiyorum kaldım buralarda :çok üzgünüm:

mrb kızlar.bıraz önce doktordan geldim.bebegim kız olcakmış.ne güzel çok rahatladım cinsiyetini örenince.üçlü test içinde kanverdim işalah hayırlı sonuçlar gelir.sizler üçlü testi kaça yaptırdınız ben 100 ytl ye yaptırdım artı 50 ytl de muayene ücreti verdim

gözün aydın canım hayırlı olsun birde ben ögrensem bebişimin cinsiyetini:çok üzgünüm:

diğer sayfada yazmıştım ama tekrar yazayım hayırlı olsun aslıcım.. Allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin..
bamyayı çok severim ama uzamaması konusunda ne yapilmasi gerektiğini hiç bilmiyorum, sadece üzerine bol limon sıkıp yemesini biliyorum... Hamişlerin canını çektirmeyelim...

yani ben genelde sekeri zeytinyaglılara atarım..
zeynep sen işten çıkıp eve gidince yemek pişiriyor musun hergun? (yani elbette hamile kaldığından beri)

Herkese merhaba,

ben yeniyim :)) sohbetlerinizi keyifle okuyorum. benide aranıza lırsanız çook memnun olurum. bende aralık annesi olacağım İnşallah herşey yolunda giderse. gerçi belli olmaz kasım sonunada kayabilir ama olsun sağlıklı olsunda

yani Ben Genelde Sekeri Zeytinyaglılara Atarım..
Zeynep Sen Işten çıkıp Eve Gidince Yemek Pişiriyor Musun Hergun? (yani Elbette Hamile Kaldığından Beri)

Bende Zeytin Yağlinin Içine Atarim Canim Evet Malesef Eve Git Yemek Yap Bulaşiklari Yika Cay Yap Meyva Hazirla Offff Dğnyaya Erkek Gelmek Varmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…