E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.181
bhk cim donmussunn tatile doyabildinmii
ohh ne guzel bize tatil falan yok bu yazz
meltemcimm gobusun buyuk ihtimal catliyooooooo
benim gosuler bir hafta kasindi kasindii bi baktim ki yanlardann kirmizi cizgi olusmusss((((
bu arada kizlar en iyi krem vs. olarak ne dusunuyosunuzz
ben bebe yagi ve vazellin kullaniyomm
sizce faydasi olurmu yoksa pahali bi kremmi alsamm
uzulme hayatimm nolcak bi kac catlaktann degmezmi annesii ben pahali kremlere falan almiycammm arastirdim en cok bebe yagi diyorlarr sende sabah aksam surr
bu aksam babamiz surdu bizee :))))
bhk cim donmussunn tatile doyabildinmii
ohh ne guzel bize tatil falan yok bu yazz
heerşeye değer canım ama doğumdan sonra portakal gibi görünen bi karnım olsun istemiyorum. :1shok: senbilirsin canım hangisi içine siniyorsa onu kullan
canım koldan oluyo kalcadan daha zor olabilir biraz ağrı yapıyo cünkü oturamıyabilirsin canım inşallah net bir şekilde ögrenirsin canım
zeynepcim kalçadan olunca ağrı fazla olmuyomuş diye duymuştum.. Bu arada kızlar doktorumun söylediğine göre kızım olacakmış bi erkekten sonra sevindim tabiki :nazar
Allah nasip ederse bu defa ki kız... üçlü tarama testimi ve sarılık testimin sonuçlarıda çok şükür negatif çıktı :
bhk cım sen hareketleri hissediyorum dedin...biz senle aynı tarihiz...nasıl bişeyler hissediyosun..banada anlatsana...ben bi türlü hissedemedim...gerçi benim ilk hamileliğim belki onun etkisi var...senin ikincimiydi???
bugün seninle birtürlü konuşamadık ben siteye zorla giriyorum bugün sürekli hata veriyor
az önce annem aradı süper bir haber aldık kuzenimde hamileydi ama cumartesi dr gitmişler ikiz oldugunu ögrenmişler 19.haftasında bugüne kadar hep bir tane diyordu kuzenim şok olmuş bende öyle ama onun adına cok sevindim eşi tarafında da hiç kız yoktu hep erkekti bunların ikiside kızmış babası sevincinden şaşırmış sonradan ikiz olunurmu acaba :uhm:
çalışan aralık anneleri bebişlerinizi kime emanet edeceksiniz merak ettim bende ilk çocuğuma hamile kaldığımda çalışan bi hatun idim hatta sektöründe lider bir firmada iyi bir pozisyonda görevliydim ancak işyerimin o dönem kartal'a taşınması ve benim doğum süreciminde bu döneme denk gelmesi sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım.Daha sonra ise annelik duygularım tabiri caisse beni evime bağladı :) anlatmak istediğim şey eğer bakıcı yada bir yakınınıza baktırıp çalışmayı düşünüyorsanız bence bunu doğum izniniz bittiği an yapın sonra ayrılmak çok zor olabiliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?