- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.481
bu arada kız anneleri kızdırmayın bizi gidip 2009 şubat kızlarını alırız oğullarımıza görürsünüz :):):):):):):)
bu benden :dilcikar:
buda kızlarımdan :dilcikar::dilcikar:
:lepi: hehehehe yerim kız ben sizin triplerinizi nazda yaparlarmış sırnaşık şey
http://www.kadinlarkulubu.com/en-guzel-goz-makyaji-yarismasi-anketi-t136732/index.html
burdaki 1 numaradaki benim gözlerim:roflol: 9 kişi beğenmiş ben makyaj özürlüyümdür ama
kız alemsin heee, şu lafına tüm yelkenleri suya indirdik bile :içelim:
http://www.kadinlarkulubu.com/en-guzel-goz-makyaji-yarismasi-anketi-t136732/index.html
burdaki 1 numaradaki benim gözlerim:roflol: 9 kişi beğenmiş ben makyaj özürlüyümdür ama
kızlar benimde 7 hafta boyunca midem bulandı ve günde bir kere kusmuşumdur. kusmalar bittikten sonra iştahım bir açıldı 1,5 ayda 4 kilo aldım. öncesinde hiç kilo almamıştım. son kontrolümde doktorum çok kilo almışsın dikkat et dedi tatlicadiarzu
hamur işini çok yiyordum biraz azaltmaya çalışıyorum şimdi kafamçokkarıştı ama çok zooorrrr. gözümün önünde spagettiler, çiğ börekler uçuşuyor tatlicadiarzu
kızlar benimde 7 hafta boyunca midem bulandı ve günde bir kere kusmuşumdur. kusmalar bittikten sonra iştahım bir açıldı 1,5 ayda 4 kilo aldım. öncesinde hiç kilo almamıştım. son kontrolümde doktorum çok kilo almışsın dikkat et dedi tatlicadiarzu
hamur işini çok yiyordum biraz azaltmaya çalışıyorum şimdi kafamçokkarıştı ama çok zooorrrr. gözümün önünde spagettiler, çiğ börekler uçuşuyor tatlicadiarzu
:sm_cool::sm_cool::içelim::teytey: tamam aldım gitti:lepi:
kız sen nerelisin çiğ börek falan dedinde doktorum fazla makarna pilav yeme gereksiz kilo alırsın dedi ben sadece 1.5 kilo almışım (2 kilo verdikten sonra)
sorma ya hani bebeğe yararlı oldugunu bilsem kilo milo takmayıp üç öğün bu şekilde beslenebilirim resmen kahvaltı için börekçiden börek aliyorum... İnsan beyaz peynir, dometesli sandeviçe aşerir mi?
akşama ne pişirsem acaba yemek demişkenCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?