2008 Aralık Anneleri

sağol canıom benim çok teşekkür ederim bi kaç gündür bebişim beni biraz korkutuyor ama bakalım bişey yoktur inşallah dua edin olur mu kızlar bişey çıkmasın Şeniz

herkese iyi haftasonları güzel annelerim..

yarın 5 hafta aradan sonra doktor kontrolümüz var.
hayırlı haberlerle döneriz inş..
Bu arada ben feci grip oldum.
pztsiden beri öksürüyordum.
sabah da bademciklerim şişmiş olarak uyandım ve burnum akmaya başladı.
Aranızda grip olanlar olmuştu sanırsam.
Neler yaptınız?
Ben başımı kaldıramıyorum bile

bhk çok geçmiş olsunn.beniimde boğazlarım çok acıyo ama faranjit gibi bademciklerim değil yani tuzlu suyla gargara yapıom ehh fena değil.ama burnum hep tıkalaı bu aralar.doktorum okyanus suyu spreyini önerdi doğal bişeymiş burun tıkanıklığı var ise.ilaçsız öyle böyle geçiyo kışın napcaz bakalımCADIARZU:uhm:

günaydın canım arkadaşlarım .gün içinde fazla görünmediğimin farkındayım.dün eşime tatildi dolaştık çarşıyı faln.bebişimize oyuncak aldık çok şeker.ne eşim nede ben bişeyler almadan dönemiyoruz eve dayanamıyoruz.bu arada geçen hafta dr gittiğimde bana dr madensuyu içmeyi seviyormusun dedi?
bende sevmiyorum dedim.oda ozman meyve suyunla karıştırıp iç dedi.bende öyle yapıyorum.içine limon sıkıncada güzel oluyorr.
bu arada kızlar gögüslerinizdeki damarlar belirginleştimi?
heralde süt kanalları onlar.benim gögüsler harita gibi oldu :)))))
bebişimin hareketlerinide 3haftadır hissediyorumm mükemmel bişeyy yaaa
hepinizi öpüyorumm.
hıııııııım bu arada arkadaşlar bugün öss açıklanıyor eşim ve bende girmiştik dualrınızı bekliyorummm :)

günaydın canım yaz olduğu için herkez arada uğruyo bebişin hareketlerini ne güzel hissetmeye başlamışsın bende 2 gündür hissadiyorum ama net değil aslında 2. çocuğum ama hissedemedim erkenden maden suyunu ben çok severim yararlı olduğunu biliyorum oğluma hamileyken günde 1 tane içiyordum öss ye gelince canım inşallah hayırlı haberler alırsın

merhaba kızlar sınav sonucumu gördüm puanım gayet güzel inşallah istediğim yere yerleşebilirim.
hepinizi.öpüyorum.a.s.
eşiminde puanı gayet güzel.herşeyin hayırlısı olsun inş.

kızlar mrb bende aralık sonu yada ocak başı gıbı doğum yapıcam,ocak annelerıne üye olmuştum ama sizede birbakayım dedim,benım gibi satı 31 mart olup burda olan war mı acaba,bi de merak ettim maden suyu neye iyi gelıo acaba?

cnm hosgeldin aramiza oncelikle maden suyu mineral bakimindan cok zengin oldugu icin gunde 1 bardak tavsiye ediyor doktorlar bu arada senin buyuk ihtimal bebeisin erken gelmezse ocak gibi gorunuyo ben aralik ayinin son annesiyim mesela ve 16haftaligim cnm dogumum aralik 27 sine geliyo ama yinede tabi burda bizimlede paylasimda bulunabilirsin

mrb arkadaşlar.bugun kızıma kocaman bi tavsancık aldım çok hoş.ben alıs verıse cıkmak istıyorum ama annem daha çok erken oldugunu söylüyor napıcam bılmıyorum biraz daha beklesemmı acaba.aranızda bebek için yatak bebek arabası falan alan varmı arkadaşlar gamyoncuiremsu.siz ne zaman almayı düşünüyorsunuz :uhm:

aslıcım ben varım canım.sanırım haftasonu olduğundan dolayı kimsecikler yok.
bencede yaak için erken ama giysi alabilirsin.ben öyle yaptım.yatagıda 7ayda almayı istiyorum bakalım hayırlısı inş.sen napcaksın alcakmısın şimdi?

bende çok alışveriş yapmak istiyorum ama annemde çok erken kızım bi yedi aylık ol öyle diyo ama her gördüğümü almak istiyorum.çok ufaka tefek seyler aldım minicik çorap önlük okadar ama dayanırmıyım bilmiom 7 aya kadar :)

kızlar vallahi bizde eşimle öyle dayanamıyoruz.bişey görünce mutlaka alıyoruz.şimdiden giysiler tamam gibi:))
dünde çıngırak faln aldık oyuncak seti.çokşeker

merhaba kızlar ben geldim arada sırada giriyorum canım sıkıldı bir bakayım dedim bizim kızlar napıyoo burada şimdi öyle güzel yağmur yağıyo ki anlatamam ohh serinledi valla ortalık :lepi:

bende kararsız kaldım canım ya.ben kemerde oturuyorum burası tam turıstlık bı yer oldugu için bebek kıyafetlerı yok sayılcak kadar az o yuzden antalyaya gıtmem lazım kıyafet alamadım daha ama yatagı bende sona almayı dusunuyorum canım.burda kıyafatler çok dandirik ve çok kötü görunuyorlar

merhaba kızlar ben geldim arada sırada giriyorum canım sıkıldı bir bakayım dedim bizim kızlar napıyoo burada şimdi öyle güzel yağmur yağıyo ki anlatamam ohh serinledi valla ortalık :lepi:

mrb canım yagmurmu bizim buralarada yagsa keske felaket derecede sıcak ben klımayla terlıyorum o kadar sıcak nasıl dayanıcam bılemıyorum bu sıcaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…