- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.361
bende haziranda doğmuş bebeklere baktim, haziran anneleri eklemiş öyle tatlılar ki masallah
kızlar birazdan çıkacagım,
yarın doktora gidecek annişler meltem, ademel ve bhk
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz (baska gözümden kaçan varsa afola)
iyi tatillerrrr, güzel haftasonlarıııı
biraz geç yazdım ama canım kusura bakma bi işim çıkmıştı.hoş bulduk
günaydın canım arkadaşlarım .gün içinde fazla görünmediğimin farkındayım.dün eşime tatildi dolaştık çarşıyı faln.bebişimize oyuncak aldık çok şeker.ne eşim nede ben bişeyler almadan dönemiyoruz eve dayanamıyoruz.bu arada geçen hafta dr gittiğimde bana dr madensuyu içmeyi seviyormusun dedi?
bende sevmiyorum dedim.oda ozman meyve suyunla karıştırıp iç dedi.bende öyle yapıyorum.içine limon sıkıncada güzel oluyorr.
bu arada kızlar gögüslerinizdeki damarlar belirginleştimi?
heralde süt kanalları onlar.benim gögüsler harita gibi oldu :)))))
bebişimin hareketlerinide 3haftadır hissediyorumm mükemmel bişeyy yaaa
hepinizi öpüyorumm.
hıııııııım bu arada arkadaşlar bugün öss açıklanıyor eşim ve bende girmiştik dualrınızı bekliyorummm :)
merhaba kızlar sınav sonucumu gördüm puanım gayet güzel inşallah istediğim yere yerleşebilirim.
hepinizi.öpüyorum.a.s.
eşiminde puanı gayet güzel.herşeyin hayırlısı olsun inş.
kızlar mrb bende aralık sonu yada ocak başı gıbı doğum yapıcam,ocak annelerıne üye olmuştum ama sizede birbakayım dedim,benım gibi satı 31 mart olup burda olan war mı acaba,bi de merak ettim maden suyu neye iyi gelıo acaba?
aslıcım ben varım canım.sanırım haftasonu olduğundan dolayı kimsecikler yok.
bencede yaak için erken ama giysi alabilirsin.ben öyle yaptım.yatagıda 7ayda almayı istiyorum bakalım hayırlısı inş.sen napcaksın alcakmısın şimdi?
merhaba kızlar ben geldim arada sırada giriyorum canım sıkıldı bir bakayım dedim bizim kızlar napıyoo burada şimdi öyle güzel yağmur yağıyo ki anlatamam ohh serinledi valla ortalık :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?