2008 Aralık Anneleri

hehe çok tatlıymış..
Bu arada 5 numara 1. olmuş ama hakikatten profosyonel çalışmış herhalde eğitimini almış ya da eğitimli birine yaptırmış makyajını... o yuzden sayılmaz bizim gonlumuzun 1. si sensin!

kızlar benimde 7 hafta boyunca midem bulandı ve günde bir kere kusmuşumdur. kusmalar bittikten sonra iştahım bir açıldı 1,5 ayda 4 kilo aldım. öncesinde hiç kilo almamıştım. son kontrolümde doktorum çok kilo almışsın dikkat et dedi tatlicadiarzu
hamur işini çok yiyordum biraz azaltmaya çalışıyorum şimdi kafamçokkarıştı ama çok zooorrrr. gözümün önünde spagettiler, çiğ börekler uçuşuyor tatlicadiarzu

kız sen nerelisin çiğ börek falan dedinde doktorum fazla makarna pilav yeme gereksiz kilo alırsın dedi ben sadece 1.5 kilo almışım (2 kilo verdikten sonra)

sorma ya hani bebeğe yararlı oldugunu bilsem kilo milo takmayıp üç öğün bu şekilde beslenebilirim resmen kahvaltı için börekçiden börek aliyorum... İnsan beyaz peynir, dometesli sandeviçe aşerir mi?

kız sen nerelisin çiğ börek falan dedinde doktorum fazla makarna pilav yeme gereksiz kilo alırsın dedi ben sadece 1.5 kilo almışım (2 kilo verdikten sonra)

Sivaslıyım bacım hamur işleri diyarı tatlicadiarzu çok yemezdim ama hamilelik beni böyle yaptı, yoksa ben incecik bir kızdım tatlicadiarzu

sorma ya hani bebeğe yararlı oldugunu bilsem kilo milo takmayıp üç öğün bu şekilde beslenebilirim resmen kahvaltı için börekçiden börek aliyorum... İnsan beyaz peynir, dometesli sandeviçe aşerir mi?

offff benimde canım çekti şimdi. yanımda peynir domates var ama ekmek yok! naapsamki?

aayyy ayyy şımardım şimdisırnaşık şey
daha hamile değildim arkadaşlar tanışmıyorduk o zamanlar
gerçi benim numaram bu oy verin demek yasak yarışmadan eleniyorsun

bu arada ben cips e aşeriyom ama eşim aldırmıyor:çok üzgünüm:
tuzlu şeyler istiyor canım pastırma falan istiyor:1shok:hayatta yemem normalde kokar diye

akşama ne pişirsem acaba yemek demişkenCADIARZU

meraba arkadaslar ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu testlerde cıkmadı suan dort aylık hamileyim sizce cok gec kalmısmıyım bebegim için

akşama ne pişirsem acaba yemek demişkenCADIARZU

ben dün evde coştum ve bir sürü yemek yaptım. karnıyarık, pirinç pilavı, zeytinyağlı bamya, annemde zeytinyağlı barbunya yapıp göndermiş :) ev yemek dolu. bugün yemek derdim yok tatlicadiarzu

bak canım çekiyor yemeğim olmasaydı bunları yapardım; cacık ve izmir köfte! belki sana bir fikir verir :1rolleyes:

aman yarabbim watergirl çıkmadı mı testlerde:uhm:
ultrasonda ne kadarlık:1shok:cinsiyetini bile öğrenirsin valla artık

canımcım 4 aylıkken elevit kullanmaya başlarsın hemen
sadece folbiol kullanamamışsın o da eskiden var mıydı sanki korkma allahım izniyle hiç birşey olmaz
ilk 3-4 ay bebek anneden besleniyor zaten
sen bundan sonra düzenli beslersin bebeğini canıma.s.üzülme canım bebişini de üzme

ay benimde karnım acıktı yaa herşeyi yedim şimdi kaldım ortada artık daha fazla yemek getircem yanımda watergirl 4 ay anlamaman çok ilginç ya imkanı yok gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…