- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.441
adı neydi canım jelin olmadı bende ondan alayım
bi aralık bebeklerine kız bebekten benden bi kızım olacakmış inanamıyorum arkadaşlar:)))
tebrik ederim ayzenciiim, bizim kızlar azınlıkta yine. arkalarından koşturacak çok olacak jeyyarjeyyar
merhaba annişler
tatil yapip donenler lülülülülülü
bugun bayagı hareketliymiş burası ne güzel...
Bende ogrenemedim cinsiyeti henuz
gerci doktorumuz erkek gibi duruyor dedi ama kati sonuç bu cumartesi hayırlisiyla,
oyle guzel kıyafetler var ki bebişlere hepsini almamak için kendimi zor tutuyorum valla.. Hele bir cinsiyeti kesinlessin...
Bu arada kızlar aranızda alışveriş için 7. ayı bekleyenler var lakin şu an çok ucuzluk var 6-9 aylıkları alırsanız seneye yaza çok rahat edersiniz..
zeacım sadece yıkamak için jel önerdi dimi?
ilaç falan kullanmıyacaksın?
denizden sonra bunu kullansak problem olmaz heralde
kızlar sakın çok para harcamayın giysilere 2kez faln giyiyolarmış bebkler hemncik büyüyolarmış..
pazardanmı alsak napsak???
a.s.
görücez canım bakalım bizim erkeklermi sizin kızların peşinden koşucak yoksa sizin kızlarmı bizimkilerin peşinden koşacak :sm_cool::dance:sırnaşık şey
merhaba arkadaşlar
dr dan geldim şimdi
bebek iyi çok şükür
düşük tehlikem kalmamış dinlenmek iyi gelmiş dedi
çalışabilirsin dedi ama ben ağrım var dedim yoğun değilde seni daha pasif çalıştırsınlar dedi pasif nöbet nasıl olacaksa artıkkafamçokkarıştı
meğer başhemşirelik tehlike kalmadıysa çalışsın diye haber göndertmiş tehlike yoksa dinlenme raporu vermeyin demişler
sen başla şikayetin olursa hemen gel dedi dr:bbo:
şimdi evdeyim haber bekliyorum nöbet listesi için arayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?