2008 Aralık Anneleri

bhk cim donmussunn tatile doyabildinmii
ohh ne guzel bize tatil falan yok bu yazz
meltemcimm gobusun buyuk ihtimal catliyooooooo
benim gosuler bir hafta kasindi kasindii bi baktim ki yanlardann kirmizi cizgi olusmusss((((
bu arada kizlar en iyi krem vs. olarak ne dusunuyosunuzz
ben bebe yagi ve vazellin kullaniyomm
sizce faydasi olurmu yoksa pahali bi kremmi alsamm

yaaa çatlamasıınn ama göbüşüm okadar çok büyümedi ki yoksa büyüyor mu hemen baslıyım kremi sürmeye doktorum 16 haftada basla demişti eme ben geç kaldıımm senağlama

orkidem canım doktorum bana phıtolastyl önerdi aldım fiyatı biraz pahalı gelebilir bana öyle geldi çünkü ama doğuma kadar 1.5 tüp anca bitirirsin dedi bana tüm vücuda sürebiliyorsun canım. ben korktum vazelin falan kullanmaya bişliyorsun ki karından sürdüğün plasentaya geçebiliyor

uzulme hayatimm nolcak bi kac catlaktann degmezmi annesii ben pahali kremlere falan almiycammm arastirdim en cok bebe yagi diyorlarr sende sabah aksam surr
bu aksam babamiz surdu bizee :))))

uzulme hayatimm nolcak bi kac catlaktann degmezmi annesii ben pahali kremlere falan almiycammm arastirdim en cok bebe yagi diyorlarr sende sabah aksam surr
bu aksam babamiz surdu bizee :))))

heerşeye değer canım ama doğumdan sonra portakal gibi görünen bi karnım olsun istemiyorum. :1shok: senbilirsin canım hangisi içine siniyorsa onu kullan

mrb kızlar.benım göbişim yoktu 3 gun önce kalktım sabah bi baktım büyümüş nasıl şaşırdım,heralde biranda büyüyor gerildini hissetmiştim ama büyümüyordu.bana doktorum badem yagı kullan dedi çok yakın arkadaşımda eczacı oda badem yagını tavsiye etti göbegime ve gögsüme badem yagı kullanıyorum vücudumada badem sütü kullanıyorum çok güzel oluyor.tavsiye edebilirim

heerşeye değer canım ama doğumdan sonra portakal gibi görünen bi karnım olsun istemiyorum. :1shok: senbilirsin canım hangisi içine siniyorsa onu kullan

bugün seninle birtürlü konuşamadık ben siteye zorla giriyorum bugün sürekli hata veriyor
az önce annem aradı süper bir haber aldık kuzenimde hamileydi ama cumartesi dr gitmişler ikiz oldugunu ögrenmişler 19.haftasında bugüne kadar hep bir tane diyordu kuzenim şok olmuş bende öyle ama onun adına cok sevindim eşi tarafında da hiç kız yoktu hep erkekti bunların ikiside kızmış babası sevincinden şaşırmış sonradan ikiz olunurmu acaba :uhm:

canım koldan oluyo kalcadan daha zor olabilir biraz ağrı yapıyo cünkü oturamıyabilirsin canım inşallah net bir şekilde ögrenirsin canım

zeynepcim kalçadan olunca ağrı fazla olmuyomuş diye duymuştum.. Bu arada kızlar doktorumun söylediğine göre kızım olacakmış bi erkekten sonra sevindim tabiki :nazar
Allah nasip ederse bu defa ki kız... üçlü tarama testimi ve sarılık testimin sonuçlarıda çok şükür negatif çıktı :

allah bağışlasın canım ah ah benimde belli olsa kız yada oğlan cok sevincez ama benimki tembel boyna uyuyor babası gibi uykucu olcak herhalde :roflol:benim kolum hala sızlıyo canım şişti normal miş ama sormak lazım ebelere hangisi daha iyi diye birdahakine kalcadan vurdururuz canım a.s.

çalışan aralık anneleri bebişlerinizi kime emanet edeceksiniz merak ettim bende ilk çocuğuma hamile kaldığımda çalışan bi hatun idim hatta sektöründe lider bir firmada iyi bir pozisyonda görevliydim ancak işyerimin o dönem kartal'a taşınması ve benim doğum süreciminde bu döneme denk gelmesi sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım.Daha sonra ise annelik duygularım tabiri caisse beni evime bağladı :) anlatmak istediğim şey eğer bakıcı yada bir yakınınıza baktırıp çalışmayı düşünüyorsanız bence bunu doğum izniniz bittiği an yapın sonra ayrılmak çok zor olabiliyo:)

bende çalışıyorum öğretmenim.annem bakıcak kendi annem .ara sırada kayınvalidem yardımcı olucak şimdilik öyle konustuk en azından 1 yasına gelene kadar ama anneciğim torunumu kimselere vermem hele bakıcı eline asla diyo ee bölede bi şansım varsa tabi annemden yana kullanıcam.olmasaydı yada bakmasaydı bakıcı tıutucaktık oğluşuma

bhk cım sen hareketleri hissediyorum dedin...biz senle aynı tarihiz...nasıl bişeyler hissediyosun..banada anlatsana...ben bi türlü hissedemedim...gerçi benim ilk hamileliğim belki onun etkisi var...senin ikincimiydi???

bhk cım sen hareketleri hissediyorum dedin...biz senle aynı tarihiz...nasıl bişeyler hissediyosun..banada anlatsana...ben bi türlü hissedemedim...gerçi benim ilk hamileliğim belki onun etkisi var...senin ikincimiydi???

benim de ilk hamileliğim canım.
ben bir haftadır hissediyorum hareketleri.
Daha önce hiç hissetmemiştim,
zaten zorlamadım da kendimi hissetmeye.

Anlatayım ama biraz garip bir tabir olabilir a.s
Hani midemiz bozulduğunda bağırsaklarımızda bir hareket hissederiz ya,
ama guruldamayı demiyorum,böle midesi insanın burulur gibi olur.
ben de hafif burulma tarzı seyler hissediyorum gün içinde sık sık.
Ve başka birşey de olmadığında eminim..

Böle iştenaniknanik

allah bağışlasın canım benim arkadaşımında ikizleri oldu biri daha geç göründü ama 19. haftada değil tabi sizinki biraz ilginçmiş sırnaşık şey

ben işten çıkmayı düşünüyorum canım öyle geliyorki kuzumdan ayrılamam :1no2:

Kizlar bende çalişmayi düşünüyorum ama daha şimdiden bebeğimi birakmakta istemiyorum güzel bir işim var,annem işine devam et ben bakarim diyor ama hem çok yorulucam hem bebeğime kiyamiyorum o yönden çok şaşkin ve mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…