2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar ben geldim.tatilimiz güzel geçti.çok özledik biz sizleri.benim yavrum göstermedi cinsiyetini,tatilde de gittik dr.ama kesinlikle göstermedi yaa.oh maşallah ama sanırım erkekler önde gidiyor gibi.

adı neydi canım jelin olmadı bende ondan alayım

canım bende tatilden sonra doktora gittim. bana numismed veya sebamed intimate woman wash (genital bölge temizleme jeli) tavsiye etti. ben sebamed aldım sabah akşam kullanıyorum güzel bişey. doktor dediki hamilelerin %90 ında olurmuş mantar sebamed ve numismed in hamileler için yeterli çalışmaları varmış.

zeacım sadece yıkamak için jel önerdi dimi?
ilaç falan kullanmıyacaksın?
denizden sonra bunu kullansak problem olmaz heralde

merhaba annişler
tatil yapip donenler lülülülülülü
bugun bayagı hareketliymiş burası ne güzel...
Bende ogrenemedim cinsiyeti henuz
gerci doktorumuz erkek gibi duruyor dedi ama kati sonuç bu cumartesi hayırlisiyla,
oyle guzel kıyafetler var ki bebişlere hepsini almamak için kendimi zor tutuyorum valla.. Hele bir cinsiyeti kesinlessin...
Bu arada kızlar aranızda alışveriş için 7. ayı bekleyenler var lakin şu an çok ucuzluk var 6-9 aylıkları alırsanız seneye yaza çok rahat edersiniz..

kızlar sizde değişiklikler var dimi.ben bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum.çok bambaşka duygu yaa.artık kocaman oldular.

canım haklısın aslında.yavaş yavaş almaya başlasak.ama bizimkiler belli olsa.ben artık evde vakit geçsin diye bişiler yapmaya başlıcam.zamanı geldi artık.yapmasını bilmiyorum ama uğraşacam artık.

:dance:ee devir değişti tabi... bizim kızlar çapkınlık yapar, erkeklerde kaçar

sırnaşık şeysırnaşık şey artık devir değişti hihihih. kızlar okadar güzel kıyafetler varki hastane çıkışları falan ama sadece bakıyorum allahım alacağımız günlerde gelsin inş. sabırsızlanıyorum gerçi biraz bişeyler aldım ama ufak tefek:lepi:

kızlar sakın çok para harcamayın giysilere 2kez faln giyiyolarmış bebkler hemncik büyüyolarmış..
pazardanmı alsak napsak???
a.s.

zeacım sadece yıkamak için jel önerdi dimi?
ilaç falan kullanmıyacaksın?
denizden sonra bunu kullansak problem olmaz heralde

canım hamilelerde mantar durumunda kullanılabilebn tek bir merhem varmış TROSYD onu verdi. bir hafta kullanıcam.. normalde bebeklerde de kullanılan bir ilaçmış. onun dışında günlük hayatta bu jeller iyiymiş. sen denize girmeden önce ve sonra (günde iki defayı geçmemek şartıyla) bu jellerden kullanabilirsin canım. imkanın varsa doktorunada danış istersen. Dikkat et kendine. ben ayvalık sarımsaklı' da girdim denize. pırıl pırıl bir denizdi güya ama biz fazla hassasız :sm_confused:

merhaba arkadaşlar
dr dan geldim şimdi
bebek iyi çok şükür
düşük tehlikem kalmamış dinlenmek iyi gelmiş dedi
çalışabilirsin dedi ama ben ağrım var dedim yoğun değilde seni daha pasif çalıştırsınlar dedi pasif nöbet nasıl olacaksa artıkkafamçokkarıştı
meğer başhemşirelik tehlike kalmadıysa çalışsın diye haber göndertmiş tehlike yoksa dinlenme raporu vermeyin demişler
sen başla şikayetin olursa hemen gel dedi dr:bbo:
şimdi evdeyim haber bekliyorum nöbet listesi için arayacaklar

görücez canım bakalım bizim erkeklermi sizin kızların peşinden koşucak yoksa sizin kızlarmı bizimkilerin peşinden koşacak :sm_cool::dance:sırnaşık şey

:dilcikar::dilcikar: ayol hiç kız erkekin peşinden koşarmıymış, koşturmam ben kızlarımı nazlı olacak onlar. çok çektireceğiz erkek analarına :lepi::lepi:

çok sevindim canım. İnşallah artık böyle bir problemle karşılaşmazsın.
Sizin başhemşirede çok vicdansızmış klava:

aaaa benim bebeğim kutu atlamış
kurban olurum seni yaradana bitanem benim

bu arada oğlum 227 gr mış 18 haftalık dedi dr her gidişimde biraz daha büyütüyorlar benim oğlumu

böyle giderse kasımda doğurtacaklar beni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…