2008 Aralık Anneleri

GÜNAYDIN KIZLAARRR!

bugün işbaşı yaptım tatilden sonra zor geliyor çalışmak :bbo:

meltemciim gözün aydın canım. bir prensimiz daha geliyor demek gamyoncuiremsu nasıl bebişimiz? hareketlimiydi?

ay canım çok sağol evet hareketliydi teyzesi anneciğini fazla merakta bırakmadı oğluşum.çok heyecanlıydım çünkü doktoru beklerken gamyoncuiremsu

ay canım çok sağol evet hareketliydi teyzesi anneciğini fazla merakta bırakmadı oğluşum.çok heyecanlıydım çünkü doktoru beklerken gamyoncuiremsu

Maşallah benim yeğenime. Allah analı babalı büyütsün canım.
o heyecanı sorma. benim kontrolde heyecandan tansiyonum yüksek çıktı. doktor bir dahaki kontrole kadar hergün tansiyonunu ölçüp yazacaksın dedi. o günden sonra hep normal tansiyonum. napayım çok heyecanlı oluyorum doktoru beklerken.

gerçektenmi kız ayyy cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün demek gösterdi seninki darısı benim başıma

zeynepciim canım bir sen kaldın galiba dimi öğrenemeyen. senin kontrolün ne zamandı?

benim bebişlerimden biride tam göstermedi aslında. doktor kıza benzetti onuda ama kesin bişey söyleyemedi. belki bir sürpriz yapar meleğim :) şimdi bekleki 6 Ağustos gelsin :bbo:

teşekkür ederiz teyzesiallah cümlemizinkini analı babalı büyütsün inş.tahmin edebiliyorum hyecanını Şeniz

günaydınkızlar nasılsınz?yeğenlerim nasıl bakalım?
meltemcim haid gözün aydın.çok sevindim.erkekler listede çoğalıyor yine:))
geçicez kızlarııı heyyyyyttttttttt :)))))))))))))
zeynepcim eminim bu gitmende öğrenceksin öptüm hepinizi a.s.

benim çarşamba günü akşam üstü gidicem dr.hayırlı olsunda farketmez karnımı severken paşammı diyim yoksa prensesimmi şaşırıyorum ama hep ağzımdan paşa cıkıyo görenlerde hep oğlan diyo rüyalarımdada hep erkek bebek görüyorum ama hayırlısı canım cok merak ediyorum ya bakalım artk:dance:

selam kızlar, günaydın hepinize ve sevgili yegenlerime.
meltem sonunda öğrendin hadi gözünaydın, söylediğin oldu. darısı zeynep senin başına.
zeacım geçmiş olsun canım. iki hafta sonra ben de izmir e gideceğim başıma birşey gelmez inş.
bhk hayırlı olsun canım bebişinin odası.
ben şimdilik oyunparkı almaya karar verdim yatması için. ama 1 yaşına varıncaya kadar birsürü bişeyler aldım bebişime:)

ah canım inşallah gecen sefer cok istemiştim cok merak etmiştim ögrenememiştim bu seferde merak ediyorum ama gecen seferki gibi değil rabbim herkezin gönlünden geceni versin canım

gunaydin kizlar hepinize meltemcim oglun hayirli olsun cnm benim ee hersey yolunda gidiyormu benim artik uykularim sorun olmaya basladi kizlar yan yatiyorum ama omuzlarim agiriyor hep daha once hep sirtustu yatardim bide oylesine cok ruya goruyorumki anlatsam hepsiyle dizi cekilir vallahi yarin bebisimi gorecem allahin izniyle gobusler nasil oldu bakayim artik carsamba gunu hepimiz tekrar koyalim gobusleri baya buyumuslerdir merak ediyorum vallaaa bakalim yine sizi gececekmiyim heheh kocaman olduk biz teyzeleri masallahhhhh:hooray:

çok sağol canım evet muradıma erdim sonunda canım benim doktor bi jel yazdı denizden çıkınca mutlaka bu jelle duş al dedi birde mayon üzerinde kurumasın sakın dedi

sağol canım çok şükür herşey yolunda sende iyisindir inş. bebeğinle birlikte coksekeriremsu

ayzen tebrikler canım.
meltem daha iki hafta buralardayım ben, bir ara yazarsın saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…