2008 Aralık Anneleri

kızlar vallahi bizde eşimle öyle dayanamıyoruz.bişey görünce mutlaka alıyoruz.şimdiden giysiler tamam gibi:))
dünde çıngırak faln aldık oyuncak seti.çokşeker

emine canım ya neler aldınız kıyafat olarak yanı kac parça herkez diyorli bebekler çabuk buyuduklerı için fazla almana gerek yok diyorlar fazla gıyemıyorlarmıs

emine canım ya neler aldınız kıyafat olarak yanı kac parça herkez diyorli bebekler çabuk buyuduklerı için fazla almana gerek yok diyorlar fazla gıyemıyorlarmıs

canım biz eşimle birkaç parça aldık ama diğerleri komşumuz var bebiği 3aylık
o abla verdi sağolsun hepsi çok yeni hepsini yeni almış.
bana verdi.
onlarda bebeğimi uzun bir süre idare eder.a.s
genelde altlı üstlü.2parça.üstüne bir yelek.şapka ve eldiven şart.malum çiziyor heryerini.
çoraplarımız var fenerli.çıtçıtlı pek yok kulanışlı olmuyorlarmış.
bi arkadaş hastane çıkışını mağazadan 70ytl almış çok pahalı şuanda çok pişman keşke bukadar para vermeseydim diyoo.pazardan 5ytl lik giysiler işimi görürmüş diyor.
ilk bebek ya heves etmiş çok.o aldığı pahalı takımıda sadece 2kez giydirebilmiş..

zeynebim nasılsın?nasıl gidiyor tatil?
bebişin nasıl=? yağmuru bu tarafada gönder canım.rüzgar çok var buğün ama yağmur belirsiz..dr nezman gitceksnz?

iyiyim canım tatil iyi geçiyo valla perşembe günü işe başlıcam ama nasıl başlarım bilmem bebiş iyi artık hareketlerini iyice hissettiriyo burda 3 gündür akşamüstleri hep yağmurlu ama bugün cok güzel yağdı sanki biran kış gelmiş sandim sırnaşık şey canım dr çarşamba günü gidicez inşallah bizim küçük sıpa kendini gösterirde anasını meraktan çatlatmaz canım sen nasılsın senin paşa napıyo

Herkese merhabalar tatlı anneler..
Bu gün doktor kontrolüm vardı.
Doktor net olarak kız dedi :)
iyice içim rahatladı.
ayın 26sı için ise ayrıntılı ultrason için randevumuz var.
inş o da iyi geçer..

Sonra da eşimle bi alışveriş merkezine gittik.
ilk kez bebeğimiz yani kızımız için çılgınca dükkanları gezdik.
henüz erken diye sadece fikrimiz olsun diye gitmiştik.
Ama müthiş keyif aldık doğrusu.
Yakında başlıcaz inş almaya :)

Hepinizi öpüyorum:smiley-cool:

merhabalar tatlı annişleeerrr,
ben geldim! tatil bitti

tatilimizi yarıda kesmek zorunda kaldık

denize girdim kızlar. deniz çok güzeldi, temizdi ama ben enfeksiyon kaptım. mantar oldu hemen tatili kesip doktorumuza geldik. çok şükür bebeklerim iyiler. doktor bir merhem verdi iyi geldi. geçti gibi şimdi!

aman kızlar tatile gitmeyi ve denize girmeyi planlayanlar varsa dikkat etsinler kendilerine!

canım bilmiyorum ki pazartesi ne diyecekler
birşeyin yok derlerse nöbete yazarlar tekrar hayırlısı olsun
bana da 25 temmuza gün verdiler ayrıntılı ultrason için inşallah herşey yolundadır

yok canım dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum ama hızlı hareket gerektiriyor hemşirelik
azıcık geç kalsan hastalar başlıyor hemşire hanım diye zaten:bbo:

ben pediatrik cerrahideyim
ameliyat olmuş bebek ve çocuk hastalarımız oluyor
bazıları çok küçük oluyor doğar doğmaz ameliyat gerektiriyor onlar küvezde oluyorlar böyle işte

kız bebeklerine de ne kadar tatlı şeyler var ya insan seçemiyor bile
çok sevindim canım
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin

canım geçmiş olsun
neyse sen ve bebekler iyi olsun da tatile tekrar gidilir

canım geçmiş olsun
neyse sen ve bebekler iyi olsun da tatile tekrar gidilir

sağol canım. çok şükür kızlarım iyiler. bir daha tatil düşünmüyorum artık kızlarımla birlikte gideriz :)))

sen nasılsın canım. daha iyisin dimi? raporlumusun hala?

kız bebeklerine de ne kadar tatlı şeyler var ya insan seçemiyor bile
çok sevindim canım
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin

sorma yaa
acaip güzel şeyler var..
hele kız bebek kıyafetleri bi ayrı tatlı yaa..

ZeaMays cım geçmiş olsun bu arada....

GÜNAYDIN CANLARIM.a.s
ZEAMAYS canım çok geçmiş olsun inş en kısa sürede geçer.
BHK canım çok sevindim senin kızınada maşallah.bizimde kesinleşti erkek olduğumuz paşam yüzünü göstermedi amabaşka bişeyini gösterdi :))))))))
haziran annelerini bende gördüm bebişlerinn resimlerini koymuşlar bizde inş öyle bişey yaparız ilerde.
çok öpüyorum hepinizi.a.s.

sağol canım. çok şükür kızlarım iyiler. bir daha tatil düşünmüyorum artık kızlarımla birlikte gideriz :)))

sen nasılsın canım. daha iyisin dimi? raporlumusun hala?

evet raporluyum yarın dr karar verecek
ama bugün benim ağrım var sabah ağrıdan ağladım artık korktumsenağlama
hala devam ediyor ağrım ama şiddeti azaldı

evet raporluyum yarın dr karar verecek
ama bugün benim ağrım var sabah ağrıdan ağladım artık korktumsenağlama
hala devam ediyor ağrım ama şiddeti azaldı

ademelcim cnm cok gecmis olsun cnm isallah bu kotu gunleri atlatirsin nasil bir agrin oluyo cnm adet sancisi gibimi senin icin dua ettim inana rabbim yardimcin olsun isallah cnm benim

canim kizinin teyidini almisin ne guzel bizim doktorumuzda oglumuza kesin dedi hayirlisi olsun bende bir suru bebek firmalarina uye olmustum heryerden katalog geliyor super seyler var valla cikip yorulmaya degmiyor bir tane yatak begendik bile cokta uygun fiyati fotosunu ceker size burdan fotolara eklerim artik cnm

ademel canım çk geçmiş olsun.inş dr rapor yazarda bol bol dinlenirsin.
rabbim acil şifalar versin inş.
çok öpüyorumm.
lora eşimin halası geldi geçen gün almanyadan kasselden yakınmısınz oraya?siz hangi ildesinz?
a.s.

ademel, moralini bozma, ağrın azalmış, rapor verirler inşallah, hareketli işin vat tabi, masa başı olsa böyle yorulmazsın, dikkat et kendine.

zeamays sen de hoşgeldin, nerde grdin ki denize, doktorlar denizi tavsiye ediyor, ama mantar olmuşsun demek, geçmiş olsun, ben de gitmeyeceğim, artık kızlarımızla birlikte seneye gideriz allah nasip ederse.

emine sen ne yaptın, istediğin bölümü tutturabiliyormusun

bhk, ne güzel herşey yolunda, kızın da sana sürpriz yapmamış, hayırlısıyla ayrıntılı ultrasonu da geçeriz, sonra da doğum sinyallerini bekleriz herhalde, herkesin sağlıklı, problemsiz hamilelik geçirmesi dileğiyle

jasper canım.inş tutturabilirm.
ben meslek lisesi çıkışlıyım çocuk gelş ve eğitm istediğim yerde açık öğ.fak okul öncesi öğretmenliği.bakalım hayırlısı.sen nasılsın bebişin tekmeliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…