2008 Aralık Anneleri

canım h.geldin iyi olmanıza çok sevindim düşüncesiz baişhemşire kendisi senin durumunda olsa ne yapardı acaba düşüncesiz ruhsuzlar klava:

:dilcikar::dilcikar: ayol hiç kız erkekin peşinden koşarmıymış, koşturmam ben kızlarımı nazlı olacak onlar. çok çektireceğiz erkek analarına :lepi::lepi:

:1closedeyes::1closedeyes:aaaaaaaaa nie koşmazmış koşar tabide şakkıdı
bizimkiler gibi yakışıklıları nerden bulcaksınz_:lepi:

çok sevindim canım. İnşallah artık böyle bir problemle karşılaşmazsın.
Sizin başhemşirede çok vicdansızmış klava:

eeee yaz zamanı yıllık izinde olanlar var
bi de tayini çıkanlar olmuş
ellerinde hemşire azaldı
yakaladıklarını nöbete koyuyorlar onlarda şimdi

tehlike yok dediler yaa bana çok şükür bebeğim iyi olsun yeter

:1closedeyes::1closedeyes:aaaaaaaaa nie koşmazmış koşar tabide şakkıdı
bizimkiler gibi yakışıklıları nerden bulcaksınz_:lepi:

:dilcikar: cadı kaynanalar niye koştursunlar kızlarımız bir kıza 2 erkek düşüyor. bu durumda kimin kaçacağı kimin kovalayacağı ortada :lepi::lepi:

canım h.geldin iyi olmanıza çok sevindim düşüncesiz baişhemşire kendisi senin durumunda olsa ne yapardı acaba düşüncesiz ruhsuzlar klava:

tehlike yoksa çalışabilirsin diye düşünüyorlar işte
bakalım nasıl bir liste söyleyecekler bekliyorum bakalım
bugün izinli ol sen git dedileer yoksa bu akşama nöbet yazacaklarmış bana :1shok:
nöbet yazması kolay tabi onlar tutmuyorlar:çok üzgünüm:

Canım çok sevindim nobete kalsan da fazla yorma kendini burada mesela sağolsun çalışan arkadaslar çok idare ettiler beni bazı gunler bir saat uyku bile uyudum. Sen de mesai arkadaslarınla görüş, durumu izah et, kadın kadının halinden anlar... Otobuslerde bile hamileye önce kadınlar yer veriyor...

zeamays canım kızlarını korumanı anlıyorum tabii
ama önce şunu düşün damatların analarını tanıyacaksına.s
ileride bizim gibi şeker kaynanaları olsun işte daha ne istiyorsun:roflol:

adamel canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına, neyse nöbetlerde sen kendini yormamaya çalış. çok sıkılırsanda dr. gider rapor alırsın arkadaşım.
a.s.

Bu arada kızlar artık yavas yavas cinsiyetler belli olduğuna göre...
Kızlar mı annişleri daha çok üzdü erkekler mi?
Yani erkek annesi olupta çok kusan var mı aranızda? Bir de erkek annelerinin göbüklerinde çok tüylenme oldu mu?

ahh ahhh bitanem nöbetleri tek kişi tutuyoruz
benden başka kimse yok ki kime söyleyeyim
dedim 16 saat nöbet yazmayın 8 saatlik yazın dedim inşallah yaparlar
hayırlısı olsun eylül gelse de çıksam nöbetlerden inşallah 10 eylülden sonra nöbet yazamayacaklar bana:dance:

zeamays canım kızlarını korumanı anlıyorum tabii
ama önce şunu düşün damatların analarını tanıyacaksına.s
ileride bizim gibi şeker kaynanaları olsun işte daha ne istiyorsun:roflol:

anaaamm kaynanalar ittifak yaptılar! korkulur sizden cadılar Kötü Kazen

Kötü Kazenaaa bizde burda kız analarıyız, bizde kaynanayız. açılın bakimm
bu arada benim kızımın annesine hiç eziyeti olmadı canım. ama göbeğimde kıllanma oldu. ilk zamanlar canım çok portakal istemişti, tatlıya hamileliğimde daha düşkün oldum, hmm bakim başka birde ekmek, makarna falan daha önce severdim ama şimdi yemek istemiyorumsüprizzzzz

canım ben kusmaktan hastaneye de yattım haziran ortasına kadar bulantım oldu
halen ara ara oluyorda
göbeğimde tüylenme oldu evet bende sinir oluyorum koparmadım da özellikle
bir de aşağıya doğru bir çizgi oldu diklemesine koyu değil açık renkte

bir de düşük tehdidin de üzüldüm ama olsun onu saymayerimsenibenben yine hep akıllı oğlum diye seviyom onu sanki yaramaz oğlum desem yaramaz olacak gbi geliyor:roflol:

aaaa ne guzel bende surekli ekmek, makarna, börek hamurlu bişiler yiyeyim istiyorum..
Boşuna değil toplam 4 kilo aldım.. İlk ay 3 kilo neyse ikinci ay biraz dikkat ettim de sadece 1 kilo aldım ama benim göbüşüm inanılmaz tüylendi

bu arada süper kitaplar edindim çocuk gelişimi, bakımı ve psikolojisi hakkında. şimdi bunları okuyacağım:bbo:

Sen hiç resmini koymadın di mi Adamel, seni de çok merak ediyorum... Evlilik resmini koysana.. Bu kadar kustuğuna göre minyon bir tip misin ben seni biraz kemikli, uzun boylu yapili canlandırıyorum gozumde

ben tatlı halen yiyemiyorum çok ekşi de yiyemiyorum
meyveyle geçirdim hamileliğimi
hala kilo almamıştım ta ki annem gelipte bir sürü yemek yapana kadar
evde sırt üstü yat bi de habire yee ee nolacak tabi:roflol:

canımcım kusmanın minyonlukla pek bi alakası olduğunu sanmıyorum bende incecikim ama kusmadım azcık bulantım oldu okadar. bu arada kız anneleri kızdırmayın bizi gidip 2009 şubat kızlarını alırız oğullarımıza görürsünüz :):):):):):):)

Sen hiç resmini koymadın di mi Adamel, seni de çok merak ediyorum... Evlilik resmini koysana.. Bu kadar kustuğuna göre minyon bir tip misin ben seni biraz kemikli, uzun boylu yapili canlandırıyorum gozumde

yok kızz ne kemiklisi
ben yerden bitmeyimdir kemikli de değilim
minyonunda minyonuyum:roflol:

eşim hiç birşeye karışmaz sadece inatla kesinlikle resim koymayacan diyo
yüzümüzü kapatırım diyom yok da yok dedi başka bişey demedi
akrep burcu işte adam kıskanç
gerçi nasıl yapılır bilmiyorum da

ben anlatayım canım kendimi kumralım her dakika değişen bir göz rengim var yeşil ve ela oluyor beyaz tenliyim
msn verilmiyor olsa verirdim orda resimler vara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…