- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.421
GÜNAYDIN KIZLAARRR!
bugün işbaşı yaptımtatilden sonra zor geliyor çalışmak :bbo:
meltemciim gözün aydın canım. bir prensimizdaha geliyor demek gamyoncuiremsu nasıl bebişimiz? hareketlimiydi?
gerçektenmi kız ayyy cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün demek gösterdi seninki darısı benim başıma
ay canım çok sağol evet hareketliydi teyzesi anneciğini fazla merakta bırakmadı oğluşum.çok heyecanlıydım çünkü doktoru beklerken gamyoncuiremsu
gerçektenmi kız ayyy cok sevindim canım allah analı babalı büyütsün demek gösterdi seninki darısı benim başıma
Maşallah benim yeğenime. Allah analı babalı büyütsün canım.
o heyecanı sorma. benim kontrolde heyecandan tansiyonum yüksek çıktı. doktor bir dahaki kontrole kadar hergün tansiyonunu ölçüp yazacaksın dedi. o günden sonra hep normal tansiyonum. napayım çok heyecanlı oluyorum doktoru beklerken.
zeynepciim canım bir sen kaldın galiba dimi öğrenemeyen. senin kontrolün ne zamandı?
benim bebişlerimden biride tam göstermedi aslında. doktor kıza benzetti onuda ama kesin bişey söyleyemedi. belki bir sürpriz yapar meleğim :) şimdi bekleki 6 Ağustos gelsin :bbo:
sağol canım darısı sana inş. bende çok sevindim eli ayağı düzgün olsunda bir an önce kucağımıza alırız inş. çünkü çokk merak ediyorum o duyguları ve prensimi
günaydınkızlar nasılsınz?yeğenlerim nasıl bakalım?
meltemcim haid gözün aydın.çok sevindim.erkekler listede çoğalıyor yine:))
geçicez kızlarııı heyyyyyttttttttt :)))))))))))))
zeynepcim eminim bu gitmende öğrenceksin öptüm hepinizi a.s.
selam kızlar, günaydın hepinize ve sevgili yegenlerime.
meltem sonunda öğrendin hadi gözünaydın, söylediğin oldu. darısı zeynep senin başına.
zeacım geçmiş olsun canım. iki hafta sonra ben de izmir e gideceğim başıma birşey gelmez inş.
bhk hayırlı olsun canım bebişinin odası.
ben şimdilik oyunparkı almaya karar verdim yatması için. ama 1 yaşına varıncaya kadar birsürü bişeyler aldım bebişime:)
gunaydin kizlar hepinize meltemcim oglun hayirli olsun cnm benim ee hersey yolunda gidiyormu benim artik uykularim sorun olmaya basladi kizlar yan yatiyorum ama omuzlarim agiriyor hep daha once hep sirtustu yatardim bide oylesine cok ruya goruyorumki anlatsam hepsiyle dizi cekilir vallahi yarin bebisimi gorecem allahin izniyle gobusler nasil oldu bakayim artik carsamba gunu hepimiz tekrar koyalim gobusleri baya buyumuslerdir merak ediyorum vallaaa bakalim yine sizi gececekmiyim heheh kocaman olduk biz teyzeleri masallahhhhh:hooray:
çok sağol canım evet muradıma erdim sonunda canım benim doktor bi jel yazdı denizden çıkınca mutlaka bu jelle duş al dedi birde mayon üzerinde kurumasın sakın dedi
adı neydi canım jelin olmadı bende ondan alayım
ayzen tebrikler canım.
meltem daha iki hafta buralardayım ben, bir ara yazarsın saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?